Філософське. Або написи на паркані...
- Тібетський Ламер
- слухач
- Пости в темі: 10
- Подякував: 518 разів
- Подякували: 698 разів
- Вік: 51
Філософське. Або написи на паркані...
Пропоную ділитись світоглядними ідеями, на аудіотематику. Змінами смаків, вподобань, пріоритетів. Роздумами про причини цих змін.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У вихідні та святкові дні знижка!
- Тібетський Ламер
- слухач
Re: Філософське. Або написи на паркані...
Почну з себе.
Не берусь стверджувати що стало причиною, чи війна та психологічний стан суспільства і власний, чи що інше... але музику я почав слухати рідше. Задоволення від неї не стало меншим, але щоденне споживання контенту припинилось.
Поряд з цим зникло бажання щоденного копирсання, та експериментів з технікою. Сформувався якийсь сталий набір компонентів, і бажання тягнути щось в систему, змінювати, перебирати згасло. Ні я не перетворився на рафінованого меломана, нижче певного рівня якості відтворення, слухати музику мені не хочеться. Але пропозиції помацати щось нове в мене почали викликати замість здорового збудження, нудьгу й позіхання.
Зараз сеанси "музикослухання" відбуваються максимум двічі на тиждень. А то й рідше. Розмови з колегами на предмет аудіо-компонентів, які раніше викликали жвавий інтерес та активну участь, зараз підтримуються більше з поваги, ніж з зацікавленості. Якось так...
Це воно що? Вмирає аудіо-лібідо? Чи може мудрість поступово приходить?
Не берусь стверджувати що стало причиною, чи війна та психологічний стан суспільства і власний, чи що інше... але музику я почав слухати рідше. Задоволення від неї не стало меншим, але щоденне споживання контенту припинилось.
Поряд з цим зникло бажання щоденного копирсання, та експериментів з технікою. Сформувався якийсь сталий набір компонентів, і бажання тягнути щось в систему, змінювати, перебирати згасло. Ні я не перетворився на рафінованого меломана, нижче певного рівня якості відтворення, слухати музику мені не хочеться. Але пропозиції помацати щось нове в мене почали викликати замість здорового збудження, нудьгу й позіхання.
Зараз сеанси "музикослухання" відбуваються максимум двічі на тиждень. А то й рідше. Розмови з колегами на предмет аудіо-компонентів, які раніше викликали жвавий інтерес та активну участь, зараз підтримуються більше з поваги, ніж з зацікавленості. Якось так...
Це воно що? Вмирає аудіо-лібідо? Чи може мудрість поступово приходить?
- koba
- ветеран
- Пости в темі: 1
- Подякував: 3828 разів
- Подякували: 3717 разів
- Вік: 55
Коли говорять гармати, музи мовчать (с)
Усе винайдено до нас (с)
Востаннє редагувалось 26 жовтня 2024, 09:29 користувачем koba, всього редагувалось 1 раз.
Зе: вы сделали это вместе!
- Lecter
- учасник
- Пости в темі: 5
- Подякував: 387 разів
- Подякували: 166 разів
Прискорбно, по ходу это депрессия, а музыка ведь жить помогает. В этом плане я твоя полная противоположность..забил на всё что вокруг происходит, поудалял тик-токи, телеграмы и всякую мудотень, никаких новостей, сирен и тцк я не замечаю, а музыку слушаю ещё больше чем раньше.Тібетський Ламер писав: ↑25 жовтня 2024, 22:49 Поряд з цим зникло бажання щоденного копирсання, та експериментів з технікою. Сформувався якийсь сталий набір компонентів, і бажання тягнути щось в систему, змінювати, перебирати згасло. Ні я не перетворився на рафінованого меломана, нижче певного рівня якості відтворення, слухати музику мені не хочеться.
На днях в гараже нашёл забытую ещё с переезда коробку с аудиобарахлом. А там нашёлся ттафовский цифровик, пролежавший на дне в родной упаковке 10 лет. Пришлось разрезать и сделать межблочник, очень даже интересный результат получился..с прогревом всё лучше. Определился наконец-то с акустическими панелями, жена одобрила, надо брать. Хотя до этого планировал отделаться одними картинами. Начат проект со стойками, куплен металл, наточено разных шипов несколько десятков, да всё времени не хватает продвинуться, то работа, то спортзал, то пьянки..в общем жизнь продолжается.
Артур, друже, держись там, всё будет хорошо и даже лучше. Всё что отдаёшь во вселенную, то к тебе и возвращается.
- Yuri S
- ветеран
- Пости в темі: 3
- Подякував: 2782 разів
- Подякували: 1870 разів
- Вік: 58
Временное проявление мнимого депресняка, отдохнуть дней, чтоб вообщесистемы не видеть, или найти в ней что-то новое и удивляться этому.
Делить по честному - поровну не получится (с)
- Тібетський Ламер
- слухач
Нє... на депресію не схоже. Більше схоже на переоцінку цінностей, та зміну пріоритетів...
- Yuri S
- ветеран
- Подякував: 2782 разів
- Подякували: 1870 разів
- Вік: 58
Жыницца собрался?)))
Делить по честному - поровну не получится (с)
- Lecter
- учасник
Просто пришло время переосмыслить и проанализировать свою жизнь, и что то поменять. Знаю, сам через это прошёл и сейчас как заново родился.Тібетський Ламер писав: ↑27 жовтня 2024, 22:31 Нє... на депресію не схоже. Більше схоже на переоцінку цінностей, та зміну пріоритетів...
- Тібетський Ламер
- слухач
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Пости в темі: 6
- Подякував: 4065 разів
- Подякували: 15801 разів
- Вік: 64
- Контактна інформація:
Синдром "полтинника"
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
- Fisha
- Риба
- Пости в темі: 2
- Подякував: 1535 разів
- Подякували: 4378 разів
іншим часом я б просто порекомендував купити якись чопер і життя заграло б новими барвами, але час не тойТібетський Ламер писав: ↑27 жовтня 2024, 22:31 Нє... на депресію не схоже. Більше схоже на переоцінку цінностей, та зміну пріоритетів...
- Lecter
- учасник
Говорят, в пятьдесят только жить начинаешь, это про меня. У Артура не знаю, но сам факт создания этой темы говорит об обратном.
-
- ветеран
- Пости в темі: 4
- Подякував: 3867 разів
- Подякували: 3270 разів
Що характерно, інтерес до яких ось аудіопасочок не зник.
Віталій KVV підказав, якщо щось ну дууже хочеться - розрукуй фото та повісь на стіну та милуйся їм
Я пішов далі - завів туn на форумі тему "Ікона стиля"
Що до змін пріорітетів - допомогла кохана (фітнес тренер) - за півроку "зробила з мене людину"
Купив доріжку , ходжу по 6-8 км у день, через день силове тренування - відволікає від дурних думок, та й якість життя дуже краще стала
Віталій KVV підказав, якщо щось ну дууже хочеться - розрукуй фото та повісь на стіну та милуйся їм
Я пішов далі - завів туn на форумі тему "Ікона стиля"
Що до змін пріорітетів - допомогла кохана (фітнес тренер) - за півроку "зробила з мене людину"
Купив доріжку , ходжу по 6-8 км у день, через день силове тренування - відволікає від дурних думок, та й якість життя дуже краще стала
Востаннє редагувалось 29 жовтня 2024, 12:46 користувачем runner, всього редагувалось 1 раз.
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")
- yahennadiy
- ветеран
- Подякував: 2643 разів
- Подякували: 2802 разів
- Вік: 62
Милуватися мало. Треба ще й дрррр...чити. Пан kvv це, також, мав на увазі.
Я просто, іноді, слухаю музику...
-
- ветеран
- Пости в темі: 4
- Подякував: 3867 разів
- Подякували: 3270 разів
я не уточнювавyahennadiy писав: ↑28 жовтня 2024, 16:12 Милуватися мало. Треба ще й дрррр...чити. Пан kvv це, також, мав на увазі.
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
Блин, я килограммов 20 каталогов выбросил...
Всю хату заклеить можно было
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
- Karmadon
- Karmadon
- Подякував: 7208 разів
- Подякували: 13204 разів
- Вік: 59
Ви впевнені в цьому?
Я трошечки занурився в питання і виявилось, що прояви можуть бути дуже неочікувані.
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
У нас у всех сейчас ПТСР
В той или иной форме
- spiridon
- ветеран
- Пости в темі: 2
- Подякував: 1587 разів
- Подякували: 5895 разів
- Вік: 68
Если это связано с утратой близких людей или животных ,то это плохо и выйти из такого состояния тяжело или невозможно ...если просто депрессняк ,то помогает жопастая лань с непредсказуемым поведением типа угроза позвонить жене ,смс среди ночи ,неожиданные отказы в плотских утехах ,требования дорогих подарков и прочие выбрыки ...депрессняк как рукой снимает ,в глазах появляется блеск,окружающие отмечаю шо ты вроде как помолодел ну и прочие чудеса ...короче надо выбирать
- Karmadon
- Karmadon
- Подякував: 7208 разів
- Подякували: 13204 разів
- Вік: 59
- Тібетський Ламер
- слухач
В чому зараз можна бути впевненому?
Але... вчора в Sansui cd-x 211e замінив операційник. Спочатку кандидата на імплантацію opa1656 напаяв на перехідник... потім вирішив, що хай ще про всяк випадок на перехіднику буде також і opa1612, і почав огляд пацієнта на предмет "швиденьковсеробимо".... еее це бляха... довелось повністю розпатрати
Матюкаючись про себе, все ж таки зробив. В принципі, результатом задоволений... але!! Раніше я б легко тричі повторив би такий "подвиг", намагаючись визначити що ж саме найкраще в цьому випадку... А зараз - здихався і годі. Результат позитивний? Ну ок...
Нагадує Друпі Понурого. I'm happy ©
- Тібетський Ламер
- слухач
Мой приятель, Лев Цинципер,
Семьянин и домосед,
Подхватил недавно триппер,
В шестьдесят неполных лет..©
-
- ветеран
- Пости в темі: 7
- Подякував: 893 разів
- Подякували: 1861 разів
- Вік: 52
Тібетський Ламер писав: ↑28 жовтня 2024, 21:44 ….Раніше я б легко тричі повторив би такий "подвиг", намагаючись визначити що ж саме найкраще в цьому випадку... А зараз - здихався і годі. Результат позитивний? Ну ок...
Я тоже все чаще ловлю себя на подобных мыслях.
Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
- alnic
- ветеран
- Пости в темі: 7
- Подякував: 800 разів
- Подякували: 4078 разів
- Вік: 53
Я бы рискнул обозвать подобные кейсы проявлением возрастных изменений, причем в довольно положительной коннотации. С легким удивлением, попирающим избитые мрачноватые анонсы-стереотипы, заметил, что стало гораздо легче что-либо усвоить, понять, выучить, даже сделать физически. И в то же время - пришло довольно ясное и устойчивое понимание того, что в основном оно нахер не нужно, тратить на это времяТібетський Ламер писав: ↑28 жовтня 2024, 21:44 Раніше я б легко тричі повторив би такий "подвиг", намагаючись визначити що ж саме найкраще в цьому випадку...
DIYAudio - это путешествие, а не пункт назначения!