Никогда мы не будем братьями

jra7
ветеран
Пости в темі: 1979
Подякував: 384 разів
Подякували: 290 разів

Re: Никогда мы не будем братьями

Непрочитане повідомлення jra7 »

Eugene писав: 10 березня 2025, 19:48
ВА67 писав: 10 березня 2025, 19:04 Зараз мовчок, якщо ні, виходить в кожній країні 70% населення "тайвоть"
Правильніше, не в кожній країні, а на земній кулі. Питання давно вивчене психологами.
І не можна сказати – що це суцільні дурні, це, грубо кажучи – "стадо", якому потрібен правильний лідер. "Стадо" не хоче відповідальності і хоче її перекласти на іншого. Зворотною стороною медалі є легкість відмови від свого лідера у разі невдач (за януковича, виявляється, ні хто не голосував).
Це з одного боку, з іншого – цією масою досить просто маніпулювати. Ну, приблизно, як особливості психіки роблять частину людей слабо сприйнятливих до гіпнозу, або сильно схильних до нього.

Взагалі, це дуже цікаве питання, і "правильному" ватажку свій шлях треба починати з прямої брехні. Тут виникають питання морального плану. Інша розмова, авантюристи типу зеленського чи Трампа, брехня для них природна, брешуть – як дихають.

З повагою.
Ну правильно , мій батько говорив , що світ то обман ! ... і дивимось серіал "бюро легенд " французів . ....... а що дивує !? Путін бреше , як молодий про братів народів !
ВА67
слухач
Пости в темі: 82
Подякував: 248 разів
Подякували: 294 разів
Вік: 58

Непрочитане повідомлення ВА67 »

Eugene писав: 10 березня 2025, 19:48 Правильніше, не в кожній країні, а на земній кулі. Питання давно вивчене психологами.
І не можна сказати – що це суцільні дурні, це, грубо кажучи – "стадо", якому потрібен правильний лідер. "Стадо" не хоче відповідальності і хоче її перекласти на іншого. Зворотною стороною медалі є легкість відмови від свого лідера у разі невдач (за януковича, виявляється, ні хто не голосував).
Цікаво ким ви себе вважаєте?
Eugene
ветеран
Пости в темі: 992
Подякував: 2 разів
Подякували: 7106 разів
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Eugene »

Дивне питання.
Мені було просто цікаве це питання, і я не полінувався вивчити відповідну літературу. Відповіді на багато питань – давно відомі, треба просто їх пошукати.
Можете почати з цього: "Втеча від свободи" Еріх Фромм

З повагою

P.S. До речі, бажання знати, і знайти відповіді - так само відноситься до профільних тем форуму - лампи, підсилювачі, сприйняття звуку. Можливо, це також безпосередньо пов'язане з тими 70 та 30 відсотками.
ВА67
слухач

Eugene писав: 10 березня 2025, 20:25 Дивне питання.
Якщо це до мене, то чому дивне?
Хочеться знати з ким балакаєш.
Так хто лідер чи стадо?
Якщо ні, перепрошую.
Eugene
ветеран
Контактна інформація:

ВА67 писав: 10 березня 2025, 20:40 Так хто лідер чи стадо?
Вибачте, але суть питання не зрозумів.

З повагою.
ВА67
слухач

Eugene писав: 10 березня 2025, 21:42 Вибачте, але суть питання не зрозумів.
Питання було вище.
А ви не розуміючи суті, знов втавляєте свої п'ять копійок.
Ще раз.
Ким ви себе вважаєте? Лідер чи стадо? чи вівця.
Eugene
ветеран
Контактна інформація:

Хм, якщо загалом - саме ті 25%.
Уявляєте, навіть із комсомолу гнали через відсутність стадного почуття. :)
Лідер – можливо, у невеликих колективах неодноразово, але мені це не дуже подобається.

Я задовольнив Вашу цікавість?

З повагою.

P.S. Прискіпливі психологи та соціологи з'ясували, що консенсус досить просто досягається в групі до 5 членів, при більшій кількості членів - досягти його проблематично. Інформація на замітку.
P.S. P.S. Я б не сказав, що Ви дуже чемні, при проханні уточнити Ваше запитання.
ВА67
слухач

Ось тут наша біда, самому нагадити, а потім узагальнити,мовляв - ми всі разом. А краще - вони, я тут ні до чого.
Ви навіть відповісти не в змозі конкретно.
Не треба себе переоцінювати. Повторююсь.
Eugene
ветеран
Контактна інформація:

Ну – тупий, а Ви поясните тупому.
Поки що бачу набір слів, чи звинувачень, не зрозуміло до кого чи чого його треба застосувати.

Що Вам незрозуміло - я не відношу себе до людей, що сліпо слідують за ватажком, і не хочу бути їх ватажком. А маю свою думку сформовану на базі фвктів та аналізу цих фактів.
Оцінку мені дають інші, комплексом неповноцінності не страждаю, свою думку готовий відстоювати, і свої помилки визнавати. Рівнятися на сірість - не бажаю, і волію називати речі своїми іменами.
А давайте як конкретніше, з чим Ви не згодні? Давайте поговоримо, спираючись на факти, а не на мільярд дерев.

З повагою
VNV73
ветеран
Пости в темі: 83
Подякував: 469 разів
Подякували: 384 разів

Непрочитане повідомлення VNV73 »

Eugene писав: 11 березня 2025, 02:00 я не відношу себе до людей, що сліпо слідують за ватажком, і не хочу бути їх ватажком.
Тут все досить відносно, Євгене.
Напевно Ви ж на вибори ходите? І мабуть там голосуєте за якогось "ватажка"? А "сліпо", чи "осмислено" - це абстрактна і знову ж таки відносна категорія.
От і виходить, що стосовно 2019 року, Ви і я - "члени стада" менш популярного "ватажка".

Пропоную відійти від внутрішніх сварок (поки що).

Он, Маск заявив, що у проблемах з роботою "Х" він підозрює українських хакерів. Це при тому, що відповідальність за це, вже взяло на себе пропалестинське угрупування.
Аудіофіл в сім'ї - це горе.
koba
ветеран
Пости в темі: 1095
Подякував: 3902 разів
Подякували: 3864 разів
Вік: 56

Непрочитане повідомлення koba »

VNV73 писав: 11 березня 2025, 08:03 Он, Маск заявив, що у проблемах з роботою "Х" він підозрює українських хакерів. Це при тому, що відповідальність за це, вже взяло на себе пропалестинське угрупування.

IMG-20250311-020836-082.jpg
Зе: вы сделали это вместе!
Eugene
ветеран
Контактна інформація:

Не згоден.
Я вже казав. З набору кандидатів вибирається той - який, виходячи з попередньої діяльності та реалістичності програми, принесе найбільшу користь (або найменшу шкоду), на мій погляд - природно. До мене просто не доходить, що означає бути шанувальником політичного діяча. Якщо людина робить правильні речі – я її підтримую, перестає робити – перестаю підтримувати. Абсолютно утилітарний підхід.
На мою думку, фанатизм - це зло практично в будь-якому контексті.

"Стадо" (можна використовувати інший термін - глибинний народ), це дещо інше - поведінка не заснована на власному свідомому виборі. Якщо вибір усвідомлений - Ви вже не "стадо".

З повагою.
Дмитрий Медведев
ветеран
Пости в темі: 3712
Подякував: 4228 разів
Подякували: 16023 разів
Вік: 64
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Дмитрий Медведев »

Eugene писав: 11 березня 2025, 09:40 Не згоден.
Я вже казав. З набору кандидатів вибирається той - який, виходячи з попередньої діяльності та реалістичності програми, принесе найбільшу користь (або найменшу шкоду), на мій погляд - природно. До мене просто не доходить, що означає бути шанувальником політичного діяча. Якщо людина робить правильні речі – я її підтримую, перестає робити – перестаю підтримувати. Абсолютно утилітарний підхід.
На мою думку, фанатизм - це зло практично в будь-якому контексті.

"Стадо" (можна використовувати інший термін - глибинний народ), це дещо інше - поведінка не заснована на власному свідомому виборі. Якщо вибір усвідомлений - Ви вже не "стадо".

З повагою.
https://audiogarret.com.ua/viewtopic.ph ... 82#p443206
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
VNV73
ветеран

Eugene писав: 11 березня 2025, 09:40 Якщо вибір усвідомлений - Ви вже не "стадо".

А чому Ви вважаєте, що виборці Зеленського робили неусвідомлений вибір?
Різниця полягає лише у тому, що кожен виборець покладається на свій досвід, свою політичну ерудованість і свої політичні вподобання.

От візьмемо вибори 2010 року. Хто з двох головних кандидатів виглядав меншим злом, на Вашу думку?
Eugene
ветеран
Контактна інформація:

Вибір під впливом пропаганди – не усвідомлений вибір. Нав'язана система координат побудована на брехні. Те, що Зеленський непридатний кандидат з будь-якої точки зору - було очевидним одразу будь-якій людині, яка думає.

2010 рік – свій простий хлопець, розуміє сподівання народу – безтурботно їсти пити та розмножуватися. І так само було очевидно - що це кацапська маріонетка, і йшлося про це неодноразово. Баба Юля виглядала надто розумною для більшості. На мій погляд - вона була менше зло, тому що не мала такої очевидної залежності від кацапів, і була набагато розумніша за овоч.

Слабке критичне мислення – одвічна проблема глибинного народу. Зворотний бік медалі демократії. На жаль, і Ющенко, і Порошенко – просрали кредит довіри якоюсь мірою.
Кожне соціальне потрясіння трохи зрушує суспільну свідомість, скільки ще треба таких потрясінь, щоб люди почали думати і відкидати лушпиння – я не знаю.

З повагою.
Flint
слухач
Пости в темі: 182
Подякував: 65 разів
Подякували: 127 разів

Непрочитане повідомлення Flint »

Eugene писав: 11 березня 2025, 12:51 Те, що Зеленський непридатний кандидат з будь-якої точки зору - було очевидним одразу будь-якій людині, яка думає.
Порошенко ще більше не придатний кандидат
і це було очевидно для будь-якої людини, яка думає
Flint
слухач

Eugene писав: 11 березня 2025, 12:51
Кожне соціальне потрясіння трохи зрушує суспільну свідомість, скільки ще треба таких потрясінь, щоб люди почали думати і відкидати лушпиння – я не знаю.

у більшості країн світу вибори були і будуть, одним не подобається один кандидат, а іншим інший і перемагає більшість
VNV73
ветеран

Eugene писав: 11 березня 2025, 12:51 Баба Юля виглядала надто розумною для більшості. На мій погляд - вона була менше зло, тому що не мала такої очевидної залежності від кацапів,

Вибачте, але це не відповідає дійсності.
Напочатку 2009 вона підписала кабальний газовий контракт, на 10 років, завдяки якому загнала економіку України у дупу.
Саме через цей ганебний контракт Янукович вимушений був вициганювати знижку на газ у 100долярів, подовжуючи перебування російського ЧФ у Криму.
А раніше вона мала тісні зв'зки з Лазаренком, пустила кредитні гроші (що виділялися на реконструкцю ГТС) на "гречку", разом з Путіним хіхікала з дій Саакашвілі, під час російської агресії(історія з краваткою).
А ось про відношення до Тимошенко в РФ.
белк.JPG
медвед.JPG
jra7
ветеран
Пости в темі: 1979
Подякував: 384 разів
Подякували: 290 разів

Непрочитане повідомлення jra7 »

Eugene писав: 11 березня 2025, 12:51 - було очевидним одразу будь-якій людині, яка думає.
Хто такі ті люди , які думають !? А які ж люди не думають !? .... люди , які зробили протилежний вибір відносно думаючих---- недумаючі ! Вибори автоматично ділять людей на думаючих і недумаючих ! то ж очевидно ! :yahoo:
Оперувати такою абстрактною категорією , як будь-яка людина , яка думає ---- чиста демагогія , софістика , казуїстика ! і показує особистий "розумовий " потенціал дописувача ! :rofl:
ВА67
слухач

Eugene писав: 11 березня 2025, 12:51 Баба Юля
Вам скільки, якщо не державна таємниця?
Про жінок так не говорять.
Про комсомол, хотіли вигнати, вчилися напевно херово. Ви ще про жовтенят згадайте. :biggrin:
Востаннє редагувалось 11 березня 2025, 20:32 користувачем ВА67, всього редагувалось 1 раз.
ВА67
слухач

VNV73 писав: 11 березня 2025, 14:38 Вибачте, але це не відповідає дійсності.
Напочатку 2009 вона підписала кабальний газовий контракт, на 10 років, завдяки якому загнала економіку України у дупу.
Саме через цей ганебний контракт Янукович вимушений був вициганювати знижку на газ у 100долярів, подовжуючи перебування російського ЧФ у Криму.
А раніше вона мала тісні зв'зки з Лазаренком, пустила кредитні гроші (що виділялися на реконструкцю ГТС) на "гречку", разом з Путіним хіхікала з дій Саакашвілі, під час російської агресії(історія з краваткою).
А ось про відношення до Тимошенко в РФ.
Це зараз таке прозріння. А тоді? жерли гречку?
А пробували себе поставити на їх місце?
Ви як би поступили?
Eugene
ветеран
Контактна інформація:

Flint писав: 11 березня 2025, 13:47 Порошенко ще більше не придатний кандидат
Звичайно, Зеленський найпридатніший президент, хто б ще зміг здати кацапам за тиждень 25% території країни, і швидко знищити велику кількість громадян України в Маріуполі, Бердянську, Херсоні, тощо. Тільки цей потужний стратег і політик міг вирішити це завдання.

P.S. Пане VNV73, я не казав, що вона краща за януковича, а говорив - менше зло. Але – обидва погані.
Поступово з'ясовуються дивовижні речі, чому саме так. Ось нещодавно з'ясувалося, що виборчу кампанію Клінтна фінансував і Пінчук. Досить дивовижний факт для бідної країни. А потім Кучма разом із Клінтоном підписали кульгавий меморандум.
Flint
слухач

Eugene писав: 11 березня 2025, 20:13
Flint писав: 11 березня 2025, 13:47 Порошенко ще більше не придатний кандидат
Звичайно, Зеленський найпридатніший президент
це хороша відповідь, а решту свого словесного проносу можете на Одеському форумі висерати, там таке люблять ;)
VNV73
ветеран

ВА67 писав: 11 березня 2025, 19:11
Це зараз таке прозріння. А тоді? жерли гречку?
Ні. Я завжди, хоч трохи, цікавився політичним життям країни і Тимошенко була мені антипатична мабуть з кінця 90-х.
Тому гречку не жер...

Ну, то таке, справи минулих днів.

А ось що шановне панство вважає стосовно результатів перемовин?
ВА67
слухач

VNV73 писав: 11 березня 2025, 21:16 Ні. Я завжди, хоч трохи, цікавився політичним життям країни і Тимошенко була мені антипатична мабуть з кінця 90-х.
Тому гречку не жер...
Звичайно. Зараз всі такі підковані, а тоді займали черги - гречка, юліна тисяча, дешеві кредити і т.п.
Відповісти

Повернутись до “Горищна навколополітична тусня”