Никогда мы не будем братьями
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Пости в темі: 3741
- Подякував: 4266 разів
- Подякували: 16069 разів
- Вік: 65
- Контактна інформація:
Re: Никогда мы не будем братьями
А вот то, что ЗНАЮ я лично.
Вот таких вот укреплений было оставлено более 150 на Донбассе в результате "разведения" Янелоха Боневтика Хренпиду
ТРИ линии!!! Целые укрепрайоны
Только "развелись" - и сразу зашли пидры...
Сорри за вражеский контент...
Вот таких вот укреплений было оставлено более 150 на Донбассе в результате "разведения" Янелоха Боневтика Хренпиду
ТРИ линии!!! Целые укрепрайоны
Только "развелись" - и сразу зашли пидры...
Сорри за вражеский контент...
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
- Eugene
- ветеран
- Пости в темі: 1027
- Подякував: 2 разів
- Подякували: 7151 разів
- Контактна інформація:
Дмитрий, что ты хочешь кому-то доказать? Если подвести промежуточный итог на сегодняшний день - осталось только два, наиболее вероятных, варианта:
1. Люди на зарплате (или зеленой или кацапской)
2. Просто дураки.
1. Люди на зарплате (или зеленой или кацапской)
2. Просто дураки.
- diletant-007
- ветеран
- Пости в темі: 700
- Подякував: 4127 разів
- Подякували: 2525 разів
разве выбори президента это не доказали? "мудрый нарид,уставший от войны".
-
- ветеран
- Пости в темі: 998
- Подякував: 6829 разів
- Подякували: 3025 разів
- Вік: 51
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
Это не в качестве доказательства пациенту...тут таблеточно-укольная медицина бессильна...только лоботомия...
Это тем, кто системно не следит и не анализирует...просто чисто информационно для проходящих мимо...
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
- spiridon
- ветеран
- Пости в темі: 495
- Подякував: 1638 разів
- Подякували: 6110 разів
- Вік: 69
- Flint
- слухач
- Пости в темі: 212
- Подякував: 74 разів
- Подякували: 189 разів
За матеріалами СБУ підозру отримав блогер-ухилянт, який після втечі з України закликає чоловіків ховатися від призовуМирослав Олешко, палкий “прихильник” Порошенко, отримав підозру про порушення двох статей ККУ. Блогер-ухилянт може отримати 8 років тюрми.
Служба безпеки України підозрює Олешка у порушенні двох статей Кримінального кодексу України: підроблення документів та перешкоджання діяльності ЗСУ. Одіозний блогер-ухилянт під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, у серпні 2023 року, придбав собі підроблену довідку ВЛК. Після чого втік з країни. Вже знаходячись за межами України, Олешко зайнявся тим, що закликав українських чоловіків ухилятися від проходження військової служби. Звісно ж, СБУ не змогла пройти повз чергового ухилянта, який до того ж веде інформаційно-підривну діяльність.
https://newscity.zp.ua/odioznij-bloger- ... okiv-foto/
https://ssu.gov.ua/novyny/za-materialam ... id-pryzovu
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 841
- Подякував: 2975 разів
- Подякували: 3145 разів
- Вік: 63
Зовсім не знаю хто такий цей Олешко. Байдуже. Дивує тільки, чому це кацапське лайно має з'являтися тут.
Чому лайно? А що це? Перекручувати імена та прізвища це й є лайно. Чому кацапське? Хіба ж україномовна людина здатна так помилитися? "Мімосрал". Дві помилки. Це, як мінімум. Тупе кацапське лайно й є. Не пахне? Нормально?..
Чому лайно? А що це? Перекручувати імена та прізвища це й є лайно. Чому кацапське? Хіба ж україномовна людина здатна так помилитися? "Мімосрал". Дві помилки. Це, як мінімум. Тупе кацапське лайно й є. Не пахне? Нормально?..
Я просто, іноді, слухаю музику...
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
Я так понял, это его оскорбительное погоняло в определенных кругах...
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
В Мексиці захотіли нових облич - і обрали собі президенткою жінку з науковим ступенем, співлауреатку Нобелівської премії та досвідом управління в місцевому самоврядуванні.
Не всюди електорат поїхав кукухою, не всюди.
Хоча якщо б мексиканцям 24/7 в телевізорі крутили незрівнянну Мар'яну Безуглу, може і вони б захотіли хоть поржать та голоснули па-пріколу, хто знає. (С)
Не всюди електорат поїхав кукухою, не всюди.
Хоча якщо б мексиканцям 24/7 в телевізорі крутили незрівнянну Мар'яну Безуглу, може і вони б захотіли хоть поржать та голоснули па-пріколу, хто знає. (С)
- konrats
- ветеран
- Пости в темі: 149
- Подякував: 2186 разів
- Подякували: 867 разів
- Вік: 56
- konrats
- ветеран
- konrats
- ветеран
- konrats
- ветеран
Фліііінт, хто кому шо поможєт? Поясніть. І інтерв'ю перекладіть українською, можна коротко.Будь-ласка.
- Flint
- слухач
- Пости в темі: 212
- Подякував: 74 разів
- Подякували: 189 разів
konrats, во-первых не нужно коверкать мой никнейм
во-вторых, я вам не переводчик, услугами переводчика на форуме не занимаюсь
в третьих, посмотрите свои сообщения, вы прекрасно общаетесь на русском языке
що до мене, то я дуже люблю і поважаю українську мову, але думати і ділитися своїми думками мені поки ще зручніше російською мовою, тому вибачте, якщо щось не так

касательно интервью Зеленского, если вам не интересно, то не смотрите, не слушайте, это ваше право
Востаннє редагувалось 05 червня 2024, 07:03 користувачем Flint, всього редагувалось 1 раз.
- konrats
- ветеран
Так що ж там важливого в інтерв'ю? Фізично не можу подивитись, бо алергія на зеленського і нудить, а тут така подія.Звісно цікаво...
- Eugene
- ветеран
- Пости в темі: 1027
- Подякував: 2 разів
- Подякували: 7151 разів
- Контактна інформація:
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
Велкам в дивный новый мир..,
Правда завжди вилазить, рано чи пізно. Пам’ятаєте, скільки раз я повторював, знов і знов: «Дія є засобом цифрового стеження за громадянами»? Не всі у це вірили, а дехто навіть вважав мене трохи тейво.
Ось вам, будь ласка: через Дію НАБУ відстежувало переміщення по Світу одного з підозрюваних. «У рішенні суду йдеться, що ІР-адреси, які використовувались співорганізаторами схеми для входу у систему «Дія», розташовані в ОАЕ, Австрії, Італії, Мальдівах та Туреччині.» https://cutt.ly/veis93bt
Яких вам ще доказів не вистачає?
Сьогодні ці дані зливають стосовно корупціонерів. Хоча вони теж громадяни України і мають права. Але завтра Дія передасть ці дані по журналістам, опозиціонерам, по незгодним. Післязавтра «ворогом народу» призначать тебе. Тільки дозвіл даватиме не вищий антикорупційний суд, а свій, кишеньковий, татарівсько-єрмаковський, отой який 5-менеджерський. І дозволи будуть секретними, вони люблять секретити свої зловживання.
А може, вже передали? По Бігусам, по Ніколову, по Шульгату? І по Шабуніну, який так ніжно любить Федорова?
«Не бійтеся, все безпечно» - запевняли вони із самовдоволеними харями – «ви встановлюйте додаток, встановлюйте». Хоча відпочатку знали, що брешуть прямо в очі. Не сумніваючись, що брехні такого масштабу піпл обов’язково повірить. Не може не повірити. Бо ж сама Держава впроваджує.
І у всієї цієї цифрової афери століття є ім’я та прізвище: Михайло Федоров. Це його персональна провина у створенні системи масового порушення права людини на захист персональних даних. Він ці дані нелегітимно отримав, і він ними нелегітимно розпоряджається. Якщо у тебе є багато чиїхось персональних даних – ти ними неодмінно скористаєшся. Можеш продати друзям-бізнесменам, можеш віддати спецслужбам, можеш продати на підпільних форумах росіянам. Тому що ніхто не має жодної можливості тебе проконтролювати чи перевірити.
І до речі, рівно та ж сама історія буде з додатком РезервХрестик: «вираховувати по айпі» тепер легше легкого, мої легковірні співвітчизники.
Вже зараз ті, хто поспішив зареєструватися у цьому нелегальному додатку, і хто побачив чарівні слова на екрані «В розшуку» - зобов’язані прибути до ТЦК. І вже не відмажешся типу «я не знав»: сам скачав, сам авторизувався, сам дав номер телефону та email. І пофіг що ти там за кордоном: оголосимо у міжнародний розшук, арештуємо рахунки та майно, дєлов-то.
А тепер скажіть мені, що я помилявся стосовно Дії.
Правда, яку я намагаюся донести, вона завжди підтверджується - бо вона правда. Інколи проходять місяці, а інколи – роки. Але неодмінно.
І стосовно експертів та експертності: довіряйте людям зі знаннями та досвідом у предметній сфері. Якщо людина випадково отримує владу – вона не стає від цього навіть експертом, навіть трохи розумнішою не стає. Зате шкода від її інтелектуальної обмеженості значно посилюється. Раніше воно могло нашкодити хіба що собі та своєму оточенню, а тепер - мільйонам ні в чому не винних людей. Які просто довірилися аферистам. У 2019-му.
P.S.: А пам’ятаєте цей прикол: “Дія не зберігає персональні дані»? Оце, мабуть, в НАБУ ржали з цього. К. Корсун
Правда завжди вилазить, рано чи пізно. Пам’ятаєте, скільки раз я повторював, знов і знов: «Дія є засобом цифрового стеження за громадянами»? Не всі у це вірили, а дехто навіть вважав мене трохи тейво.
Ось вам, будь ласка: через Дію НАБУ відстежувало переміщення по Світу одного з підозрюваних. «У рішенні суду йдеться, що ІР-адреси, які використовувались співорганізаторами схеми для входу у систему «Дія», розташовані в ОАЕ, Австрії, Італії, Мальдівах та Туреччині.» https://cutt.ly/veis93bt
Яких вам ще доказів не вистачає?
Сьогодні ці дані зливають стосовно корупціонерів. Хоча вони теж громадяни України і мають права. Але завтра Дія передасть ці дані по журналістам, опозиціонерам, по незгодним. Післязавтра «ворогом народу» призначать тебе. Тільки дозвіл даватиме не вищий антикорупційний суд, а свій, кишеньковий, татарівсько-єрмаковський, отой який 5-менеджерський. І дозволи будуть секретними, вони люблять секретити свої зловживання.
А може, вже передали? По Бігусам, по Ніколову, по Шульгату? І по Шабуніну, який так ніжно любить Федорова?
«Не бійтеся, все безпечно» - запевняли вони із самовдоволеними харями – «ви встановлюйте додаток, встановлюйте». Хоча відпочатку знали, що брешуть прямо в очі. Не сумніваючись, що брехні такого масштабу піпл обов’язково повірить. Не може не повірити. Бо ж сама Держава впроваджує.
І у всієї цієї цифрової афери століття є ім’я та прізвище: Михайло Федоров. Це його персональна провина у створенні системи масового порушення права людини на захист персональних даних. Він ці дані нелегітимно отримав, і він ними нелегітимно розпоряджається. Якщо у тебе є багато чиїхось персональних даних – ти ними неодмінно скористаєшся. Можеш продати друзям-бізнесменам, можеш віддати спецслужбам, можеш продати на підпільних форумах росіянам. Тому що ніхто не має жодної можливості тебе проконтролювати чи перевірити.
І до речі, рівно та ж сама історія буде з додатком РезервХрестик: «вираховувати по айпі» тепер легше легкого, мої легковірні співвітчизники.
Вже зараз ті, хто поспішив зареєструватися у цьому нелегальному додатку, і хто побачив чарівні слова на екрані «В розшуку» - зобов’язані прибути до ТЦК. І вже не відмажешся типу «я не знав»: сам скачав, сам авторизувався, сам дав номер телефону та email. І пофіг що ти там за кордоном: оголосимо у міжнародний розшук, арештуємо рахунки та майно, дєлов-то.
А тепер скажіть мені, що я помилявся стосовно Дії.
Правда, яку я намагаюся донести, вона завжди підтверджується - бо вона правда. Інколи проходять місяці, а інколи – роки. Але неодмінно.
І стосовно експертів та експертності: довіряйте людям зі знаннями та досвідом у предметній сфері. Якщо людина випадково отримує владу – вона не стає від цього навіть експертом, навіть трохи розумнішою не стає. Зате шкода від її інтелектуальної обмеженості значно посилюється. Раніше воно могло нашкодити хіба що собі та своєму оточенню, а тепер - мільйонам ні в чому не винних людей. Які просто довірилися аферистам. У 2019-му.
P.S.: А пам’ятаєте цей прикол: “Дія не зберігає персональні дані»? Оце, мабуть, в НАБУ ржали з цього. К. Корсун
-
- слухач
- Пости в темі: 68
- Подякував: 470 разів
- Подякували: 510 разів
- Вік: 71

Цей текст - яскравий приклад нерозуміння сучасного світу, ускладненого бажанням хайпонути і замішаного на ненависті до опонентів.
Автор не розуміє простої речі: сучасні ІТ-технології, особливо мобільний зв'язок і інтернет - є засобами цифрового стеження за громадянами. А Дія це просто інтерфейс до ВЖЕ ІСНУЮЧИХ баз даних.
Не читайте радянських газет і подавляючу більшість фейсбучно-інтернетних "експертів"
- Дмитрий Медведев
- ветеран
- Контактна інформація:
Корсун как раз понимает это как никто...UncleStas писав: ↑05 червня 2024, 13:17![]()
Цей текст - яскравий приклад нерозуміння сучасного світу, ускладненого бажанням хайпонути і замішаного на ненависті до опонентів.
Автор не розуміє простої речі: сучасні ІТ-технології, особливо мобільний зв'язок і інтернет - є засобами цифрового стеження за громадянами. А Дія це просто інтерфейс до ВЖЕ ІСНУЮЧИХ баз даних.
Не читайте радянських газет і подавляючу більшість фейсбучно-інтернетних "експертів"
Речь идет о рассказках "Дия ничего не хранит". А оказывается,что хранит?
- dukua
- ветеран
- Пости в темі: 1289
- Подякував: 4209 разів
- Подякували: 8826 разів
- Вік: 54
Охотно верю, что они (тобто Дия) пишут в логи все айпишники, с которых человек в неё заходит.
Вообще ничего удивительного (для родины) тут нет.
Обычное нарушение прав и свобод людьми, которые их сами-то никогда не имели, и даже глубоко не понимают, кАк это должно выглядеть.
Не первое и не последнее нарушение.
Вообще ничего удивительного (для родины) тут нет.
Обычное нарушение прав и свобод людьми, которые их сами-то никогда не имели, и даже глубоко не понимают, кАк это должно выглядеть.
Не первое и не последнее нарушение.
Double blind ABX police officer