Так.
Але має бути відповідне до цього відношення.
Наприклад, як до історичного злочина.
І має бути хоч якесь чітке та офіційне покаяння - хуч би у стилі "зараз ми це не підтримуємо".
Так.
Пропаганда - це зброя проти ворога.
ну ок, контрпропаганда - ця вже точно має діяти на своїх теж, а не лиш на ворожі маси))
Добре
Я до того, що завжди було б можна лягти під якогось чергового московского царя - тихо та без грандіозних жертв.
На це я лише можу сказати, що коли знаходишся десь у штатах чи у германіях з голандіями, за один день можеш почути, як перед тобою вибачились 5-7 разів. Незнайомі люди. За абсолютно начебто непомітну нісенітницю, спочатку це просто вражає. А в таких же умовах на батьківщині вибачення можна чекати тижнями. Розумієте, про що я? Хтось повинен таки починати вибачатися першим - а потім вже процес піде .Saburov S.A.M. писав: ↑30 червня 2025, 11:54 зараз маємо візит поляка який верещить про злочини УПА на кожному кроці, але приїздить з візитом маючи шеврони Армії Крайової в своїй команді
У край важливо ще розуміти, щО саме це означає.
Особисто знаю людей, які мріють про те, щоб їх "звільнили" або "асвабаділі" (існують два варіанти) та чекають коли це, нарешті, станеться.
Читаю стрічку новин:Saburov S.A.M. писав: ↑30 червня 2025, 11:57 ...контрпропаганда - ця вже точно має діяти на своїх теж...
Треба репортіть це ютюбу як фейk ньюс, це два-три кліка усього-то справ.
Що (хоч і не прямо) демонструє рівень і якість населення країни.
Світ точно йо..нувся - нема жодного сумніву.