Питання від новачків
Re: Питання від новачків
Почему Вы так решили? У меня получилась хорошая отдача на верхних и средних частотах. Далее четырех канальный усилитель получается объемный звук. Регулировка верхних и нижних частот во фронтальном канале и регулятор уровня громкости для тыловых. Думаю, что эквалайзер внесёт дополнительные частотные искажения, с которыми придется бороться. А сабвуфер добавит необходимые низы.
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 5
- Подякував: 2885 разів
- Подякували: 3049 разів
- Вік: 62
END це скорочення від endoscope?
Про який саме hi-end йдеться?
Про який саме hi-end йдеться?
Я просто, іноді, слухаю музику...
- spiridon
- ветеран
- Подякував: 1635 разів
- Подякували: 6085 разів
- Вік: 69
Послушайте,мужик подгоняет конкретно или просто издевается -пафосно,дерзко и цинично ...наушники за 200 грн и везде хиенд с большой буквы
поставьте в игнор и не кормите тролля ,он обещал же уйти с форума или надо Фишу просить дать ему пинка под сраку?

-
- ветеран
- Пости в темі: 3
- Подякував: 4021 разів
- Подякували: 3442 разів
Що тут відбувається? Який хіенд з касетної деки?
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")
- Karmadon
- Karmadon
- Пости в темі: 53
- Подякував: 7348 разів
- Подякували: 13490 разів
- Вік: 60
Юра, це не складно, насправді.
Береш будь яку касетну деку, замінюєш запобіжник на рожевий, маєш хіенд.
Я кажется понял, что вас всех так нервирует. Задал поиск в Гугле и он мне выдал, что хай енд маркетинговый термин. Маркетинговый. То есть система продаж. Но это высокий уровень качества. Я электронщик и привык делать этот уровень своими руками. А вы люди далёкие от электроники. Но хотя бы поинтересуйтесь. Думаю Николая Сухова вы знаете, или хотя бы слышали о нем. Когда то он разработал усилитель высокой верности. Надеюсь вы не будете спорить, что это хай энд и в теперешнее время. А этот усилитель повторили десятки тысяч людей и были довольны. Почему вы не можете понять, что хай энд можно создать собственными руками не выкладывая за него тысячи долларов?
- Karmadon
- Karmadon
Цікаво, сам Сухов позиціонує свій ППЗЧ ВВ (тей, що перший був) як хіенд, хтось пам'ятає?
В нього ж не спитаєш, бо він забанений
В нього ж не спитаєш, бо він забанений

- yahennadiy
- ветеран
Hi-end це коли кінець високо стирчить? Буквально. 
P.S. Руками це, як тут йдеться, зробити можна.

P.S. Руками це, як тут йдеться, зробити можна.
- yahennadiy
- ветеран

Я на вашому боці. Ви робите Щось руками. Це чудове хобі. Це гідно поваги. Без жартів.
Я лише про "кінець". Так склалося історично, ще цей "Hi-End" свідомо та навмисно ніяк не стандартизований та толком не формалізований. Саме для того, щоб під цім "визначенням" можна було продавати Все, що завгодно. Тому, так, під це можна підвести і те, що маєте на увазі ви. Але ж, і те, про що написав я. Моя жартівлива версія в цьому сенсі нічим не гірше.
Саме тому, коли хтось голосно декларує, що він руками робить "HI-END", має бути готовим, що люди можуть уявляти Все, що завгодно. Зовсім не те, що мав на увазі автор, у тому числі.

Тут колегі (я не про себе, взагалі) мають такі "кінці", поміряти які жодної лінійки не вистачить. У тому числі, зроблені руками та головою.
А що я... Свій "аудіо кінець" я зробив наприкінці 80-х. І "Маяк" там був і АС-90 і ТДС-5 і, головне, зібраний руками, повністю конструктивно реалізований підсилювач з гордою назвою "роги та копита" (без жартів, англійською). Це був справжній "кінець". Навіть передня панель вночі світилася. Фарба така була. У повній відповідності назві.

І паяльна станція в мене на столі постійно стоїть. Прямо поруч з комп'ютером з якого я пишу зараз.

Востаннє редагувалось 21 лютого 2025, 09:38 користувачем yahennadiy, всього редагувалось 2 разів.
- VOVA-76
- слухач
- Пости в темі: 6
- Подякував: 250 разів
- Подякували: 578 разів
- Вік: 48
Выше вы писали ,что на форуме все неадекватные ..... а это адекватное поведение ?
Как только вы написали про наушники "за триста гривен" стало понятнее...
У каждого свои финансовые возможности, и осуждать человека за то, что у него недорогая техника ,это очень плохая идея.
Но в такой ситуации, делать сенсационные заявления про "превращение воды в вино" нужно с большой осторожностью.
Востаннє редагувалось 21 лютого 2025, 09:40 користувачем VOVA-76, всього редагувалось 1 раз.
- AleksR
- ветеран
- Пости в темі: 9
- Подякував: 802 разів
- Подякували: 1925 разів
- Вік: 99
Nik62 Я через незнання користувався старенькими Sennheiser HD 660 S. Поміняю на Горсун, якщо знайду. Все ж таки, якщо це не секрет, можете модель деки назвати? У мене є друзі у Німеччині, можливо вдасться купити. Схоже моя "Весна 202" не дозволяє наблизитись до Hi-End. 

- Karmadon
- Karmadon
Ви прийшли в гості, відкрили ногою двері і кинулись агресивно просувати свою, м'яко кажучи, сумнівну ідею.
Змінить тональність, будь ласка, чи... будьте послідовні.
А те, що мене весь час безпідставно старались принизити, то так і треба? То додає величі форумчанам? Людина якій я це написав вже відповіла мені. І я на неї не маю зла, як і на інших форумчан, але стариковщина зі мною не проходить.
З повагою до всіх
З повагою до всіх
AlexR це може бути будь яка дека НІ- FI рівня тобто щоб діапазон був 20-20 000 герц. Хоча вже думаю, що 40 - 16 000 може вистачити. Будь ласка прочитайте мою статтю на цьому сайті повністю не вириваючи із контексту. Я думаю можливо навіть Маяк доробити. Але головне, щоб Ви вміли паяльник в руках тримати.
А також непогано вміти робити печатні плати.
Поважний Yahennadiy якщо Ваша ласка, не підкажете, на якому сайті тут прийнято викладать фото і відеоматеріал, щоб він був доступний для перегляду?
А також непогано вміти робити печатні плати.
Поважний Yahennadiy якщо Ваша ласка, не підкажете, на якому сайті тут прийнято викладать фото і відеоматеріал, щоб він був доступний для перегляду?
- yahennadiy
- ветеран
Але ж, і не вибачились за своє відверте хамство. Непогано, як на мене, було б почати саме з цього, а не з якихось фото...
- koba
- ветеран
- Пости в темі: 10
- Подякував: 3902 разів
- Подякували: 3868 разів
- Вік: 56
Так прямо у своїй гілці і викладайте - там є така можливість/опція. Але розмір світлини обмежений 2 мб
Зе: вы сделали это вместе!