Все про котушечники
- Fisha
- Риба
- Пости в темі: 24
- Подякував: 1493 разів
- Подякували: 4227 разів
Re: Все про котушечники
basf lp35 мав зо 20 шт, проблем не було
але вирішив що не треба десяток видів плівок коли є максел за цілком розумні гроші
але вирішив що не треба десяток видів плівок коли є максел за цілком розумні гроші
-
- Пости в темі: 14
- Подякував: 1 разів
- Подякували: 4 разів
Не сваріться з самого ранку), вже зрозумів що із старих бу тільки макселл, ще головне щоб продавець був порядний бо такому як я, можна свему продати як макселл
- Yuri S
- ветеран
- Пости в темі: 65
- Подякував: 2681 разів
- Подякували: 1824 разів
- Вік: 58
Две басф сыпались страшно, потом самовосстановились. Думаю, что виноват грибок, но сыпающихся нет для эксперимента
Делить по честному - поровну не получится (с)
- Fisha
- Риба
ну так ebay чим не подобається якщо завтра не треба?Andron6630 писав: ↑21 серпня 2024, 10:03 Не сваріться з самого ранку), вже зрозумів що із старих бу тільки макселл, ще головне щоб продавець був порядний бо такому як я, можна свему продати як макселл
-
Я дві сторінки назад написав, початківець, йду вперед у повній темряві і "як сі каже" набиваю шишки. Усім дуже дякую за поради, напевно відправлю у Дніпро на капіталку, після того куплю норманьну плівку макселл, або нову, тоді поговоримо). Але якщо маєте якісь поради і зауваження, прошу писати, можливо гілка трохи оживе, дивлюсь на даний момент по котушечниках всі форуми мертві, немає інтересу, а цей ожив
- moeller
- учасник
- Пости в темі: 93
- Подякував: 247 разів
- Подякували: 184 разів
Юра , а як вона відновилася , сама по собі?
Один раз купив б/в басф з виду як новий і коробка червона нова також . Але нажаль зберігався не належним чином , мазала плівка головку досить «жирно». Хотів вже попрощатися з нею , але на диво був ну дуже високоякісний запис Луїса Армстронга з мадам , забув іі, жаль стало . Десь начитався, хтось досліди як на кроликах випробовував , і радив запхати таку проблемну плівку в духовку на якийсь час хтось в морозилку . Не пам’ятаю куда я тоді «запхав» але згадую, що частково помогло
- Yuri S
- ветеран
Плівка зберігалася два роки (армія) у знаймої на першому поверсі та аж пропахло від неї сирістю.
Після того дуже мазала (1986 рік). Потім багато переїзжав і аж в 2008 переїхав до своєї останньої хати де штукатурку робив сам з великою частиною вапна. Потім плівка ще років 10 була біля стіни...
Та одного разу поставив послухати, а вона зовсім не маже, стало краще ніж нова свєма.
Ось я і хочу: якусь проблему плівку промити розчином соди, через тиждень ще раз промити, ще через 2-4 тиждня промити в десциляті, потім протерти та добре висушити. Дуже сподіваюсь на добрий результат.
Після того дуже мазала (1986 рік). Потім багато переїзжав і аж в 2008 переїхав до своєї останньої хати де штукатурку робив сам з великою частиною вапна. Потім плівка ще років 10 була біля стіни...
Та одного разу поставив послухати, а вона зовсім не маже, стало краще ніж нова свєма.
Ось я і хочу: якусь проблему плівку промити розчином соди, через тиждень ще раз промити, ще через 2-4 тиждня промити в десциляті, потім протерти та добре висушити. Дуже сподіваюсь на добрий результат.
- Fisha
- Риба
якщо зараз купити плівку яка маже та видержати 20+ років, то до самовідновлення можна і не дотягнути
-
Дуже прошу, підкажіть будь ласка ще контакти в Дніпро, написав в приватmoeller писав: ↑18 серпня 2024, 18:17 Andron6630, на жаль я у Львові не знаю , є один майстер в Городку, якщо потрібно в нашому районі . Я відправляю майстру в Дніпро , він вже 3шт а 77 налаштував, є в Одесі хороший спеціаліст . Який недолік в вашому а 77? Один плюс , що він простий і надійний, та й з запчастинами немає проблем
- Yuri S
- ветеран
Тому потрібен експерімент. А так можна і не робити, хтось хліба да принесе.
- moeller
- учасник
- Пости в темі: 93
- Подякував: 247 разів
- Подякували: 184 разів
Я ж вам давніше написав в особисті повідомленняAndron6630 писав: ↑22 серпня 2024, 10:01Дуже прошу, підкажіть будь ласка ще контакти в Дніпро, написав в приватmoeller писав: ↑18 серпня 2024, 18:17 Andron6630, на жаль я у Львові не знаю , є один майстер в Городку, якщо потрібно в нашому районі . Я відправляю майстру в Дніпро , він вже 3шт а 77 налаштував, є в Одесі хороший спеціаліст . Який недолік в вашому а 77? Один плюс , що він простий і надійний, та й з запчастинами немає проблем
-
Порозмовляв з різними майстрами, трохи помучався і подумав, зважив усі плюси і мінуси , і поїхав мій Revox на ремонт і доводку у Чернівці до Сергія, попередній прайс ремонту трохи не дешевий у порівнянні з іншими але обіцяв відчистити, змастити і довести всю механіку, все розібрати і відчистити усі контакти на комутацію, і взагалі довести його до перфектного стану, при умові, що він ще піддається до цього, типу далі буде...
-
- новенький
- Подякував: 133 разів
- Подякували: 35 разів
- Вік: 60
максела як бруду, можливо не вічна плівка, але в мене з 150 тільки одна була брак
і нові, і уживані
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... s=2&_dmd=2
[/quote]
Со старых пленок Maxell - номер 1. Потом идут TDK, SONY.
Можно назвать и Scotch, но у него слишком много разновидностей - ни одна у меян не сыпалась
Есть старый Ампекс ( не Black Copat) - с ним тоже все в порядке
і нові, і уживані
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... s=2&_dmd=2
[/quote]
Со старых пленок Maxell - номер 1. Потом идут TDK, SONY.
Можно назвать и Scotch, но у него слишком много разновидностей - ни одна у меян не сыпалась
Есть старый Ампекс ( не Black Copat) - с ним тоже все в порядке