ІКОНА СТИЛЮ
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 9
- Подякував: 2715 разів
- Подякували: 2872 разів
- Вік: 62
Re: ІКОНА СТИЛЮ
Acoustic May. Оливкове дерево.
https://www.acousticmay.it/radice/
https://www.acousticmay.it/radice/
Я просто, іноді, слухаю музику...
- jra7
- ветеран
- Пости в темі: 4
- Подякував: 263 разів
- Подякували: 203 разів
Ікона – це слово грецького походження «εἰκόνα», яке в перекладі означає, як образ, лик або зображення. У церквах католицтва, православ’я – це зображення святого, мученика і інших шанованих осіб.
Також на іконі можуть бути зображені різні події, як наприклад «явище Христа народу» або «Взяття на Русі християнства». Як один з найсвятіших атрибутів католицизму і православ’я, ікона була офіційно прийнята в 787 році нашої ери, на Сьомому Вселенському Соборі, коли католицтво і православ’я, ще мали загальні зв’язку.
Виготовляють ікони також з різного матеріалу і за різними методиками, в залежності від течії християнства. Наприклад, у православних віруючих, ікони найчастіше пишуть на липовій корі, яку в подальшому покривають розведеною сумішшю клею і алебастру. В католицтві ж крім цього способу, ікони складають з мозаїки, смальти і кольорових каменів. Існує три основні методи написання ікон – містичний спосіб, дидактичний і символічний способи. У першому випадку – містичні ікони, показують лик зображеного Святого. Як правило, такі ікони володіють можливостями зцілення, кровоточенія або іншими містичними діями. Дидактичні ікони оповідають будь-якої біблійний сюжет. А, символічні ікони демонструють лише алегорію, що проводиться з біблійними персонажами або подіями.
Так чи інакше, ікона це матеріал, з допомогою якого передається візуальна інформація про святого, але не як предмет поклоніння. У християнстві (католицизм і православ’я) заборонено поклонятися самій іконі, так як це вже вважається ідолопоклонством. Перед тим як помістити ікону в храмі або в будинку, її необхідно освятити спеціальної молитвою і святою водою.
Також на іконі можуть бути зображені різні події, як наприклад «явище Христа народу» або «Взяття на Русі християнства». Як один з найсвятіших атрибутів католицизму і православ’я, ікона була офіційно прийнята в 787 році нашої ери, на Сьомому Вселенському Соборі, коли католицтво і православ’я, ще мали загальні зв’язку.
Виготовляють ікони також з різного матеріалу і за різними методиками, в залежності від течії християнства. Наприклад, у православних віруючих, ікони найчастіше пишуть на липовій корі, яку в подальшому покривають розведеною сумішшю клею і алебастру. В католицтві ж крім цього способу, ікони складають з мозаїки, смальти і кольорових каменів. Існує три основні методи написання ікон – містичний спосіб, дидактичний і символічний способи. У першому випадку – містичні ікони, показують лик зображеного Святого. Як правило, такі ікони володіють можливостями зцілення, кровоточенія або іншими містичними діями. Дидактичні ікони оповідають будь-якої біблійний сюжет. А, символічні ікони демонструють лише алегорію, що проводиться з біблійними персонажами або подіями.
Так чи інакше, ікона це матеріал, з допомогою якого передається візуальна інформація про святого, але не як предмет поклоніння. У християнстві (католицизм і православ’я) заборонено поклонятися самій іконі, так як це вже вважається ідолопоклонством. Перед тим як помістити ікону в храмі або в будинку, її необхідно освятити спеціальної молитвою і святою водою.
- ruarkaudio
- учасник
- Пости в темі: 8
- Подякував: 794 разів
- Подякували: 162 разів
- Вік: 57
Радіо: Loewe 537W з 1937 року.
Дуже велике. Вражаючий дизайн.
Дуже велике. Вражаючий дизайн.
Як зійдуть сніги із гір потоками,
Ой, глибокими, навесні.
Квіткою наснишся синьоокою,
Вдалині мені, вдалині... ( Володимир Івасюк )
Ой, глибокими, навесні.
Квіткою наснишся синьоокою,
Вдалині мені, вдалині... ( Володимир Івасюк )
- Fisha
- Риба
- Пости в темі: 19
- Подякував: 1570 разів
- Подякували: 4434 разів
- jra7
- ветеран
- Пости в темі: 4
- Подякував: 263 разів
- Подякували: 203 разів
"У християнстві (католицизм і православ’я) заборонено поклонятися самій іконі, так як це вже вважається ідолопоклонством. Перед тим як помістити ікону в храмі або в будинку, її необхідно освятити спеціальної молитвою і святою водою."
Наздоганяю пропущене ! )))
- Karmadon
- Karmadon
- Пости в темі: 28
- Подякував: 7265 разів
- Подякували: 13306 разів
- Вік: 59
- Karmadon
- Karmadon
- Пости в темі: 28
- Подякував: 7265 разів
- Подякували: 13306 разів
- Вік: 59
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 9
- Подякував: 2715 разів
- Подякували: 2872 разів
- Вік: 62
Ого!..
The Wavestream Kinetic V8 monoblocks, which output 250–300W in triode mode ... P.S. Тільки чому V8? Він ж опозитний.
The Wavestream Kinetic V8 monoblocks, which output 250–300W in triode mode ... P.S. Тільки чому V8? Він ж опозитний.
Я просто, іноді, слухаю музику...
-
- ветеран
- Пости в темі: 265
- Подякував: 3937 разів
- Подякували: 3356 разів
Fisher-price PXL200
PXL2000, або Pixelvision, була іграшковою чорно-білою відеокамерою, представленою Fisher-Price у 1987 році на Міжнародному ярмарку іграшок у Мангеттені, яка могла записувати звук і зображення на компакт-касети. Він був на ринку протягом одного року, випустивши близько 400 000 одиниць
PXL2000, або Pixelvision, була іграшковою чорно-білою відеокамерою, представленою Fisher-Price у 1987 році на Міжнародному ярмарку іграшок у Мангеттені, яка могла записувати звук і зображення на компакт-касети. Він був на ринку протягом одного року, випустивши близько 400 000 одиниць
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")