в мене E 30 II-)
Красиві системи
-
- ветеран
- Пости в темі: 14
- Подякував: 373 разів
- Подякували: 231 разів
Re: Красиві системи
та ні він далі пішов, він один з таких девайсів дав послухати-))))
і воно грало не сказав би що гірше Денон 800-)
Востаннє редагувалось 04 січня 2025, 18:36 користувачем NBB, всього редагувалось 1 раз.
- Тібетський Ламер
- слухач
- Пости в темі: 19
- Подякував: 543 разів
- Подякували: 729 разів
- Вік: 51
jra7, Ростиславе, а чого вас цікавить, де підсилювач класу D? Я вже й не згадаю, де він був в листопаді 2019 року. (відео знято цієї дати) Можливо на апгрейді, а може я якраз займався корпусами для нього....
Про музику й вати я вище написав - зніміть, та покажіть, яка має бути музика.
...а то теревенити, то не мішки носити
Про музику й вати я вище написав - зніміть, та покажіть, яка має бути музика.
...а то теревенити, то не мішки носити
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У вихідні та святкові дні знижка!
- Lecter
- учасник
- Пости в темі: 41
- Подякував: 447 разів
- Подякували: 189 разів
Класс D по крайней мере у тебя здорово играл.Тібетський Ламер писав: ↑04 січня 2025, 18:37 де підсилювач класу D? Я вже й не згадаю, де він був в листопаді 2019 року. (відео знято цієї дати) Можливо на апгрейді, а може я якраз займався корпусами для нього....
- alnic
- ветеран
- Пости в темі: 16
- Подякував: 852 разів
- Подякували: 4177 разів
- Вік: 53
Форумные нитки интересны тем, что будучи запущенными в ход, буквально со второго поста начинают жить своей отдельной жизнью, причудливо меняя траекторию - первоначальный смысл улетучивается практически сразу. Где Ватты vs частотный диапазон АС и где ТА2024 vs Denon 800 по критерию "гiрше/краще"? Ок, если так, то телевизионный чип не оставит денону никаких шансов, стоит только задействовать более "разрешительные" громкоговорители, но! только если говорить о СЧ/ВЧ. Короче, все сложно(с)
DIYAudio - это путешествие, а не пункт назначения!
-
- ветеран
- Пости в темі: 14
- Подякував: 373 разів
- Подякували: 231 разів
ну я зараз слухаю через Е30 та Д клас дешевий Ігнатьєва
субʼєктивно але вони в парі грають не гірше ніж Musical Fidelity який мені вмикали в салоні з такою ж тільки напольною акустикою-)
особливо коли виставляю колонки вперед
субʼєктивно але вони в парі грають не гірше ніж Musical Fidelity який мені вмикали в салоні з такою ж тільки напольною акустикою-)
особливо коли виставляю колонки вперед
Востаннє редагувалось 04 січня 2025, 19:37 користувачем NBB, всього редагувалось 1 раз.
- jra7
- ветеран
- Пости в темі: 8
- Подякував: 263 разів
- Подякували: 203 разів
Чого цікавить , бо тема на тамтому форумі від тебе про клас д звучала граціозно , я навіть думав , що він у тебе назавжди і до кінця життя !))).... а тут на тобі клас т ! Що до мене сижу на електрокомпанієнті , і щось там грає більш-менш у порівнянні що чув інше ! Десь так , думаю достиг цілі і більше шляху в аудіо по якому треба бродити не буде . А як там воно має бути, грати визначає кожний собі сам !Тібетський Ламер писав: ↑04 січня 2025, 18:37 jra7, Ростиславе, а чого вас цікавить, де підсилювач класу D?
- Тібетський Ламер
- слухач
Ростиславе, він в мене є, і я ним до цього часу задоволений. Глянь мою тему, про систему. А відео від 2019 року
- jra7
- ветеран
Ну і прекрасно що задоволений ! А тепер скажи , що тобі більше подобається ---- клас Д чи Т !?Тібетський Ламер писав: ↑04 січня 2025, 19:23 Ростиславе, він в мене є, і я ним до цього часу задоволений. Глянь мою тему, про систему. А відео від 2019 року
- Тібетський Ламер
- слухач
D. Той що в мене. Китайці на тапках (tpa) як на мене гірші ніж Tripath. Але 2024. Слухав інший - заяскравий, на мій смак.
- Тібетський Ламер
- слухач
Повернемось до красивих систем.
На мій погляд - це красива система, хоча концепція звуку Naim мені не зовсім близька і зрозуміла. Але безвідносно звучання, така естетика мені до вподоби
На мій погляд - це красива система, хоча концепція звуку Naim мені не зовсім близька і зрозуміла. Але безвідносно звучання, така естетика мені до вподоби
-
- учасник
- Пости в темі: 2
- Подякував: 157 разів
- Подякували: 235 разів
Обычная hi-fi система английского любителя музыки образца 1986 года. Вертушка, усилитель, тюнер. Почему красивая система ? Потому что давала хорошую отдачу за потраченные небольшие средства, без элитарности, но с радостью от полученного результата. В то время много интересной музыки звучало из тюнера, поэтому тюнер был полноценной составляющей системы. Как это играло? Да хорошо играло, и не возникало желание копаться в разновидностях кабелей, подставок под них и конусах под подставки. Почему ? Да, потому что столько писалось/слушалось интереснейшей музыки что на эту херовину просто никто не обращал внимание.
По иронии судьбы на каком-то этапе развития создатель компании QED сам полез в кабельные дебри, там открывались новые перспективы для зарабатывания денег.
И как это звучит ? Могу сказать про усилитель, отлично звучит! С полочными колонками типа Mission 760i шикарно.
И это прогнозируемо, используется в питании трансформатор Holden & Fisher, такой же как и в Naim Nait 1 или 2
Несложный проведенный рекап конденсаторов и хороший усилитель А240 CD снова полноценно в строю, у меня в третьей системе.
По иронии судьбы на каком-то этапе развития создатель компании QED сам полез в кабельные дебри, там открывались новые перспективы для зарабатывания денег.
И как это звучит ? Могу сказать про усилитель, отлично звучит! С полочными колонками типа Mission 760i шикарно.
И это прогнозируемо, используется в питании трансформатор Holden & Fisher, такой же как и в Naim Nait 1 или 2
Несложный проведенный рекап конденсаторов и хороший усилитель А240 CD снова полноценно в строю, у меня в третьей системе.
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 36
- Подякував: 2715 разів
- Подякували: 2872 разів
- Вік: 62
У даному конкретному випадку тригером виявилось слово "мінімалізм". Здавалося б, до чого тут якісь музичні центри? Розмови про якісь вати? Мінімалістичні (по задуму) системи можуть бути дуже непогано розвинуті енергетично. Не всім бі- (три-) ампам по силам гідно виглядати поруч з таким.alnic писав: ↑04 січня 2025, 18:48 Форумные нитки интересны тем, что будучи запущенными в ход, буквально со второго поста начинают жить своей отдельной жизнью, причудливо меняя траекторию - первоначальный смысл улетучивается практически сразу. Где Ватты vs частотный диапазон АС и где ТА2024 vs Denon 800 по критерию "гiрше/краще"?..
Я просто, іноді, слухаю музику...
-
- учасник
- Пости в темі: 2
- Подякував: 157 разів
- Подякували: 235 разів
Термінова служба 1984/1986 рік,м.Рава-Руська, поряд кордон. В FM діапазоні на деяких станціях поляки в тематичних програмах ставили в ефір грамплатівки, можна було слухати цілий альбом західних груп. Це було феєрічно.
Здається в Англії на той час була якість відтворення в FM діапазоні не гірша за поляків.
- jra7
- ветеран
Абсолютно правильно !!! Польська труйка давала по неділях три диска десь з 10 вечора під запис на маг , спочатку канал лєви рівень сигналу під виставлення на маг , а потім канал прави , це все з тюнера з пілот тоном , західний фм . Ще додам , що якщо крутили якісне сд чи платівку , то звук з фм був добрий !Norma250 писав: ↑04 січня 2025, 21:36Термінова служба 1984/1986 рік,м.Рава-Руська, поряд кордон. В FM діапазоні на деяких станціях поляки в тематичних програмах ставили в ефір грамплатівки, можна було слухати цілий альбом західних груп. Це було феєрічно.
Здається в Англії на той час була якість відтворення в FM діапазоні не гірша за поляків.
- yahennadiy
- ветеран
Трохи про музичні центри ©. Не самий лаконічний та не самий масштабний варіант.
https://pinkfishmedia.net/forum/threads ... on.273198/
https://pinkfishmedia.net/forum/threads ... on.273198/
- Lecter
- учасник
- Пости в темі: 41
- Подякував: 447 разів
- Подякували: 189 разів
Да потому что всё это аудио служит для одной цели - качественной передачи муз.материала. Моё виденье минимализма в аудио, это источник с предваром в одном корпусе + парочка активных напольников или полочников, в зависимости от помещения, естественно каждый со своим усилением. Правильное согласование акустики с усилением, это один из самых важных аспектов в аудио .....и с ватами никаких проблем уже не будет.yahennadiy писав: ↑04 січня 2025, 21:13 У даному конкретному випадку тригером виявилось слово "мінімалізм". Здавалося б, до чого тут якісь музичні центри? Розмови про якісь вати?
- yahennadiy
- ветеран
Думаю, варіант активні АС - ЦАП - джерело також можна вважати достатньо мінімалістичним. З узгодженням все буде добре. Зі звуком для будь-яких жанрів, також. Про відповідні приміщення та живлення лише подбати.
У попередньому пості майже таке.
У попередньому пості майже таке.
- alnic
- ветеран
- Пости в темі: 16
- Подякував: 852 разів
- Подякували: 4177 разів
- Вік: 53
- yahennadiy
- ветеран
Розмовляти про узгодження, дивитись на воду, вогонь та гарних дівчат можна нескінченно.