Моя система
-
- учасник
- Пости в темі: 91
- Подякував: 317 разів
- Подякували: 219 разів
Re: Моя система
кабелі зібрані в екрані в зовнішній оболонці. виглядають як невеличкий пітон нещодавно пообідав
Востаннє редагувалось 13 червня 2024, 17:46 користувачем alex2323, всього редагувалось 1 раз.
-
- учасник
болванки замовив, зібрав. запрксував на стаціонарному обладнаню. ідея і констукція мої. мета була зменшення опору кабеля і внутрішньої вібрації. діяв додатково ще інтуітивно. Процеси які відбуваються в кабелях навряд чи до кінця хтось зрозуміє, поступово прийшов до цього спостерігаючи як перетин кабелю впливає на звук. спочатку зробив кабель з двома болванками на нуль антифазки з чудовим результатом потім далі. ідей багато але то кошти і час.
- The
- слухач
- Пости в темі: 29
- Подякував: 673 разів
- Подякували: 393 разів
Буду чекати фото та схематики, при можливостіalex2323 писав: ↑13 червня 2024, 18:31 болванки замовив, зібрав. запрксував на стаціонарному обладнаню. ідея і констукція мої. мета була зменшення опору кабеля і внутрішньої вібрації. діяв додатково ще інтуітивно. Процеси які відбуваються в кабелях навряд чи до кінця хтось зрозуміє, поступово прийшов до цього спостерігаючи як перетин кабелю впливає на звук. спочатку зробив кабель з двома болванками на нуль антифазки з чудовим результатом потім далі. ідей багато але то кошти і час.
- Vasiles
- ветеран
- Пости в темі: 2
- Подякував: 436 разів
Досить суттєвий вплив на покращення характеристики кабелю дає карбонова труба.
Порівнював на силовому, але кажуть що позитивно впливає на всі кабелі, навіть рекомендують одягати на конденсатори. Все думаю спробувати на конденсатори кросоверів, але не вистарчає часу.
**Високоякісний STB-MS**
Зосереджуючи увагу на акустичних властивостях вуглецю, ми в Oyaide Electric випустили багато аудіо аксесуарів. Використовуючи ці знання, ми створили "STB-CM" - багатофункціональну карбонову трубку, виготовлену з 3-мм товстого, високожорсткого і легкого карбону CFRP.
Ця проста за дизайном трубка служить як замінний вантаж для оригінального вінілового стабілізатора “STB-MS”, стабілізатора для кабелів, лінійних, акустичних і силових кабелів, а також ізолятора під вашими пристроями.
Крім того, вона має безмежні можливості як компонент для саморобних виробів. “STB-CM” стане частиною вашої ідеї та виробу.
Високошвидкісне гасіння вібрацій 3-мм товстою трубкою CFRP
Після багатошарового укладання і термозатвердіння вуглецевого волокна, його формують у 3-мм товсту трубку CFRP. Високожорстка властивість вуглецю швидко зменшує вібрацію. Це також підвищує роздільну здатність і співвідношення сигнал/шум завдяки електромагнітному екрануванню.
Скажи мені яке в тебе живлення і кабелі, я скажу тобі який в тебе звук)))
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
- dukua
- ветеран
- Пости в темі: 10
- Подякував: 4136 разів
- Подякували: 8731 разів
- Вік: 54
Вася,
обрезками удочек и лыжных палок на говняных электролитах лучше морочить голову москалям - они более впечатлительные.
обрезками удочек и лыжных палок на говняных электролитах лучше морочить голову москалям - они более впечатлительные.
Expectation bias is very real, and nobody is immune.
-
- учасник
тАк, карбон гарно впливає на гасіння вібрацій.... але в порівняні з впливом переклеєного силіконом джутового канату та бавовняної кіперки вплив цих карбонових насадок взагалі буде непомітним. просто мізерним. Натуральні матеріали найкращі в гасінні вібрацій там де зручно їх застосовувати. До модернізації мої мережеві кабелі чудово гасили вібрації. Головне середовище поширення вібрації від струму це сама жила, метал і ось там мідна болванка має велику ефективність. Карбонові насадки гарні будуть на конекторах там зажими і контакти( в мене фірмові бронзові японські стоять), на кондери в кроссовери(?) не сумніваюсь в позитиві. але конденсатори повинні в кросах бути висоеого рівня. На мій погляд там достаньо буде якісної платформи та кріплення на силікон, дійсно крутого антивібраційного засобу.
- Yuri S
- ветеран
- Пости в темі: 13
- Подякував: 2801 разів
- Подякували: 1871 разів
- Вік: 59
Моножила, как понимаю, небольшого сечения?
А то как-то не по-макаровски...
Востаннє редагувалось 15 червня 2024, 11:47 користувачем Yuri S, всього редагувалось 1 раз.
Делить по честному - поровну не получится (с)
- Yuri S
- ветеран
Карбон - интересная тема. В качестве трубок на электролиты не пробовал, а вот проджектовские тонармы карбоновые понравилось как звучат. Снимал с рпм3 и рпм5 и ставил на ленко75.
Больше предпочитаю вообще с электролитов даже пленку снимать. А вот ниодимовый магнитик сверху ни разу не подвел.
Еще помню была волна ДОТов и черноморитов, но как-то позабылось всё.
Больше предпочитаю вообще с электролитов даже пленку снимать. А вот ниодимовый магнитик сверху ни разу не подвел.
Еще помню была волна ДОТов и черноморитов, но как-то позабылось всё.
- Yuri S
- ветеран
Серебряная? Больше фуджикуру напоминает.
- Yuri S
- ветеран
Почему для СЧ выбрали оформление кубиком? Ведь при этом самая загадочная АЧХ. Или я чего-то не досмотрел?
- Yuri S
- ветеран
- Yuri S
- ветеран
А, типа 6АС-2...., но это не меняет сути.