yahennadiy писав: ↑11 квітня 2024, 12:06
Хлопці (панове), з вашого боку це цугцванг. Навіщо це вам? Всі тексти залишаються. Це читають. Ваші покупці, також...
Я ж намагався піти. Давно б вже позбулися мене. Не відпускаєте. Звинувачуєте в тому, чого я не робив...
Зроблю ще одну спробу піти.
Yahennadiy, на технічні питання стосовно побудови АС я намагаюсь відповідати коректно і розлого, пояснюючи свою позицію. Навіть розуміючи що моя позиція іноді нафіг не потрібна тому хто підіймає те чи інше питання. Але форум читають не лише учасники і багатьом людям моя позиція близька. Так трапляється що обговорення важливих питань тонуть в купі непотребу, що генерують кілька персонажів (пост #531).
Це що стосується "навіщо це вам".
Очевидно, ми з Eugene однаково прочитали, однаково зрозуміли ваші роздуми стосовно залежності ємності, індуктивності від частоти. Ми не домовлялись, прочитали так як ви написали, хоч по ходу бесіди ви пояснили, уточнили, що насправді мали на увазі.
Звісно, це ваша позиція, ніхто нікого не тримає, але я не бачу причин ображатись на те що ваші роздуми одного разу невірно зрозуміли