Писалось уже, много раз, можно повторить. Хайрезы - проще сделать постфильтр, запас при мастеринге, больше толщина продаваемой флэшки. ДСД - защита авторских прав. Все, что дальше - то или иное освоение незапланированного побочного эффекта. На этом все. Основы устояли, революция не состоялась. Если в будущем и состоится, то точно не из-за недостачи качества редбук.
кабелі в системі
- alnic
- ветеран
- Пости в темі: 138
- Подякував: 931 разів
- Подякували: 4298 разів
- Вік: 53
Re: кабелі в системі
DIYAudio - это путешествие, а не пункт назначения!
- Vasiles
- ветеран
- Пости в темі: 264
- Подякував: 433 разів
- Подякували: 216 разів
Виходить, що вся ця "королівська рать" так завзято намагалася мене зіштовхнути, що в підсумку сама розсипалася.
Бо поки вони тут воюють зі мною, я просто спокійно пишу й далі відстоюю свою точку зору. А вони ж, вже навіть не знають, як тепер усе це зібрати докупи, щоб не суперечити самим собі.
І найсмішніше – вся їхня боротьба будується виключно на теорії. Вони не мають кабелів такого рівня, малюють графіки, кидаються термінами, розмахують АЧХ, ніби це святе писання, але реальність звуку їм не цікава.
Вони не слухають, не експериментують, не розуміють, що теорія без практики – це лише їхні фантазії.
Тому і доводиться їм хапатися за дитячі віршики, бо аргументів більше немає. Шоу триває, я спокійно спостерігаю, як вони самі себе переграють.

Скажи мені яке в тебе живлення і кабелі, я скажу тобі який в тебе звук)))
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
- Тібетський Ламер
- слухач
- Пости в темі: 76
- Подякував: 628 разів
- Подякували: 835 разів
- Вік: 51
В мене є дві дискографії Білла Черлапа в CD, та в SACD. Лейбл Venus, видано в одному році, в переліку той же саунд-інженер, режисер, та продюсер.kvv писав:современная публика, в силу многих причин, потребляет то, что предлагают маркетологи - и, раз они говорят, что хай-рез - это круто, то сомнений это ни у кого не вызывает.
Мені не вдається переконати себе, що CD краще

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У вихідні та святкові дні знижка!
- Тібетський Ламер
- слухач
Василю, харе молоти язиком. Виклади відео.Vasiles писав: ↑03 лютого 2025, 15:40Виходить, що вся ця "королівська рать" так завзято намагалася мене зіштовхнути, що в підсумку сама розсипалася.
Бо поки вони тут воюють зі мною, я просто спокійно пишу й далі відстоюю свою точку зору. А вони ж, вже навіть не знають, як тепер усе це зібрати докупи, щоб не суперечити самим собі.
І найсмішніше – вся їхня боротьба будується виключно на теорії. Вони не мають кабелів такого рівня, малюють графіки, кидаються термінами, розмахують АЧХ, ніби це святе писання, але реальність звуку їм не цікава.
Вони не слухають, не експериментують, не розуміють, що теорія без практики – це лише їхні фантазії.
Тому і доводиться їм хапатися за дитячі віршики, бо аргументів більше немає. Шоу триває, я спокійно спостерігаю, як вони самі себе переграють.![]()

Але ж засциш.

- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 117
- Подякував: 2785 разів
- Подякували: 2935 разів
- Вік: 62
Якщо б "аудіо світоч" слухав, намагався розуміти, дозволяв давати поради (я намагався), а не "закривав питання", як він колись повівся, можливо міг би мати трохи кращий звук з тими компонентами, що він має. Проте, це його вибір...
Я просто, іноді, слухаю музику...
- jra7
- ветеран
- Пости в темі: 210
- Подякував: 312 разів
- Подякували: 228 разів
Друже , я знаю , у тебе немає доступних простих відповідей , у тебе завжди вичурні , як посилання на Оріон, навіщо тобі вже зараз туди писати !? .... а пояснюй --- це на твоє зухвале - проходь , спочатку поясни , а тоді я буду вирішувати чи проходити мені , деталі пропускаєш , що і чому , в стилі перекручуєш суть, вмієш , губиш принцип причина і наслідки !alnic писав: ↑03 лютого 2025, 15:26Дурник? Недолго музыка игралаjra7 писав: ↑03 лютого 2025, 14:50Що ти верзеш, як залупистий дурник, сам сідай собі не на морквину , а на справжний ! Запитався для чого тести , щоб що !? .... а ти здатний дати пряму просту відповідь ?Друже, за простыми прямыми ответами - это тебе на банковую
Сказали же нормально, иди САМ решай, чай не колоноскопия с лоботомией... На твое "пояснюй!" Но нет... Боевой ты наш
![]()

Востаннє редагувалось 03 лютого 2025, 16:09 користувачем jra7, всього редагувалось 1 раз.
- jra7
- ветеран
Василю , у тебе немає музики з тою вузьконаправленою акустикою і до дупи всі твої кабелі !Vasiles писав: ↑03 лютого 2025, 15:40Виходить, що вся ця "королівська рать" так завзято намагалася мене зіштовхнути, що в підсумку сама розсипалася.
Тому і доводиться їм хапатися за дитячі віршики, бо аргументів більше немає. Шоу триває, я спокійно спостерігаю, як вони самі себе переграють.![]()
І це не теорія --- це форумний досвід ! А відео від тебе не буде , бо тоді всі взнають , що у тебе звуку немає !!! У тебе БЛЕФ !
- alnic
- ветеран
Приходилось читать, причем неоднократно, что с целью раскрутки нового(на то время) SACD предпринимались попытки... записать хуже CD того же содержания. Бесспорных доказательств привести не представляется возможным, но учитывая ласковый оскал современного маркетинга, отрицать тоже не взялся бы. В этом контексте у меня только один скромный вопрос: где сейчас эти все SACD, BLU-RAY, DVDA etc?Тібетський Ламер писав: ↑03 лютого 2025, 15:42В мене є дві дискографії Білла Черлапа в CD, та в SACD. Лейбл Venus, видано в одному році, в переліку той же саунд-інженер, режисер, та продюсер.kvv писав:современная публика, в силу многих причин, потребляет то, что предлагают маркетологи - и, раз они говорят, что хай-рез - это круто, то сомнений это ни у кого не вызывает.
Мені не вдається переконати себе, що CD краще![]()

Востаннє редагувалось 03 лютого 2025, 16:42 користувачем alnic, всього редагувалось 1 раз.
-
- слухач
- Пости в темі: 11
- Подякував: 410 разів
- Подякували: 466 разів
- Вік: 71
...тутешнє обговорення форматів нагадує мініатюру Ф.Кривіна "Извозчики города Глазго"
https://poems.net.ua/poet/%D0%9A%D1%80% ... 0%B3%D0%BE

- alnic
- ветеран
В данном случае речь идет о банальном желании. Когда тебе хочется самогонки, ты берешь и пьешь, например. Если хочется пройти аудиотест - совершенно аналогично. Не нужен никакой смысл, его нет нигде и мы все когда-нибудь умрем, а Земля упадет на Солнце и расплавится... Главная и единственная мотивация - наличие желания и интереса, с целью получения удовольствия. Вот я тебе и пояснюю - неинтересен слепой тест? Проходи мимо! Так пойдет?
- jra7
- ветеран
Так не піде , бо пояснення, твоя мотивація -- добре чого ти прийняв участь в тесті, а рекомендація - посилання від тебе зухвале, тебе хтось тягне за язик що кому робити !.... і тому і такі епітети тобі надіслав. Причини і наслідки нічого більше !alnic писав: ↑03 лютого 2025, 16:32В данном случае речь идет о банальном желании. Когда тебе хочется самогонки, ты берешь и пьешь, например. Если хочется пройти аудиотест - совершенно аналогично. Не нужен никакой смысл, его нет нигде и мы все когда-нибудь умрем, а Земля упадет на Солнце и расплавится... Главная и единственная мотивация - наличие желания и интереса, с целью получения удовольствия. Вот я тебе и пояснюю - неинтересен слепой тест? Проходи мимо! Так пойдет?
Востаннє редагувалось 03 лютого 2025, 16:47 користувачем jra7, всього редагувалось 1 раз.
- alnic
- ветеран
Это посилання - безличное! Оно касается любого, кто читает сообщениеjra7 писав: ↑03 лютого 2025, 16:42Так не піде , бо пояснення добре чого ти прийняв участь в тесті, а рекомендація - посилання від тебе зухвале !alnic писав: ↑03 лютого 2025, 16:32В данном случае речь идет о банальном желании. Когда тебе хочется самогонки, ты берешь и пьешь, например. Если хочется пройти аудиотест - совершенно аналогично. Не нужен никакой смысл, его нет нигде и мы все когда-нибудь умрем, а Земля упадет на Солнце и расплавится... Главная и единственная мотивация - наличие желания и интереса, с целью получения удовольствия. Вот я тебе и пояснюю - неинтересен слепой тест? Проходи мимо! Так пойдет?

- jra7
- ветеран
Та не вже ! Ну тоді і мої епітети також того ж типу !alnic писав: ↑03 лютого 2025, 16:46Это посилання - безличное! Оно касается любого, кто читает сообщениеjra7 писав: ↑03 лютого 2025, 16:42Так не піде , бо пояснення, твоя мотивація -- добре чого ти прийняв участь в тесті, а рекомендація - посилання від тебе зухвале, тебе хтось тягне за язик що кому робити !.... і тому і такі епітети тобі надіслав. Причини і наслідки нічого більше !alnic писав: ↑03 лютого 2025, 16:32В данном случае речь идет о банальном желании. Когда тебе хочется самогонки, ты берешь и пьешь, например. Если хочется пройти аудиотест - совершенно аналогично. Не нужен никакой смысл, его нет нигде и мы все когда-нибудь умрем, а Земля упадет на Солнце и расплавится... Главная и единственная мотивация - наличие желания и интереса, с целью получения удовольствия. Вот я тебе и пояснюю - неинтересен слепой тест? Проходи мимо! Так пойдет?![]()

-
- ветеран
- Пости в темі: 165
- Подякував: 1001 разів
- Подякували: 2036 разів
- Вік: 52
Всегда так было, но я бы этот вычурный текст заменил бы простой фразой -
- Воркута!!!
- ?!?!?
- А я там сидел!

Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
-
- ветеран
А мне, с моим набором идентичных альбомов - легко.

Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
- alnic
- ветеран
О причине популярности старых Клипш тут вскользь уже упоминалось - образно говоря, хайэнд для бедных. Только это не хайэнд, скорее, специфический хайфай. Звук у них типичный американский - напоминает поведение веселого дурака, бодрого, озорного, шарнирного. Это касается не только клипшей, а вообще американской бытовухи, таковы звуковые традиции. Простые корпуса из не самой толстой фанеры, отсутствие или минимум наполнения, распорок, они никогда на этом не заморачивались... Как ни удивительно, незамысловатые предельно дешевые комплектующие и маленькие устья рупорков старых Корнов, тем не менее, способны создать довольно слушабельный, на любителя, звук. Но самое главное в них - цена. В предполагаемый период приобретения тобой этой акустики ее цена была порядка $1200 в Штатах уже с полным апгрейдом от Crites на вторичке. Сейчас это 1500-1800, с учетом инфляции. В целом - крупногабаритные АС за те небольшие деньги, что они стоят, это... весьма интересно, нельзя не признать. Вот и весь секрет успехаVasiles писав: ↑03 лютого 2025, 06:01Розумієш, АЧХ і реальне звучання – це дві різні речі. Якщо б усе впиралося лише в рівність АЧХ, то колонки обирали б за графіками, а не на слух. Але чомусь Cornwall уже понад 60 років залишаються затребуваними, мають мільйони фанатів, і їх купують не через графіки, а через звук. І що ти хочеш мені розказати про їхню "неідеальну АЧХ"?

-
- ветеран
alnic писав: ↑03 лютого 2025, 17:44 ...О причине популярности старых Клипш тут вскользь уже упоминалось - образно говоря, хайэнд для бедных. Только это не хайэнд, скорее, специфический хайфай. Звук у них типичный американский - напоминает поведение веселого дурака, бодрого, озорного, шарнирного....
Как ни удивительно, незамысловатые предельно дешевые комплектующие и маленькие устья рупорков старых Корнов, тем не менее, способны создать довольно слушабельный, на любителя, звук. Но самое главное в них - цена. ..
... весьма интересно, нельзя не признать. Вот и весь секрет успеха![]()
Именно так. Я покупал свои Форте за какие-то смешные деньги - пересылка стоила сопоставимых денег......чего не скажешь о старинных Sound Dynamics - там пересылка стоила ощутимо дороже самих колонок.....

Только там нет никакой фанеры - это - дорого, там говенная ДСП ( даже не МДФ! )
Это все - просто возможность за какие-то относительные копейки получить акустику с чувствительностью "под лампу" ( что в подавляющем большинстве случаев оказывается не совсем, мягко говоря, так) - но с моими 30 ваттами лампы - я более чем доволен, правда, пришлось вложить в колонки несколько больше их стоимости, но то такое....хобби, все таки.
Драйв в Клипшах сродни звучанию колонок, которыми, как я говорю, пользуются "свадебные лабухи", т.е. "под водку и селедку создают непередаваемый эффект вовлеченности"
Но.....так или иначе - и чувствительности и драйва в моих Форте несколько больше, чем в Audio Note AN-E.
- alnic
- ветеран
Да, аукцион щедрости по выдаче авансов продолжается - мой косяк, признаю. Просто смотришь на шпон и как-то на автомате подсознание выбрасывает "3/4" plywood"... Мне как-то прислали из Штатов динамик Hartley в ящике из "фанерита", в котором толщина каждого слоя 2-3мм, а на стенках был пристрелен "kimsul". Ассоциации со старыми корпусами подводят

- Тібетський Ламер
- слухач
Це ви все заздрите Василеві!!! 

- ВА67
- слухач
- Пости в темі: 55
- Подякував: 206 разів
- Подякували: 265 разів
- Вік: 58
Якщо диск гібридний, то різниця присутня.
Що краще? вирішує слухач. імхо.
Для мене дсд - втомлює. Не можу як Василь звикати до ріжущого звуку.
Що краще? вирішує слухач. імхо.
Для мене дсд - втомлює. Не можу як Василь звикати до ріжущого звуку.
- Тібетський Ламер
- слухач

Панове, цікаво, ви слухаєте нативний DSD? Чи хоча б DoP?
-
- слухач
- Пости в темі: 11
- Подякував: 410 разів
- Подякували: 466 разів
- Вік: 71
нативний дсд512
Ви про те, що деякі ЦАПи не вміють виводити DSD (напр. лінійка Chord на FPGA), тому внутрішньо конвертують DSD->PCM ?
- Тібетський Ламер
- слухач
Та буває, що програмно конвертують, в плеєрі.... думаю запитаю про всяк випадок