Приймається. Ви про "кінець" правильно зрозуміли. Його рідного я і мав на увазі.

P.S. На вкладення просто є обмеження по розміру. Фото може бути необхідним зменшити.
Приймається. Ви про "кінець" правильно зрозуміли. Його рідного я і мав на увазі.
А як можна перевірити навушники на радіоринку? Куди їх там втикати? Не впевнений, що умовна "тетя Клава" на ринку має для перевірки джерело рівня Hi-END.
Там поганого не порадять, це точно...
Не , Хай Енд по две гривныДмитрий Медведев писав: ↑21 лютого 2025, 12:19 Бля, в натуре вижу на лотке "Хай Фай / Хай Енд. Все по одной гривне"
давайте на цьому і скінчимо нести маячню по хіенд з радіоринку
За ХайЕнд покупателю доплачивать будут - он же не по стандартам сделан...VOVA-76 писав: ↑21 лютого 2025, 12:22Не , Хай Енд по две гривныДмитрий Медведев писав: ↑21 лютого 2025, 12:19 Бля, в натуре вижу на лотке "Хай Фай / Хай Енд. Все по одной гривне"
Разве это проблема? Каждый раз, отправляясь на радиорынок за наушниками, я просто беру с собой источник, цап, аккумулятор и преобразователь напряжения.
Ну можно конечно взять какой нибудь CHORD HUGO , оператора с камерой, пойти на радиорынок, и записать "видосик" для ютуба, с названием что то типа "HI-END за 5$ "
Будешь смеяться, но я однажды покупал на нашем салтовском радиорынке приличную гарнитуру.
Внешний фонокорректор ВСЕГДА лучше того бесплатного одоробло, что встроено в усь.Artem 1988 писав: ↑21 березня 2025, 09:22 И ещё вопрос есть смысл покупать фонокоректор? Даст ли прирост по сравнению со встроенным в усилитель Techincs SU -7700 ?
якщо грошей не багато то я б взяв норм інтегральник з фоноArtem 1988 писав: ↑21 березня 2025, 09:22 И ещё вопрос есть смысл покупать фонокоректор? Даст ли прирост по сравнению со встроенным в усилитель Techincs SU -7700 ?
Та ну нахДмитрий Медведев писав: ↑21 березня 2025, 10:00 Внешний фонокорректор ВСЕГДА лучше того бесплатного одоробло, что встроено в усь.
Вы со своим ИМХО по ходу не из нашей песочницыAleksR писав: ↑21 березня 2025, 09:56 Підсумок: Якщо вам подобається щось змінювати в системі, апгрейдити або даунгрейдить, є на це вільні кошти - то звичайно грайте в аудіофілію. Але я витрачав би гроші на хороший віскі, на шикарних жінок, освіту дітей, подорожі , тощо. Один хрін з віком слух впаде, і буде пох, як воно там грає.ІМХО