P.S. Так, я знаю, що подібний погляд на світ часто сприймається дуже нудним...

Ви про експеримент у фінському університеті (ні, про щось інше?)? Почитав. Можливо, хлопцям видніше, але, на мою думку, мова там, все ж, про передачу електричного поля у вакуумі. Ще й з урахуванням особливих умов (відстань між пластинами). Чому там йдеться про звук? Максимум, про подвійне перетворення різних видів енергії. Те, що електричні поля поширюються у вакуумі, хіба ж це новина? Те, що електричні поля можна зворотно перетворити у механічні коливання, також не є новиною. Якщо говорити строго (формально) про звук, на місці другої пластини в експерименті було б непогано розмістити наше вухо...Eugene писав:...А що тоді робити зі звуком у вакуумі? Одна п'єзепластинка – випромінювач, інша – приймач, між ними вакуум. З одного боку звук, з іншого звук, а частинок середовища немає. Передача відбувається за допомогою електричного поля. Звук в іншій формі?..
Цицьки як художній образ для опису аудіосистем?.. Це може бути цікаво. Думаю, на кілька аудіобанальностей уяви аудіофілам має вистачити...Eugene писав:...Тема не розкрита до кінця, і немає нічого про цицьки...
Смысла в этом изречении столько, насколько хватит фантазии. Начиная от достижения ультра хайенда, минуя возрастную лень и заканчивая кабальной ипотекой...dukua писав:звук меня полностью устраивает -
фраза, абсолютно лишенная какого-либо смысла для всех, кроме самого автора.
Cкалку-повышалку устроенности - тоже опасно игнорироватьalnic писав: заканчивая кабальной ипотекой...
Так. А потім випадково з'ясовується, що dubstep, а не звуки...
Так, але це не надовго.Втомлюєшся.yahennadiy писав: ↑19 квітня 2025, 11:25 Одним із важливих аргументів серед аудіофілів є "вуха не обдуриш".
Я то маю думку (суто особисту), що обдурити вуха (мозок, насправді) може бути не складно. Тим паче, якщо власник вух прагне цього.".
Як писав один імперський поет: "Ах, обмануть меня не трудно! Я сам обманываться рад!"
Це система совка.