alex-rael писал(а):Оскільки мені ближче Genesis, мені більш до вподоби перші два (але першого в продажу не було, а там такі меллотрони...).
хохол писал(а):Я тебе прекрасно розумію, саме в 2005-му вони почали повертати в "мою сторону")))
alex-rael писал(а):
Вони фанати Дженезіса (грають й його кавери), так що нікуди вони не звертали, лиш намагаються не повторюватися та вносити щось своє в музику. Тим не менш, перший їх студійний - мій улюбленець, хоч й два наступні достойні. Тому другий й придбав (чого тільки там інструментал вартий).
хохол писал(а):Дик Саня(!), в нас жеж вже проскакувала думка шо ми слухаєм "різний" Genesis, як і думка шо є третій Genesis який ми однакова не слухаєм )
Так шо сперечатися не бачу сенсу і не буду
...а початок 2005-го взагалі чистий КК, а далі "мій" Genesis
kot1973 писал(а):JACQUES LOUSSIER-Bach To The Future, CD, Chrysalis, USA.
Чудове джазове прочитання великого І.-С.Баха!
хохол писал(а):Бахом Луаз'є злегка притомив вже, а от Саті його слухаю поки ще без оскоми![]()
(імхо звісно)))
P.S. доречи, шматок десь з 1.15 до 2.00 в мене використовується як тестовий (на мойому диску звичайно, на ютубі це мабуть не чутно))), не всяка система його правильно відігрує
Neprus писал(а):Ну, как же глухо звучит этот пресс... У этого альбома вообще были удачные тиражи на виниле?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1