Ги-ги-ти ! Тепер можна підстасовувати факти з тим на корню , маніпулювати !
О ! пішло на особу ! То в тебе бракує олії , або як вона є то переварена ! ..... не я почав ....
Ги-ги-ти ! Тепер можна підстасовувати факти з тим на корню , маніпулювати !
В чому саме полягає маніпуляція?
Іще раз маніпулятор ----- не буду судити по однобокій інфі , чого ліквідували ту частину , хто його знає по якій причині ----- дешеві гонки, наїзди мене не цікавлять !....... во гади , які --- на корню вбили безпілотники ! То ж треба до такого додуматись !
Так є відповідь на це питання. В той час, як лідери ЄС топили за Порошенка, український електорат дивився Кісєльова з його: "Кто угодно, только не Порошенко".
Ви вже вкотре використовуєте це слово, по відношенню до мене. Або доведіть те, що я маніпулюю, або не використовуйте слів, значення яких Вам не відоме.
Мабуть трохи пройшли повз - саме це і пишуVNV73 писав: ↑10 березня 2025, 12:27 Ні. Мені здається, що Ви дещо спрощуєте речі. Ви чомусь вважаєте, що погана людина не може бути розумною. Трамп - він не за РФ, а суто за себе, за свої авторитарні погляди. Саме тому, такі як Путін, Ким Чен Ин, Сі, Орбан, Фіцо.., йому симпатичні. Вони "однієї крові".
koba писав: ↑10 березня 2025, 10:24 Ну, хіба щоб якось приховати своє природне бажання підтримати путіна, яке він не може відкрито продемонструвати. Іноді не треба ускладнювати і причини, що здаються простими, насправді і є дійсними - тобто може насправді так і є - не може ж він відверто сказати: путін усе робить правильно, я і сам робив би так само (хоча час від часу це проскакує, хіба ні?)
Зараз ви намагаєтесь довести довбню, що він довбень - гадаєте це реально?VNV73 писав: ↑10 березня 2025, 13:09 Колего, jra7.
Ваші дописи у цій темі, теж можуть надихати інших на епітети, метафори і порівння відносно Вашої особи, але більшість намагається тримати себе в руках. Спробуйте й Ви.
А от стосовно фактів зі скрінів від Євгена, то подібні матеріали можна постити сюди тонами, але я б наприклад не став, бо дуже турбуюся за Ваш психічний стан. Поки що не на часі...
А не поцілував би ти мене в...... яке питання , така й відповідь !
А ти сучий потрох , а що забув як пропонував висловленням фізично усунути президента кілька років назад , президента , якого обрали українці фізично усунити ! Та тебе треба до суду , і тут треба взагалі забанити , щоб не смердів ! Ось недавне --- нам треба навести лад в хаті --- та то саме , що й вибори, "притомний " ,вид збоку, кацапський наратив ! Далі , адміни , ніхто тут спеціально не приходить наприклад Порошенка обсерати , а то чмо одеське , як тільки зайде і чіпає президента і уже 6 років ! . та ж Коломойський вибрав його на президента , Дніпро і всі навколо !
а що ти , щось вважати может , як переходиш на особу ! .... херой нашего времені ! Ги-ги-ги !
Ось тут дуже добре ---- Черчиль , а не форумна срань ! Дякую !
.... ну майже "вколов" ! Ги-ги-ги ! ..... а загалом трохи читаю , нобелівські подобаються --- за цікаві стилі , у всіх практично різні , реально там є за що давати ....
Так тоді відкрито говорили, що москаль приклав руку до виборів.
Правильніше, не в кожній країні, а на земній кулі. Питання давно вивчене психологами.
Не знав, так прикинув, напевно ще впливають магнітні бурі і глобальне потепління.