Yuri S писав: ↑11 червня 2024, 12:29
Интересует замена кабеля в ленковском тонарме. Это вообще возможно, тонарм разборный или только высверливать штифты?
Юра, а ти вважаєш лєнковський тонарм вартим апгрейду?
все мине... і це мине.
+38 067 507 17 77. Олександр
Yuri S писав: ↑11 червня 2024, 12:29
Интересует замена кабеля в ленковском тонарме. Это вообще возможно, тонарм разборный или только высверливать штифты?
Юра, а ти вважаєш лєнковський тонарм вартим апгрейду?
Ну, як що він вже є, то чому ні? А є і погляд, що він не такий і поганий.
Провода поменять это попутно. Уж слишком они странные в L75 и подобных армах. Они экранированные - зачем???
Мне было бы интересно сделать другой шел, как минимум более элегантный, но и с своими аудиофильскими заморочками, и чтоб без дополнительных разъемов и шеловских проводочков и т.д.
Для этого хотелось бы разобрать арм, а не распиливать его без шансов вернуться назад в оригинальный вариант.
Karmadon писав: ↑09 січня 2024, 12:44
Масштабний проєкт по переробці Lenco.
Плінт 60кг.
Вакуумний мат.
Мотор повністю перероблений.
В оригінальний корпус інтегрований якийсь DC мотор.
От тільки незрозуміло, як ролік відводиться від мотора.
Ролик не отводится в этой версии PTP,в последней версии есть отдельная приблуда.
А Вы думали о изготовлении плат PTP?Да и ещё есть всякие улучшения что предлагают на форуме Ленко.
Alexandr1983 писав: ↑12 лютого 2025, 18:43
Як поєднали тарілку з плитою?
Шість гвинтів. Чи сім. В торець плити.
Дякую за відповідь. З верху хтось вже ставив таке питання. Але відповіть була якась не розгорнута. Звісно ж без зварювальних робіт)). Правилльно я ж думаю??
Alexandr1983 писав: ↑12 лютого 2025, 19:01
Звісно ж без зварювальних робіт)). Правилльно я ж думаю??
Саме так.
Вибачайте, але ще питання назріли. Чи реально вам повторити такий проєкт?? Якщо ні ,то можливо можна деталі на ревізію або відновлення вам відправити ( підшипник осі , шліфовка колеса)
Alexandr1983 писав: ↑12 лютого 2025, 19:27
Якщо ні ,то можливо можна деталі на ревізію або відновлення вам відправити ( підшипник осі , шліфовка колеса)