Никогда мы не будем братьями
- spiridon
- ветеран
- Пости в темі: 470
- Подякував: 1601 разів
- Подякували: 5960 разів
- Вік: 69
Re: Никогда мы не будем братьями
Цікава пісня - коли президента країни, що воює, пропонують повісити, 73 відсотка називають зеленою швалью, російсько кричучих патріотів заганяють під лавку - це нормально? та шоб у тебе хер на п'яті виріс
- Sergiy
- ветеран
- Пости в темі: 1600
- Подякував: 5333 разів
- Подякували: 5330 разів
- Вік: 54
Раптом з роялю роздався голос... пана Спірідона
Я не буду вважати все це ані демократією, ані ознакою демократії. Це щось зовсім інше. Це шаурма. Бо внятного пояснення хто ж змусив про...ти Маріуполь піарників розведень, розмінувань та комфортних шатлів з Криму - досі нема. Отже, нема і демократії.
Я не буду вважати все це ані демократією, ані ознакою демократії. Це щось зовсім інше. Це шаурма. Бо внятного пояснення хто ж змусив про...ти Маріуполь піарників розведень, розмінувань та комфортних шатлів з Криму - досі нема. Отже, нема і демократії.
Раз мы все теперь президенты, значит больше никто не лох!
- koba
- ветеран
- Пости в темі: 1016
- Подякував: 3847 разів
- Подякували: 3757 разів
- Вік: 56
Що майже напевно означає, що ті ж самі люди і досі продовжують робити те саме, хіба що не так відверто
Зе: вы сделали это вместе!
- yahennadiy
- ветеран
- Пости в темі: 770
- Подякував: 2715 разів
- Подякували: 2872 разів
- Вік: 62
Не буду сьогодні матюкатися, курва. Я чемний хлопчик. Та й правила, знову ж таки...
Я просто, іноді, слухаю музику...
- spiridon
- ветеран
- Пости в темі: 470
- Подякував: 1601 разів
- Подякували: 5960 разів
- Вік: 69
Та чим стрибати по всіх гілках, краще набрати в рот лайна і помовчати трохи, бо люди втомилися
- yahennadiy
- ветеран
- jra7
- ветеран
- Пости в темі: 1733
- Подякував: 263 разів
- Подякували: 203 разів
Минулі обстріли , вчорашній—а нам все обіцяють і обіцяють дати якісну зброю …. химерний світ , і хоче бути справедливим , …. І де ж та місія Ісуса Христа , воскреснути і зробити світ добрим …..
Востаннє редагувалось 09 липня 2024, 16:11 користувачем jra7, всього редагувалось 1 раз.
- jra7
- ветеран
І що нам з тим НАТО грозить , та ніфіга з початку двухтисячних - тільки якісь обіцянки, дорожні карти , але санітарну зону у вигляді України між рашою і Європою —- та так залюбки - за наш рахунок !
- jra7
- ветеран
..... і ще я собі пригадав італьянців і з першої, і з другої ---- краще я буду дезертир сто разів ( Мусоліні --- і як з таким народом воювати !? ----- Греція осінь під зиму 1940) чим я буду один раз покійником ! ))) ...... це десь про просрали Маріуполь , а самому вперьод -- чи лишишся вижий чи здохнеш !? , або замінували чи розмінували --- а яка різниця!? Раші тоді було без різниці ! .... Дилетанти тут у нас , критикани !
- konrats
- ветеран
- Пости в темі: 128
- Подякував: 2122 разів
- Подякували: 831 разів
- Вік: 55
- konrats
- ветеран
- Пости в темі: 128
- Подякував: 2122 разів
- Подякували: 831 разів
- Вік: 55
Це точно, всі зелені - виродки. А шо, Ростік, готовий миритися з рашкою? Запорізьку область віддаєте? Ще трохи і ваш кєнтуха флінт почне постити неминучі мирні пропозиції.От тіки накидає щирої української музики...
- jra7
- ветеран
Яка наївність , Маріуполь, розмінували —- а раша каже я своїх стільки положила , що я вам хер що віддам , ну і думай сам , що і як , як зброї на четверть шишечки маємо і нам дають і як звільняти , що 50 років ще так жити !?
Востаннє редагувалось 10 липня 2024, 09:50 користувачем jra7, всього редагувалось 1 раз.
- koba
- ветеран
- Пости в темі: 1016
- Подякував: 3847 разів
- Подякували: 3757 разів
- Вік: 56
Місце цього тупорилого чмо у повному ігнорі
А те, що це чучело тут пропонує, - є не що інше як порушення Конституції України у розділіі що стосується ії територіального устрою - тобто порушення п.1 правил форуму
А те, що це чучело тут пропонує, - є не що інше як порушення Конституції України у розділіі що стосується ії територіального устрою - тобто порушення п.1 правил форуму
Востаннє редагувалось 09 липня 2024, 21:30 користувачем koba, всього редагувалось 1 раз.
Зе: вы сделали это вместе!
- Karmadon
- Karmadon
- Пости в темі: 529
- Подякував: 7265 разів
- Подякували: 13306 разів
- Вік: 59
- jra7
- ветеран
Та який арестович , Трампа перечитав , і дуже згідний , що якби він був Президентом , то війни би не було !!!
А ще пана Грицака , свого співвітчизника почув !
- Sergiy
- ветеран
Хто та на які нові європейські млрд. ойро буде будувати до зими про...бані (непобудовані) захисні споруди навколо енергооб'єктів?
Чи будуватиме до зими нові енергооб'єкти замість тих що відновлювати сенсу вже нема.
Бо раніше виділене чи не допомогло, чи хтось вірний засмоктав.
Це для початку запитання, ще навіть без Стамбульських мирних планів у згадках Арахамій та Пу.
Чи будуватиме до зими нові енергооб'єкти замість тих що відновлювати сенсу вже нема.
Бо раніше виділене чи не допомогло, чи хтось вірний засмоктав.
Це для початку запитання, ще навіть без Стамбульських мирних планів у згадках Арахамій та Пу.
- Sergiy
- ветеран
Так як раз вже час застосовувати власної розробки та виробництва ППО, а не клянчити у старших. Два роки та 40 млн доларів на розробку було потрібно лише, бо всі компоненти у нас були готові вже та випробувані. Навіть з турками була робота розпочата спільна. Але хтось то все стопанув, як і багато іншого, як годиться з 19 року.
А тепер якась рибка-гупі пише що нам потрібно ППО ) Хоча раніше писала що нафіга проти такої потуги як РФ напружуватись з власним виробництвом зброї, все одно не допоможе.
То рибки розумніші за щетинку з хрипом? Хоча, какая разница. До зими можна щось і випросити. Ну скільки дадуть.
https://defence-ua.com/news/oleg_korost ... -1196.html
А тепер якась рибка-гупі пише що нам потрібно ППО ) Хоча раніше писала що нафіга проти такої потуги як РФ напружуватись з власним виробництвом зброї, все одно не допоможе.
То рибки розумніші за щетинку з хрипом? Хоча, какая разница. До зими можна щось і випросити. Ну скільки дадуть.
https://defence-ua.com/news/oleg_korost ... -1196.html
- jra7
- ветеран
А якийсь йолопоідіот пише , що ми розробили ПЄТРІОТ ! .... тому і клянчимо бо не зробили !
P.S. ... Макрон закинув запитання про европейські війська в Україні , я з ним згідний , нам самим з рашою ---- всім мужикам здохнути !(((
P.S. ... Макрон закинув запитання про европейські війська в Україні , я з ним згідний , нам самим з рашою ---- всім мужикам здохнути !(((
Востаннє редагувалось 10 липня 2024, 10:26 користувачем jra7, всього редагувалось 1 раз.
- Sergiy
- ветеран
А посадок винних у тому що не розробили нема. Повна ВР весільних фотографів, уряд шмигалів, а КБ ЛУЧ грошей не отримало на розробку та виробництво.
Тіко гупі сере цеглинами. І чекає від "гірших ніж Скабєєва" ППО та винищувачі.
Тіко гупі сере цеглинами. І чекає від "гірших ніж Скабєєва" ППО та винищувачі.
- jra7
- ветеран
Які посадки ---- ні передових технологій , ні бабок в державі немає ----- я знаю зараз про дороги будуть звеніти , та тих грошей з доріг на подібний проект ПЕТРІОТ ---- гулькин хер ! )))
- yahennadiy
- ветеран
Зараз дуже активно просувається думка про те, що, мовляв, потрібні переговори, що потрібно чимось поступитися, що існують реалії, що маємо тиснути на владу. Різна інша дурня...
Сама ж московія це й просуває. Чи не тому, що саме московитам це у першу чергу вкрай потрібно зараз? Що саме московія прагне паузи для відновлення військового потенціалу? Щоб що? Щоб настав мир?.. Немає у нас варіантів на мир крім руйнування московії як держави. У будь-якому вигляді...
А чи були варіанти без війни взагалі? Ні, не думаю. Просто, при інших розкладах, воювали б з боку московії проти країн Заходу. Можливо, не прямо сьогодні. Можливо, завтра...
Сама ж московія це й просуває. Чи не тому, що саме московитам це у першу чергу вкрай потрібно зараз? Що саме московія прагне паузи для відновлення військового потенціалу? Щоб що? Щоб настав мир?.. Немає у нас варіантів на мир крім руйнування московії як держави. У будь-якому вигляді...
А чи були варіанти без війни взагалі? Ні, не думаю. Просто, при інших розкладах, воювали б з боку московії проти країн Заходу. Можливо, не прямо сьогодні. Можливо, завтра...
Я просто, іноді, слухаю музику...