тема про стрімінг
- satory
- учасник
- Пости в темі: 5
- Подякував: 52 разів
- Подякували: 116 разів
Re: тема про стрімінг
УВважаемый Vasiles!
Полностью согласен с вашими пп.1,2,3 и частично п.4. Но я не анализировал звучание Клипшей, просто нашел салон, в котором они были и были русско говорящие менеджеры. Я полностью уверен в своих характеристках звучания. в них нет никаких сомнений! Это был салон, ихняя инсталяция, ихнее размещение и побор аксесуаров.Точка! Вот именно ихний компот так и звучал. Не знаю, какая обвязка была, усилитель по памяти был...Magnat, какой то...источник сигнала не знаю... Теперь насчет ..частично не соглсен пс вашим п.4. Я уверен, что ни вы , ни кто другой на этом форуме никогда не слышал действительно классную аудиосистему в авто. Если кто то слышал, пусть мне возразит и назовет марку авто и ФИО участника, состав аппаратуры, я думаю ВСЕ классные авто слышал, судил, охарактеризую. Они были и закончились ( по разным причинам ) в 2003- 2006 гг. примерно. Все ОСТАЛЬНОЕ после этого периода...к сожалению...деградация...или жалкие остатки роскоши.
Полностью согласен с вашими пп.1,2,3 и частично п.4. Но я не анализировал звучание Клипшей, просто нашел салон, в котором они были и были русско говорящие менеджеры. Я полностью уверен в своих характеристках звучания. в них нет никаких сомнений! Это был салон, ихняя инсталяция, ихнее размещение и побор аксесуаров.Точка! Вот именно ихний компот так и звучал. Не знаю, какая обвязка была, усилитель по памяти был...Magnat, какой то...источник сигнала не знаю... Теперь насчет ..частично не соглсен пс вашим п.4. Я уверен, что ни вы , ни кто другой на этом форуме никогда не слышал действительно классную аудиосистему в авто. Если кто то слышал, пусть мне возразит и назовет марку авто и ФИО участника, состав аппаратуры, я думаю ВСЕ классные авто слышал, судил, охарактеризую. Они были и закончились ( по разным причинам ) в 2003- 2006 гг. примерно. Все ОСТАЛЬНОЕ после этого периода...к сожалению...деградация...или жалкие остатки роскоши.
- spiridon
- ветеран
- Пости в темі: 18
- Подякував: 1601 разів
- Подякували: 5959 разів
- Вік: 69
Та ладно ,после 2000 -го года это начало умирать ,бо народ стал просто понимать какой это дешевый разводняк за который еще и приходится платить немалые деньги да и выросло количество машин с уже установленным заводским оборудованием ,которое вполне устраивало владельцев ...канешно остались какие то чудаки с самопальной инсталляцией ,но на них смотрят как на обычных дебилов,вызывающих жалость
- satory
- учасник
- Подякував: 52 разів
- Подякували: 116 разів
В классных авто ( как на приведенном на фото Subaru ) применялась например аппаратура :
- фронт ( ВЧ , СЧ , НЧ ) поканально - 3 усилителя Genesis Dual Mono Platinum Class A
- сабвуфер - уусилитель Genesis Monoblock
- ВЧ - Focal Utopia TBE 1 дюйм
- CЧ - Scanspeak Illuminator 4 дюйма
- НЧ - Scanspeak Illuminator 7 дюймов Закрытый ящик 15 л
- сабвуфер Brax Matrix 10 дюймов Закрытый ящик 25л
Головное устройство Alpine F1 Status + процессор Alpine PXI-H990
Ну, а процесс инсталяции виден на некоторых фото ( это не кабели в домашке менять))))))), да на ложементы укладывать)))) По европейским Правилам все элементы должны надежно закреплены и не нарушать обзорность, и ууправление.
Кстати, кого то беспокоил вопрос качества выполнения работ, он даже на память сохранял....Разрешаю )))
P.S. К сожалению, авто участвовало по мимо всего в стрит-рейсингах и попало в аварию((((( и не поехали на Европу (((((((
- фронт ( ВЧ , СЧ , НЧ ) поканально - 3 усилителя Genesis Dual Mono Platinum Class A
Ну, а процесс инсталяции виден на некоторых фото ( это не кабели в домашке менять))))))), да на ложементы укладывать)))) По европейским Правилам все элементы должны надежно закреплены и не нарушать обзорность, и ууправление.
Кстати, кого то беспокоил вопрос качества выполнения работ, он даже на память сохранял....Разрешаю )))
P.S. К сожалению, авто участвовало по мимо всего в стрит-рейсингах и попало в аварию((((( и не поехали на Европу (((((((
-
- ветеран
- Пости в темі: 174
- Подякував: 924 разів
- Подякували: 1913 разів
- Вік: 52
Все это к теме стриминга относится чуть менее, чем никак.
Хочу также заметить, что тема автозвука относится к теме домашнего аудио примерно так же.
Скорее к портативу - чемпионские машины в лучшем случае напоминали «большие хорошие нуаушники», что неудивительно - когда сидишь внутри колонки - лучшее, на что следует рассчитывать - как раз это.
Хочу также заметить, что тема автозвука относится к теме домашнего аудио примерно так же.
Скорее к портативу - чемпионские машины в лучшем случае напоминали «большие хорошие нуаушники», что неудивительно - когда сидишь внутри колонки - лучшее, на что следует рассчитывать - как раз это.
Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
- ВА67
- слухач
- Пости в темі: 91
- Подякував: 175 разів
- Подякували: 243 разів
- Вік: 58
Кому це потрібно?
Дол----бам, які збивають людей на переходах,чи підрізають і люди гинуть.
Вчора сім людей Тернопіль-Львів. Може читали.
Їхало таке... З сабвуфером на БМВ. Руки повідбивати...
Дол----бам, які збивають людей на переходах,чи підрізають і люди гинуть.
Вчора сім людей Тернопіль-Львів. Може читали.
Їхало таке... З сабвуфером на БМВ. Руки повідбивати...
-
- ветеран
- Пости в темі: 174
- Подякував: 924 разів
- Подякували: 1913 разів
- Вік: 52
Необязательная неотвратимость наказания за совершенное преступление - одна из главных проблем государства Украина.
В этом вина каждого из нас.
В этом вина каждого из нас.
Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
-
- новенький
- Подякував: 98 разів
- Подякували: 49 разів
- Вік: 57
Якось, ще в 2021 за їхав до мене в гості на тандир друг на новенькому Cayenne за 150К, з додатковою опцією Burmester за 10К еурро....в порівнянні з моїм недорогими Tannoy Аrden
, як колись співав Аркадій Северний..."мы плевались без конца лапца-дрица-а--ца-ца"
, як колись співав Аркадій Северний..."мы плевались без конца лапца-дрица-а--ца-ца"
-
- ветеран
- Пости в темі: 44
- Подякував: 3937 разів
- Подякували: 3356 разів
До чого тут фото авто? Яким боком воно про стрімінг?satory писав: ↑17 грудня 2024, 18:29 В классных авто ( как на приведенном на фото Subaru ) применялась например аппаратура :
У вас є своя тема - навіщо тут це постити?
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")
-
- ветеран
Тобто у 3-х різних повідомленнях, де вас нічого не просили - ви прікріпили ось це фото
це не рекламна гілка!
Ніякого відношення ваші вироби до стрімінга не мають на щастя!
-
- ветеран
Збави Бог, яка злоба? Ви про шо?
Нетерпимість, злоба, нудота - то всьо дуже сильні відчуття:)
Просто дивує, на тлі того, що можна у своїй темі робити що завгодно - а так це просто навʼязливий флуд
Востаннє редагувалось 18 грудня 2024, 23:47 користувачем runner, всього редагувалось 1 раз.
- koba
- ветеран
- Пости в темі: 25
- Подякував: 3847 разів
- Подякували: 3757 разів
- Вік: 56
Він такий же Burmester як і Марк Левінсон в Лексусі
Зе: вы сделали это вместе!
- sergeo69
- слухач
- Пости в темі: 54
- Подякував: 130 разів
- Подякували: 232 разів
Напевно, що тема " автозвук ", у цій гілці, себе вичерпала. На останок ( вже років 7-8 писав на вражому форумі шановному satory), для мене усі ці змагання автозвуку - це " кубки " на капоті, відчинені двері і "кислота" з неймовірною гучністю ( хто кого перекричить ). Ніколи на цих змаганнях я не чув, щоб тестові треки були джаз, хард чи класика. У кращому випадку ( вже писали ) Yello....це огидно
- sergeo69
- слухач
Відкрив перші три ролики на Ютюб , що видало на " змагання автозвуку " ,...переважно, " якійсь " корчі " з неймовірною кількістю динаміків, і руда дівчина, яку виносить від " музики " з авто ...доволі типова атмосфера.
- mvv
- ветеран
- Пости в темі: 12
- Подякував: 2054 разів
- Подякували: 6055 разів
- Вік: 70
Колись була ідея порівняти дак Віім про плюс та Лаврі ДА10.
Довго порівнював, в результаті, якщо коротко, віімівський ярчіший, лаврі - вишуканіший, єдина вада - хайрез не читає.
Висновок: панічний продаж лавраі за безцінь відміняється.
Одночасно питаннячко. Колись була програмка, яка по кує чи назві підтягувала картинки обкладинок дисків, нажаль втрачена.
Хочеться прикрасити це все.
Може хто підкаже
Дякую, що були з нами
Довго порівнював, в результаті, якщо коротко, віімівський ярчіший, лаврі - вишуканіший, єдина вада - хайрез не читає.
Висновок: панічний продаж лавраі за безцінь відміняється.
Одночасно питаннячко. Колись була програмка, яка по кує чи назві підтягувала картинки обкладинок дисків, нажаль втрачена.
Хочеться прикрасити це все.
Може хто підкаже
Дякую, що були з нами
Треба щось робити з цим...
-
- ветеран
- Пости в темі: 147
- Подякував: 373 разів
- Подякували: 231 разів
китайці по ходу займають нішу нових підсилювачів до 500 доларів ( хеоси, ямахи, атоли, кембріджи і тп)
такими от девайсами все в одному-)
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... Redirect=y
народ в мережі хвалить-)
такими от девайсами все в одному-)
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... Redirect=y
народ в мережі хвалить-)
- ВА67
- слухач
- Пости в темі: 91
- Подякував: 175 разів
- Подякували: 243 разів
- Вік: 58
Обкладинку можна просто скачати і вставити в папку з муз. файлами, бажано змінити назву на "folder". В мене працює.
Якщо копіювати сд, програма сама вшиває обкладинку, я це робив xrecode3.
Є ще TagRename, там теж можна вшити.
- Fisha
- Риба
- Подякував: 1570 разів
- Подякували: 4434 разів
- sergeo69
- слухач
Рік , чи два, мав Spotify як мобільне рішення для прослуховування музики. Але ціна у 300 з гаком для 2 _х пристроїв так собі. Знайшов вдалу альтернативу у вигляді YouTube music, підписка на двох 130 буцімто. Поки задоволений, все влаштовує.
-
- ветеран
- Пости в темі: 147
- Подякував: 373 разів
- Подякували: 231 разів
не вперше читаю про Спотіфай і оплату, в мене безкоштовно і на стримері і на ноуті ( чи там є різні тарифні плани?), там формую колекції, потім закачую їх на Тайдал
чи там просто якість мр3 різна і можливість скачувати музику?
також маю підписку ютуб преміум платний 150 грн і музика також