Це однозначно серйозне , vhs стерео то професійний аудіо звук , і хто мав з тим справу добре знають . Просто він не надто був відомий чи може популярний, тому що основа vhs була відео сигнал . Деякі студії в доволі відомі в США і на заході мають копії з оригінальних майстер плівок записані на super VHS , і з них подалі роблять комерційні копії для кінцевого споживача, при цьому відверто наголошують про відмінну якість збереження запису в повністю аналоговому відтворенні .
Мій перший магнитофон!
- moeller
- слухач
- Пости в темі: 13
- Подякував: 462 разів
- Подякували: 266 разів
Re: Мій перший магнитофон!
-
- новенький
- Пости в темі: 1
- Подякував: 13 разів
- Подякували: 64 разів
- Вік: 60
Був мене стерео відік Akai VS-G 711 EDG, я писав на нього і порівнював звучання з оригіналом СД (все було Піо, підсилювач 702R, сд - пдс703, АС - о то були АС - Пролог С-400) - так я, чесно, не міг відрізнити запису від оригіналу. Може було потрібно потренуватись....
Потім одна з моїх саморобок вбила цей Акаі - не буду говорити як, серце досі крається.
- dukua
- ветеран
- Пости в темі: 4
- Подякував: 4063 разів
- Подякували: 8570 разів
- Вік: 54
Було саме так - досить-досить близко - й у моєму конкретному кейсі.
Запaм'яталось максимально близьке до CD збереження саме динаміки запису (порівняно зі всією іншою звукозаписуючей аналоговой технікой, що проходила крізь мене) та повна відсутність (десь там на мінус 85..90дБ) будь-якого додатково привнесеного шуму магнітної стрічки.
Expectation bias is very real, and nobody is immune.