Моя система
-
- учасник
- Пости в темі: 91
- Подякував: 317 разів
- Подякували: 219 разів
Re: Моя система
Інший ДАК, нові деталі в середині. + ще невеличкі зміни в кросовері.
Мені наживо подобається такий варіант, так а на запису він сухіше і формальніше за попередні, зачекаю, що змінить час необхідний для прогріву.
Мені наживо подобається такий варіант, так а на запису він сухіше і формальніше за попередні, зачекаю, що змінить час необхідний для прогріву.
- Yuri S
- ветеран
- Пости в темі: 13
- Подякував: 2801 разів
- Подякували: 1871 разів
- Вік: 59
Перебор, бас и сам развалился и разваливает всю систему.
Акустическая гитара подбубнивает красиво, когда это естественно, а здесь даже вокалу досталось так, что сливается в мыло. В общем этот трек не выдерживает система ИМХО.
Но это может и микрофон, тут непонятно
Акустическая гитара подбубнивает красиво, когда это естественно, а здесь даже вокалу досталось так, что сливается в мыло. В общем этот трек не выдерживает система ИМХО.
Делить по честному - поровну не получится (с)
- The
- слухач
- Пости в темі: 29
- Подякував: 673 разів
- Подякували: 393 разів
Усі стикаємось із системами, де басовик має найнижчу чуйку і налаштовується усе під нього.Yuri S писав: ↑17 серпня 2024, 15:21 Перебор, бас и сам развалился и разваливает всю систему.
А тепер питання протилежне - як грамотно придушити чуйку басовика, якщо є потреба?

- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 6
- Подякував: 2869 разів
- Подякували: 3034 разів
- Вік: 62
З відео, начебто, випливає, що присутні резонанси на 70 та, особливо, 120Гц. Ні? Це щодо басу.
Що це? АС? Кімната? Все разом?
Вирізаний з відео аудіофайл доданий.

Що це? АС? Кімната? Все разом?
Вирізаний з відео аудіофайл доданий.

- Вкладення
-
1.mp3
- (2.85 МіБ) Завантажено 33 разів
Я просто, іноді, слухаю музику...
-
- учасник
Зауваження в точку Тарасе. Все вірно, справа саме в різниці по чутливості. Вона значно більша на НЧ. Середньочастотний дін тимчасовий, буде інший.The писав: ↑17 серпня 2024, 16:45Усі стикаємось із системами, де басовик має найнижчу чуйку і налаштовується усе під нього.Yuri S писав: ↑17 серпня 2024, 15:21 Перебор, бас и сам развалился и разваливает всю систему.
А тепер питання протилежне - як грамотно придушити чуйку басовика, якщо є потреба?![]()
- Yuri S
- ветеран
То что много баса то не страшно, страшно то, что он разрушает все как бульдозер.
Много - может так было задумано.....
Много - может так было задумано.....
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 6
- Подякував: 2869 разів
- Подякували: 3034 разів
- Вік: 62
Дуже схоже з попереднім прикладом. Два резонанси. Думаю, без впливу кімнати не обходиться. Ні?
Насправді, резонансів більше. Можливо, на 300Гц, також, має сенс звернути увагу?..
Я просто, іноді, слухаю музику...
- Yuri S
- ветеран
В нижней середине, там где всегда тяжело.
-
- учасник
на розовому шуміyahennadiy писав: ↑17 серпня 2024, 21:09Дуже схоже з попереднім прикладом. Два резонанси. Думаю, без впливу кімнати не обходиться. Ні?
Насправді, резонансів більше. Можливо, на 300Гц, також, має сенс звернути увагу?..
-
- учасник
- Пости в темі: 3
- Подякував: 3 разів
- Подякували: 5 разів
Если вам не трудно, продемонстрируйте как звучит ваша система с тяжёлой музыкой и мы оценим вашу систему. На классической стиле музыки ваша система звучит отлично 

Востаннє редагувалось 25 серпня 2024, 19:28 користувачем Alex G., всього редагувалось 2 разів.
- Lecter
- слухач
- Пости в темі: 4
- Подякував: 547 разів
- Подякували: 236 разів
Как по мне, то не хватает басовой основы, а в общем неплохо. Внутри акустики какой-то лабиринт или просто ящики с шириками? Я бы попробовал обратный рупор. 

-
- учасник
- Пости в темі: 3
- Подякував: 3 разів
- Подякували: 5 разів
Я полностью согласен, что не хватает баса. Звук для классической музыки и не больше, во вторых в иных стилях музыки нужен глубокий бас, чего в этой системе не хватает. Это лично моё мнение, а в общем каждому своё. Звук не плохой, но как для меня не хватает баса. Я слышу только мид бас . 

-
- учасник
Конструкція і всі параметри від Сонідо, звичайний ФІ, все дуже точно витримано. Особливості, вже мої вдосконалення, це подвійний корпус, внутріщній ящик повністю ізольований від внутрішнього, динамік немає твердого контакту з усіми ящиками крім внутрішньої фронтальної системи. Дуже крута розв'язка з підлогою, вага однієї колонки 75 кг.
-
- учасник
Тільки но вчора встановив нові дроти від портів до дінів. Звісно що потрібен прогрів щоб з'явилося тіло.. але вже зараз дуже крутий звук, прислухайся а джерела звука не чутно. Є там НЧ як для ШС то чудово, не знаю з чим ви порівнюєте якщо з полочниками то сумніваюсь що вони зможуть скласти конкуренцію цій акустиці в міді та нч. Згодом запишу ще, на цьому підсилювачи і на лампових.Alex G. писав: ↑25 серпня 2024, 08:42 Я полностью согласен, что не хватает баса. Звук для классической музыки и не больше, во вторых в иных стилях музыки нужен глубокий бас, чего в этой системе не хватает. Это лично моё мнение, а в общем каждому своё. Звук не плохой, но как для меня не хватает баса. Я слышу только мид бас .![]()
- VOVA-76
- слухач
- Пости в темі: 12
- Подякував: 215 разів
- Подякували: 515 разів
- Вік: 48
Колонки стоят в середине комнаты !
Какой бас ???
Я как то двигал колонки , пытался найти удачное расположение с помощью "калькулятора" .
Когда я выдвинул колонки на три метра от задней стены, то бас, субъективно, исчез полностью! И это с 15ми НЧ .....

Я как то двигал колонки , пытался найти удачное расположение с помощью "калькулятора" .
Когда я выдвинул колонки на три метра от задней стены, то бас, субъективно, исчез полностью! И это с 15ми НЧ .....
- Karmadon
- Karmadon
- Пости в темі: 4
- Подякував: 7329 разів
- Подякували: 13417 разів
Тому що ШС і рок це завжди компроміс.
В мене рупори по два метри заввишки і я б не сказав, що вони повноцінно грають рок.
Свого часу Володя Сабуров провів титанічну роботу в цьому напрямку, монструозні бокси з 15"(?) сонідо, ще щось...
Не знаю, чим все скінчилось.