Питання від новачків
- koba
- ветеран
- Пости в темі: 10
- Подякував: 3902 разів
- Подякували: 3868 разів
- Вік: 56
Re: Питання від новачків
Вам пишут, что в вашем случае оптимальный вариант это купить нормальный усилитель с приличным встроенным фонокорректором
П.С. чтобы голова реализовала свой потенциал, ей надо создать условия для этого. Что толку менять голову, если система не позволяет ей проявить себя должным образом?
П.С. чтобы голова реализовала свой потенциал, ей надо создать условия для этого. Что толку менять голову, если система не позволяет ей проявить себя должным образом?
Востаннє редагувалось 21 березня 2025, 13:30 користувачем koba, всього редагувалось 2 разів.
Зе: вы сделали это вместе!
- Fisha
- Риба
- Пости в темі: 27
- Подякував: 1625 разів
- Подякували: 4603 разів
а в чому протириччя?Artem 1988 писав: ↑21 березня 2025, 13:15 Запутался,кто то пишет что голову поменяю прирост будет,кто то что к этому усилителю нету смысла брать фонокоректор(((
ви коли на велосипеді міняєте колеса то краще стає?
а монетки чи тормоза?
просто є така фраза - не в коняку корм, ну то значить що навіть коли ви поставите голову за 2к, то вузьке місце буде вбудований фонокор та подальше підсилення, покращення звуку буде але не на ті гроші що ви витратите на голову
я б спочатку змінив голову - це простіше, цікавіше, відносно не дорого, і результат буде чути
а потім підсилювач
не знаючи ваших фінансових можливостей важко дати поради, який би підсилювач я взяв (та я і взяв) - я вже написав
- Artem 1988
- Пости в темі: 6
- Подякував: 43 разів
- Подякували: 15 разів
- Вік: 36
Спасибо,голову Нагаока 200Fisha писав: ↑21 березня 2025, 13:27а в чому протириччя?Artem 1988 писав: ↑21 березня 2025, 13:15 Запутался,кто то пишет что голову поменяю прирост будет,кто то что к этому усилителю нету смысла брать фонокоректор(((
а монетки чи тормоза?
просто є така фраза - не в коняку корм, ну то значить що навіть коли ви поставите голову за 2к, то вузьке місце буде вбудований фонокор та подальше підсилення, покращення звуку буде але не на ті гроші що ви витратите на голову
я б спочатку змінив голову - це простіше, цікавіше, відносно не дорого, і результат буде чути
а потім підсилювач
не знаючи ваших фінансових можливостей важко дати поради, який би підсилювач я взяв (та я і взяв) - я вже написав
- Fisha
- Риба
ви не дуже послідовні

Artem 1988 писав: ↑20 березня 2025, 13:09 Спасибо,значит коплю на 540 аудиотехнику,хотя выше мне предлагали попробовать Nagaoka mp200
- Artem 1988
Мнения может меняться,я в этом новичок в аудиотехнике и в виниле в частностиFisha писав: ↑21 березня 2025, 14:34ви не дуже послідовні
Artem 1988 писав: ↑20 березня 2025, 13:09 Спасибо,значит коплю на 540 аудиотехнику,хотя выше мне предлагали попробовать Nagaoka mp200
- Artem 1988
Спасибо за совет, извините что многого не понимаю,постараюсь вникнуть для того надо время и опыт, время есть а опыта пока нетуFisha писав: ↑21 березня 2025, 13:27а в чому протириччя?Artem 1988 писав: ↑21 березня 2025, 13:15 Запутался,кто то пишет что голову поменяю прирост будет,кто то что к этому усилителю нету смысла брать фонокоректор(((
а монетки чи тормоза?
а потім підсилювач
Привіт. Купив муз центр Philips FW C780. Думаю замінити конденсатори на платі де знаходиться трансформатор. Звук у центра наче через подушку, глухий і мутний... Чи може це бути із за підсівших кондерів.? Чи є сенс міняти їх. Стоять два ельна ла5 4700 50в один панасонік м (се) 6800 25в один рубікон (ук) 3300 35в і Лелоа 2200 16в. Ще стоять декілька маленьких Leloa, на інших платах, це я так зрозумів Г безіменне, замінити їх.?
-
- ветеран
- Пости в темі: 15
- Подякував: 1131 разів
- Подякували: 2290 разів
- Вік: 53
Lelon - не безымянное, а вполне приличное изделие.
Вряд ли мутный звук вызван емкостями в блоке питания, большие конденсаторы помирают сильно позже маленьких.
Нужно искать где-то в сигнале - блокирующие…
Вряд ли мутный звук вызван емкостями в блоке питания, большие конденсаторы помирают сильно позже маленьких.
Нужно искать где-то в сигнале - блокирующие…
Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
-
- ветеран
- Пости в темі: 15
- Подякував: 1131 разів
- Подякували: 2290 разів
- Вік: 53
Начинайте с самых мелких
Но лучше начать с сервис мануала, если есть возможность
Но лучше начать с сервис мануала, если есть возможность
Настоящее счастье не должно зависеть от кого-то... Оно должно быть только твоим. Жить внутри...
- Eugene
- ветеран
- Пости в темі: 5
- Подякував: 2 разів
- Подякували: 7135 разів
- Контактна інформація:
Не парьтеся, йдете в магазин і купуєте ємності Samwha (Корея), або Hitano (Тайвань), з потрібною ємністю, але з максимальною робочою напругою (щоб вліз за габаритами, оптимальна напруга 63-100 вольт).
Практично у всіх виробників (пристойних), параметри та звукові якості стандартних серій приблизно однакові.
Якщо говорити про ємності, які позиціонуються як аудіо, то:
1. Просто так їх не купиш (а не китайську залипуху).
2. Досить обмежена номенклатура.
3. З ймовірністю 99.9%, Ви жодної різниці, у Вашому агрегаті, не почуєте (і ні хто не почує).
З повагою.
Практично у всіх виробників (пристойних), параметри та звукові якості стандартних серій приблизно однакові.
Якщо говорити про ємності, які позиціонуються як аудіо, то:
1. Просто так їх не купиш (а не китайську залипуху).
2. Досить обмежена номенклатура.
3. З ймовірністю 99.9%, Ви жодної різниці, у Вашому агрегаті, не почуєте (і ні хто не почує).
З повагою.
- mirek
- ветеран
- Пости в темі: 2
- Подякував: 747 разів
- Подякували: 1321 разів
Радили вже, підберіть у пана Володимира, http://www.radiocomponents.com.ua/
Перевіряйте наявність відразу по табличці,
Перевіряйте наявність відразу по табличці,
-
- Пости в темі: 1
- Подякував: 1 разів
Доброго времени суток Уважаемое сообщество! Слушаю музыку на Adam a7x подключенные к ПК через простенький ЦАП на ES9038Q2M. Как подружить мой сетап с сабвуфером Philips FWD876?

- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Подякував: 4252 разів
- Подякували: 16050 разів
- Вік: 64
- Контактна інформація:
По простому - никак, если на ЦАП выход не Variable
И нету смысла с этим заморачиваться -саб ниже всякой критики, дно...
Все испортит...
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
Всіх вітаю.
Панове, прийшов трохи потриндіти на тему. Шукав якусь групу в телеграмі, але не знайшов.
Скажу шо маю і чого хочу, а потім вже оффтопом детальніше розпишу всяке, кому не влом будет читати ото все.
Маю:
- Pioneer VSX-516
- якісь 3х полосні Technics з лох.уа.
- около квадратна кімната з потолком 3.2-3.4 Додам картинку нижче, як приблизно кімната виглядає - розміри на вскидку так десь 4+ на плюс мінус 3.8. Точно не міряв поки.
чого хочу - покращити. Стерео під музику, 5.1 під кінцо.
Підкажіть будь ласка, з чого можна почати покращення:
Купити нормальні АС?
Або купити інтеграл по краще?
Або хай цей залишається і додати прілічний усілок?
Тепер давайте в кучу текста)))
Панове, прийшов трохи потриндіти на тему. Шукав якусь групу в телеграмі, але не знайшов.
Скажу шо маю і чого хочу, а потім вже оффтопом детальніше розпишу всяке, кому не влом будет читати ото все.
Маю:
- Pioneer VSX-516
- якісь 3х полосні Technics з лох.уа.
- около квадратна кімната з потолком 3.2-3.4 Додам картинку нижче, як приблизно кімната виглядає - розміри на вскидку так десь 4+ на плюс мінус 3.8. Точно не міряв поки.
чого хочу - покращити. Стерео під музику, 5.1 під кінцо.
Підкажіть будь ласка, з чого можна почати покращення:
Купити нормальні АС?
Або купити інтеграл по краще?
Або хай цей залишається і додати прілічний усілок?
Тепер давайте в кучу текста)))
- купа тексту Показати текст
- Fisha
- Риба
а є якись бюджет на покращення?
в пріоритеті стерео чи кіно?
у долоні хлопали у кімнаті - ехо сильне?
моди рахували по акустичному калькулятору що б хоч приблизно прикинути? https://acoustic.ua/recommendations/567
що грає музику до речі?
в пріоритеті стерео чи кіно?
у долоні хлопали у кімнаті - ехо сильне?
моди рахували по акустичному калькулятору що б хоч приблизно прикинути? https://acoustic.ua/recommendations/567
як на мене то хлам
що грає музику до речі?
Fisha,
бюджет - давайте спершу дісклеймер, шо я в багатьох речах дотримуюсь принципу "годинник за $100 і за $100к функцію виконує однакову". Готовий на інтеграл/усь дати до, скажімо, $500 (а далі поторгуємось
) і взагалі пофіх як він буде називатись.
Вот з акустикою складніше... ваші пропозиції?))))
В пріорітеті все ж таки музло. Объемний звук для кіно це тупо от хотєлка, шоб ото зоряні війни увімкнути і воно мені з різних сторін піу-піу.
За ехо не скажу, я зараз не дома. Не дотерпів я підняти цю тему, будучі вже вдома.
Моди (шо шо?) не рахував. Подивлюсь, шо там.
Про хлам згоден. Але покупка цього піонера була вимушена - купили тєлєк новий, а там тіки отпичний вихід, ну і от побіг на лох.уа взяв шо було по близості і не дорого.
бюджет - давайте спершу дісклеймер, шо я в багатьох речах дотримуюсь принципу "годинник за $100 і за $100к функцію виконує однакову". Готовий на інтеграл/усь дати до, скажімо, $500 (а далі поторгуємось

Вот з акустикою складніше... ваші пропозиції?))))
В пріорітеті все ж таки музло. Объемний звук для кіно це тупо от хотєлка, шоб ото зоряні війни увімкнути і воно мені з різних сторін піу-піу.
За ехо не скажу, я зараз не дома. Не дотерпів я підняти цю тему, будучі вже вдома.
Моди (шо шо?) не рахував. Подивлюсь, шо там.
Про хлам згоден. Але покупка цього піонера була вимушена - купили тєлєк новий, а там тіки отпичний вихід, ну і от побіг на лох.уа взяв шо було по близості і не дорого.
Ві про джерело? З компуктєра по хдмі у тєлєк, з тєлєка по оптікє в ресівер
- Тібетський Ламер
- ветеран
- Подякував: 739 разів
- Подякували: 910 разів
- Вік: 51
Інформацію доводиться витискати як на допиті...
Трисмуговий Technics з olx - чорна брама, рябий пес©
Трисмугові Технікси бувають, як відверте лайно, так і досить притомні АС.
Хочете дешево і сердито? ЦАП s.m.s.l su-1, до нього китайський підсилювач в класі D. Якщо душевно, то Sure ta2024, але всього 15 Вт потужності, якщо треба потужно, то щось із Fosi audio на tpa. Вкладетесь в 120-150 доларів.
А якщо не їхати а шашечки - тут варіантів безліч.

Трисмуговий Technics з olx - чорна брама, рябий пес©
Трисмугові Технікси бувають, як відверте лайно, так і досить притомні АС.
Хочете дешево і сердито? ЦАП s.m.s.l su-1, до нього китайський підсилювач в класі D. Якщо душевно, то Sure ta2024, але всього 15 Вт потужності, якщо треба потужно, то щось із Fosi audio на tpa. Вкладетесь в 120-150 доларів.
А якщо не їхати а шашечки - тут варіантів безліч.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У вихідні та святкові дні знижка!
- Тібетський Ламер
- ветеран
- Подякував: 739 разів
- Подякували: 910 разів
- Вік: 51
Тільки оптичний вихід? А hdmi у вас тільки в одному напрямку, на вхід, працює? В сучасному тєлеку тільки роз'єм hdmi?

Здається хтось клоном зареєструвався. Цікаво "ги-ги-ги" буде?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У вихідні та святкові дні знижка!
Тібетський Ламер,
Як дуже треба то, ось таки колонки

Доречі, вспомніл продавець казав, шо низькочастотні динаміки були в них замінені на якісь Соні.
Так, тіки оптичний вихід. Ні rca, ні 3.5мм, нічого нема. А вот за хдмі не помню, він там не один, але чи працює якийсь з них на вихід... та і яке це має значення, якщо звук збираюсь брати з компа
Як дуже треба то, ось таки колонки

Доречі, вспомніл продавець казав, шо низькочастотні динаміки були в них замінені на якісь Соні.
Так, тіки оптичний вихід. Ні rca, ні 3.5мм, нічого нема. А вот за хдмі не помню, він там не один, але чи працює якийсь з них на вихід... та і яке це має значення, якщо звук збираюсь брати з компа
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Подякував: 4252 разів
- Подякували: 16050 разів
- Вік: 64
- Контактна інформація:
Вынужден Вас разочаровать - это не колонки...

ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
- Fisha
- Риба
для мене це космічні технологіі прослуховування музики, навіть не знаю що запропонувати
-
- слухач
- Подякував: 459 разів
- Подякували: 502 разів
- Вік: 71
З компа відео і звук - то дві окремі сутності, тож можуть виводитись на різні девайси. На Вінді звук управляється через панель керування Sound, де можна вибрати будь-що з того, що Віндою розуміється як девайс для виводу звуку (може знадобитись драйвер ЦАПу). Також вибрати аудіо-девайс можна R-кліком на іконку звуку в таск-барі.
Треба мати на увазі, що деякі ТВ виводять зображення з затримкою, так що може знадобиться lips synchronisation. Затримка не виникає якщо для ТВ встановлено режим монітору.