Ні.
Карбон гасить вібрації всередені самого себе, но ніяк не сзовні - він для цього занадто легкий.
Якщо треба гасити зовнішні вібрації - то тоді да, треба клеіти усілякі сілікони-гуми-каучуки-сотботани etc etc.
Ні.
Это, безусловно, заслуживает уважения. Вы используете измерительную технику, или только на слух строите систему?
Зрозуміло. що найважливіша риса то здатність матеріалу поховати всі коливання в середині самого себе. не пропустити їх і не повернути їх назад. А здатність силікону взагалі не пропускати зовнішній вплив у вигляді природніх та техногенних коливань. Саме резонанси і виникають основні. коли зустрічаються власні коливання з зовнішніми.
На слух, зпираючись на котраст в звучанні компонентів...Лампа - транзистор, 3-х смугова - ШП, динаміки 5 - 6 дюймові, 12 - 18 дюймові. ніодім - феріт. срібло - мідь....і т.п. Іноді використовував програму в айфоні, щоб зрозуміти ДБ рівень гучності окремо сч та нч динаміків
Ні, це просто карбонова труба, яка одягнута на кабель.
В моей системе координат этот стиль называется "дельтаплан", когда ориентация идёт на дельты, то бишь разницы
Demon's Eye. А насчет табуреток - у меня сидюк Jadis годами стоял на еще советской табуретке от кухонного гарнитура, но я ее апгрейдил - сверху немного поролона и финиш дермантин, обязательно красный.
На сат акустичний у мене приходило 8 пар , тобто це одна жила акустичного , а було наплетено таких 4 штуки ----січення дофіга вийшло --- вам підходить - та добре !alex2323 писав: ↑16 червня 2024, 15:01 По Діпу, висновки не варто робити, диск лівак, писалися вони погано, підсилювач слабопотужний, на тій гучності при запису вже є спотворення.
Що стосується табуретки, звісно що поставив на неї, бо стійка зайнята основною апаратурою. Що цікава ця табуреткова підставка дасть фору багатьом аудіофільским стійкам, по перше само дерево, подруге ДСП + МДФ, а саме головне підсилювач стоїть на розв'язках паритетних 800 доларовій вартостях, 1.5 !!! точки опори, мало в яких стійках є подібне. По САТ7, досить непогані кабелі на акустику, в мене вони потроєні та вчетверо, бо ви маєте рацію, одинарні недограють. не вистачає перетину, а потроїні досить непогані.Перейшов на них бо мені потрібно дуже багато. а цих купив і вистачило 150 метрів. паритетні по звуку аудіо коштували разів в 100 дорожче. Є плани по модернізації кросоверів їх монтажу та розташуванню. Це дасть можливість повернутися до антифазки Фуджикури, ті кабелі круті.
Так а як само Ви їх конектили в фінальний кабель?
Это всё немного не так, как вы предположили