runner писав: ↑15 травня 2024, 11:01
Гадаю, що нема нічого страшного у такій компоновці.
Сучасні підсилювачи у ретро стилі - дуже симпатичні.
Але ж треба якось прагнути до кращого, як на мене.
Я жодного разу не торкався якості звуку виробів топікстартера. Але те що я бачу по дизайну виробів - то жах. Таке враження, що корпусні деталі - то рандомний набір з аліеспрес. Чорна глянцева фарба основних корпусних деталей - дісгармонуе с матовою передньою панеллю, виглядає дешево. Оті алюмінієві кільця - то варіант люкс?
Усі надписи зроблено некоректно шовкотрафаретним друком - та ще у один "прохід" - це видно по віддтінку білого кольору (блідо молочний) - так буває, коли виконавцу того друку "по...ть" на результат.
У сусідній гілці вже пропонував звернутися до мене - але почув " якось згодом" - ніхто так і не перетелефонував.
У пості вище зробив конструктивні зауваження - без образ :(
Я б остерігся писати на ньому "MADE IN UKRAINE"
З повагою
Які страхи може викликати компоновка? Тільки естетичне несприйняття, звісно якщо споживчі характеристики відповідають заявленим. Але тут вступає в дію принцип про товаришів на смак і колір.
Стосовно цього Лаксмана, коректно було б привести виріб одного цінового діапазону. На мій смак товщина корпусу у нього завелика, виглядає він занадто масивно, відстані між ковпаками різні, чорна захисна сітка на білому фоні як бельмо на оці, ще і ширина у неї не гармонує з розміщенням ковпаків. Я вже не говорю про розкидане в двох площинах керуванні.
Не виключаю, що є ті, кому все це подобається і це нормально.
Я не думаю що є ті, хто вважає що розробити новий виріб це сісти, підперти голову руками.і після деякого міркування ляснути себе по лобі і схопитися за паяльник: все ясно!
Після стадії роздумів ще багато що треба перевірити, а буває що виникають проблеми буквально на рівному місці. Для прикладу: методом шовкографії тут не нанесено жодної літери написів, все робилося на планшетному принтері. Але задня панель фарбована і написи тримаються там добре, а передня панель анодована і та сама фарба відлущується з неї.
Там не тільки літери не вистачає, логотип також обсипався і ще дещо.
Але це нормальна практика при розробці, це дослідні взірці і вони проходять тестування не тільки з точки зору аудіовикористання, а ще й за іншими характеристиками. Маркування одна з них і його треба робити іншим способом, це один з результатів цих тестів.
А взагалі, то трохи смішно: шовкографія в один прохід, а ще раніще дизайн коробки з телефунківськими платами і така безапеляційна впевненість в своєму бездоганному смаку.
Минулого разу мені сподобалася пропозиція по кольору написів, я хотів зробити їх сірого кольору на фронті, але виявилося що спочатку треба зробити написи білого кольору, а на них сірі. При цьому можливе розсуміщення можливе до 1 мм і я поки відмовився від цього.
Чекаю конструктивних пропозицій. На рахунок образ можете не боятися.