Президент 2019 (Другий тур)

Кого обираємо?

Опитування закінчилось 22 квітня 2019, 18:36

Зеленський Володимир
31
29%
Порошенко Петро
77
71%
 
Всього голосів: 108

Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4751

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Президент Володимир Зеленський заявив, що йому може не вистачити однієї президентської каденції і він подумає, чи балотуватися на ще один строк.
Показати текст
Джерело: пресконференція президента 20 травня
Пряма мова: "Щиро? Однієї (каденції - ред.) не вистачить... Я йду на один термін, як і казав. Я бачу, що робота складна, ніхто "спасибі" не скаже, але якщо буде велика підтримка народу України, я зможу про це думати... Буду думати, у мене є чим".
Деталі: Заленський зазначив, що подумає, чи буде балотуватися на ще один строк.
Також він вважає, що будь-який кандидат, який має 10-15% підтримки на початок кампанії, не має права йти в президенти, бо його не підтримує народ України.
Президент додав, що результати опитувань 2020 року свідчать про те, що його досі підтримує більшість українців. Зокрема, результати різних соціологічних досліджень свідчать про те, що у першому турі виборів Зеленського готові підтримати 40% українців, а у другому - 75%.
Зеленський сказав, що "не гониться за рейтингами".
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4752

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

[youtube][/youtube]
У штабі колишнього віце-президента США Джо Байдена назвали плівки, де він нібито розмовляє з п’ятим президентом України Петром Порошенком відредагованою "діркою від бублика".
Показати текст
Джерело: The Washington Post
Пряма мова речника Байдена Ендрю Бейтса: "Вони дуже відредагували запис, але це не більше, ніж дірка від бублика".
Деталі: У штабі Байдена вважають, що запис це – "продовження давньої російської спроби завдати шкоди колишньому віце-президенту США".
Крім того, команда кандидата у президенти США підозрює, що активну участь у поширенні аудіозаписів брали російські пропагандисти Russia Today.
Також у ЗМІ пов’язують нардепа Андрія Деркача з російською розвідкою, адже він навчався у школі КДБ у Москві, а його батько працював у радянських спецслужбах.
Колишній президент Петро Порошенко назвав скандальні аудіофайли нардепа Андрія Деркача фейком і звинуватив в організації провокації Ігоря Коломойського, Офіс президента і Росію.
Показати текст
Джерело: відеозвернення Порошенка у Facebook
Пряма мова: "П’ята колона Кремля розпочала масштабну спецоперацію проти України…
Аудіофайли, які вчора демонстрував випускник Вищої школи КДБ ім. Дзержинського у Москві (мається на увазі Деркач - УП) – сфабриковані. Але сировину вони могли здобути, зокрема, в Офісі чинного президента. СБУ має розслідувати, хто це зробив. З чиєї санкції? Кому це вигідно?"
Деталі: Експрезидент наголосив, що все це вилилося у спецоперацію проти стратегічних стосунків України і США, яка "на руку лише Росії". "Провокатори прагнуть залишити нас сам-на-сам із Кремлем. І навіть не маскуються", - заявив він.
За його словами, "головними інформаційними спонсорами провокації" є три проросійських телеканали, а також медіа-ресурси олігарха Ігоря Коломойського.
"Ще вчора я вважав, що дії проросійських маргіналів не варті надто великої уваги. Однак сьогоднішня пресконференція (Володимира Зеленського – УП) породила обґрунтовану підозру, що до цієї спецоперації причетний Офіс президента України", - заявив Порошенко.
Показати текст
П’ятий президент також зазначив, що Джо Байден – друг і союзник України, якому "ми маємо бути вдячні".
Аватар користувача
dukua
ветеран
Пости в темі: 268
Повідомлень: 6531
З нами з: 20 червня 2012, 07:22
Звідки: HMB
Подякував: 3797 разів
Подякували: 8063 разів
Вік: 53

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4753

Непрочитане повідомлення dukua »

Все-таки что-то подковерное в стране таки происходит, причем с самыми первыми лицами.
Предлагаю просто оценить фото.

Вот фото - в статье из личной газеты Арсена Борисыча:
A.JPG
А вот - фото из оригинальной статьи в NT Tymes:
B.JPG
Слегка есть отличия, правда? :biggrin:
(причем такое уже не в первый раз замечаю в последнее время)
Expectation bias is very real, and nobody is immune.
Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 324
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4754

Непрочитане повідомлення mihail »

ЗНОВУ !!
На Донбассе оккупанты обстреляли грузовик ВСУ: один воин погиб, пятеро ранены

https://bykvu.com/ru/bukvy/na-donbasi-o ... -poraneni/


А вчора на пресконференції
бубочка так і не назвав московію - країною окупантом та агресором та виннною в збройному конфлікті
і його продовженні !! !
Як не намагалися журналісти почути ці слова від нього .

Напевно , тільки бубучкі не зрозуміло ,
що міни та міномети , застосування яких заборонено мінськими угодами ,
НЕ ПРОДАЮТЬСЯ в донецькому ЦУМІ !!!
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4755

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Поет і письменник Сергій Жадан повідомив, що йому телефонували від керівника Офісу президента Андрія Єрмака з пропозицією прийти на зустріч, але він відмовився.
Джерело: пост Жадана у Facebook
Деталі: Жадан назвав "показовою" історію про те, як Уляна Супрун зустрічалася з керівником Офісу президента: і відсутність у представників влади відповідей на її запитання, і відсутність результату зустрічі.
Напередодні колишня керівниця МОЗ повідомила, що 19 травня мала зустріч із Андрієм Єрмаком в Офісі президента. Єрмак запросив її й озвучив бажання президента, щоб Супрун долучилася до Національної ради реформ, але за 10 хвилин не дав відповіді на уточнюючі запитання, а потім пішов.
Пряма мова Жадана: "Мені теж телефонували від Єрмака, пропонували прийти на зустріч. Я, ясна річ, відмовився.
Для тих шановних читачів, які далі щиро не розуміють, що тут такого і чому б не підтримати молоду команду, відповім ще раз: на моє переконання, пропозиції теперішньої влади до співпраці звучать десь як отаке оголошення: "Для роботи в корабельному оркестрі запрошуються професіонали з доброю репутацією та відсутністю морської хвороби. Робота на свіжому повітрі. Яскраві враження гарантуємо. Прослуховування в офісі капітана "Титаніка"".
Якщо ви, друзі, вважаєте, що співпраця з цими людьми потрібна країні, то я вам скажу таке - насправді країні потрібно, аби ця влада якомога скоріше пішла у відставку. А ключі від офісу залишила комусь із дорослих.
Кадровий голод у них. Немає в них кадрового голоду. У них кисневий голод, який заважає їм стратегічно мислити й логічно викладати свої думки на пресконференції".
Показати текст
Інші подробиці: 20 травня, після пресконференції Володимира Зеленського з нагоди першого року його президентства, Жадан написав, що "заява президента про те, що вони не можуть знайти міністра культури і що зверталися з цим до мистецького середовища, – це ж не жарт".
За словами Жадана, він отримував від Офісу президента повідомлення з проханням порадити кого-небудь на посаду міністра. Але не став нікого радити.
Також письменник повідомив, що впродовж останнього року "Мінкульт регулярно звертався з пропозиціями підтримати ті чи інші їхні ініціативи", але він був до них скептичний.
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4756

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Остросюжетный триллер
"Торговля должностями при кадровом голоде"
или "И тут Володю понесло" :biggrin:
Народний депутат Гео Лерос заявляє, що написав заяву про злочин в Офіс Генпрокурора, оскільки, за словами Володимира Зеленського, в Офісі президента знали про так звані плівки Єрмака ще до їх оприлюднення, але приховали корупційний злочин.
Показати текст
Джерело: пост Лерос в Facebook
Пряма мова: "Сьогодні я написав заяву про злочин, про який заявив президент на прес-конференції.
Якщо правоохоронці не внесуть відомості про злочин в ЄРДР, я буду домагатися цього через суд.
Для мене дуже дивним є той факт, що плівки в Офісі Президента бачили "ще влітку і в вересні", де видно, що Денис Єрмак проводить переговори про продаж посад, але навіть після цього, його ніхто не зупинив".
Деталі: Йдеться про заяву президента на прес-конференції 20 травня, коли він заявив, що знає, хто робив записи, для чого їх робив і хто хотів цими записами його шантажувати.
За словами Лероса, він вважає, що ніхто не має права шантажувати президента, тому що це "серйозний злочин", і він хоче "відкритого розслідування, щоб винний поніс покарання за злочин, за який передбачено від 3 до 5 років позбавлення волі".
Нардеп вимагає встановити, хто з посадових осіб Офісу президента отримав відеозаписи, на яких Денис Єрмак проводить співбесіди на вищі державні посади і домовляється про винагороду, і "приховав корупційний злочин, ставши його співучасником".
За словами Лероса, у результаті таких дій, злочинці могли бути попереджені, а це допомогло їм "замести сліди, тобто, зупинити призначення на посади, які обговорювалися на плівках".
Нардеп зазначив, що сам, як законослухняний громадянин, отримавши плівки із записами корупційних злочинів, "негайно написав заяву в НАБУ і зробив цю інформацію публічною, розуміючи, що тільки гласність – це шанс перешкодити правоохоронцям "злити" справу".
За словами Лероса, судячи з того, що в Офісі президента знали про плівки ще влітку, а Денис Єрмак продовжував ходити в ОПУ "просувати свої дослідницькі проекти", діяльність Дениса Єрмака могла бути санкціонована в офісі.
Аватар користувача
Ловец сноВ
ветеран
Пости в темі: 129
Повідомлень: 1267
З нами з: 25 квітня 2015, 06:28
Звідки: Безлюдовка
Подякував: 1323 разів
Подякували: 1048 разів
Вік: 47

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4757

Непрочитане повідомлення Ловец сноВ »

Краткий годовой итог правления Президента Украины В. А. Зеленского
По мнению руководителя исполнительного комитета реформ Украины Михаила Саакашвили, основная проблема страны не столько в управлении ее внутренними процессами из-за границы, сколько в отсутствии всякого государственного управления. Такое заявление он сделал на телеканале "1+1", комментируя скандал с "пленками Порошенко и Байдена".

"Проблема Украины не в том, что страна попала под внешнее управление, проблема в отсутствии всякого управления. В первую очередь там, где оно должно быть, - государственного управления", - уточнил Саакашвили.
In Me Omnis Spes Mini Est
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4758

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Відреагував. "Я - не я и хата не моя."
Президент Володимир Зеленський заявив, що питаннями оренди Києво-Печерської лаври Українською православною церквою Московського патріархату займається Кабінет міністрів.
Показати текст
Джерело: сайт президента
Деталі: Автори петиції вимагають у глави держави "припинити використання Києво-Печерської лаври Українською православною церквою Московського патріархату шляхом розірвання договору оренди та передати Києво-Печерську лавру у використання Православній Церкві України".
Петицію вже підписали 27,5 тис. людей, чого більш ніж достатньо для розгляду цього питання президентом.
Дослівно відповідь Зеленського: "Відповідно до пункту 5 статті 116 Основного Закону України Кабінет Міністрів України здійснює управління об'єктами державної власності.
Повноваження Кабінету Міністрів України у сфері економіки щодо здійснення відповідно до закону управління об'єктами державної власності, у тому числі корпоративними правами, делегування в установленому законом порядку окремих повноважень щодо управління зазначеними об'єктами міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, визначено Законом України "Про Кабінет Міністрів України" (абзац четвертий пункту 1 частини першої статті 20)".
Нагадаємо: Раніше на сайті президента з’явилася петиція з вимогою до Зеленського розірвати договір оренди Києво-Печерської лаври з УПЦ МП та передати релігійну святиню у використання ПЦУ.
У мотиваційній частині петиції звертається увага на те, що Православна церква України — автокефальна православна церква на території України, і Константинопольська церква вважає ПЦУ єдиною канонічною правонаступницею Київської митрополії.
На думку підписантів, цілком справедливо, щоб духовну святиню використовувала православна конфесія, яка визнана православним світом автокефальною православною церквою на території України.
Водночас зазначається, що Українська православна церква Московського патріархату не є автокефальною. Крім того, високі церковні ієрархи УПЦ МП були неодноразово помічені у висловлюваннях та діях, направлених проти українського народу, та наводяться факти на підтвердження цього.
Аватар користувача
Karmadon
Karmadon
Пости в темі: 58
Повідомлень: 11329
З нами з: 26 листопада 2010, 22:52
Звідки: Чернігів
Подякував: 7034 разів
Подякували: 12765 разів
Вік: 58

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4759

Непрочитане повідомлення Karmadon »

Yaroslaw писав:Відреагував.
:)
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4760

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Рубит сук, на которых сидит.
Останніми днями українсько-американські відносини опинились перед перспективою нового циклу погіршення.
Знову, як і у 2019 році, повертається привид "Байденгейту".
В ситуації, коли підтримка України у США залишається стабільною, Київ робить крок, який здатен знищити довіру між країнами. І це матиме катастрофічні наслідки в першу чергу для України.
Хроніка скандалу
Показати текст
Початок проблеми дало рішення одного з українських судів у справі колишнього генпрокурора Віктора Шокіна проти Байдена. У цій справі додатковим рішенням судді звинуваченим було оголошено особисто колишнього віцепрезидента США, а нині кандидата на пост президента Джо Байдена.
Само по собі це рішення уже могло негативно вплинути на відносини двох наших країн, але згодом події перейшли на новий рівень й почали розвиватися доволі швидко.
У вівторок, 19 травня, народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив плівки розмов Байдена та колишнього президента України Петра Порошенка.
Власне, Деркач уже давно наполягав на необхідності розслідування діяльності Байдена щодо України та навіть створення спеціальної комісії для цього. Таке відбувалося уже певний час, але пресконференція з оприлюдненням плівок стала новим етапом ескалації процесу.
Ані рішення окремого суду в певній справі, ані заяви одного народного депутата ще не створювали самі по собі загрози для відносин України і США. Загроза стала наявною, коли події прокоментував на своїй пресконференції наступного дня, 20 травня, президент України Володимир Зеленський.
Журналісти цілком природно хотіли почути його коментарі щодо останніх подій. Президент висловився в такому дусі, що це його не дивує, що ще будуть нові "дзвоники", розмови, про які ми згодом дізнаємось, і що цю справу потрібно розглядати.
Фокус у його коментарі був на попередньому українському президенті.
Але склалося цілком логічне враження, що Зеленський схвально ставиться до розгляду ролі Байдена.
Від того часу ми не чули нових пояснень від Офісу президента, тому маємо відштовхуватись від самої пресконференції.
Тим більше, що висловлене Зеленським припущення про неправомірні дії з боку нинішнього кандидата на посаду президента США становлять проблему для двосторонніх відносин та можуть призвести до їхнього погіршення.
Кому вигідно?
Показати текст
Отже, що це було? Вимальовується кілька основних версій.
Перша полягає в тому, що Зеленський цілком свідомо кинув тінь на Байдена.
Якщо так, то виникає питання: навіщо? Тут постає проблема з пошуком можливих переконливих відповідей.
Одна з домінуючих - це можлива спроба з боку Зеленського догодити президенту Трампу, послаблюючи при цьому його опонента на виборах.
Якщо так, то не зрозуміло, чи йдеться про очікування якихось негайних, ситуативних преференцій з боку Трампа чи то про можливість мати гарні відносини з ним у разі його перемоги на виборах у листопаді.
У будь-якому разі, такі міркування, якщо вони дійсно мають місце, виглядають дуже наївними, але про це згодом.
Друга версія полягає в тому, що Зеленський поставив двосторонні відносини під загрозу випадково.
Іншими словами, він і на думці не мав, що його промовляння будуть розглядатись як щось шкідливе для Байдена і зможуть вплинути на відносини з США.
Як уже було сказано, для Зеленського основним об’єктом атак був та залишається Порошенко. Це саме по собі дивно, враховуючи, що він уже рік сам є президентом та має доволі безпрецедентну владу в контексті сучасної української історії.
І це, до речі, зближує його з Трампом, який увесь час, навіть на четвертому році свого президентства, звинувачує свого попередника Барака Обаму у всіх смертних гріхах.
Отже, ця версія будується на припущенні, що Зеленський сказав усе це по нерозумінню, не подумавши, що це вийде за рамки внутрішньоукраїнських політичних розборок.
З другої версії випливає ще одна специфічна підверсія: Зеленський потрапив у спеціальну приготовану пастку. І вона виглядає доволі переконливою.
Напередодні пресконференції президента оприлюднюються плівки "Порошенко-Байден", тому на пресконференції журналісти запитують президента про це й він, керуючись своєю палкою неприязню до Порошенка, каже те, що, власне, спричиняє кризу у відносинах із Вашингтоном.
Якщо це дійсно була пастка, то хто її поставив?
В Україні, і не тільки, доволі часто говорять про "руку Москви". Це часто робиться навіть тоді, коли причин для цього немає, подекуди це трохи спрощує дискусію про ситуацію в країні. Але у цьому випадку причини є.
Перш за все, незрозумілим залишається походження плівок.
Але головне питання полягає в тому, кому може бути вигідним наступне: вдарити одночасно по минулому та нинішньому президентах України, виставити як США, так і Україну у неприглядному світлі, знову наголосити на "втручанні" Вашингтона в українські справи та "недосуверенітеті" України, підірвати довіру та співпрацю між Україною і США?
Саме тому 20 травня може стати моментом початку відходу української влади від підходу до так званого "Байденгейту", що він вважався оптимальним для Києва: максимально дистанціюватися від внутрішньоамериканських політичних суперечок, передвиборчого процесу, не приставати на бік однієї зі сторін.
Такий підхід спирався на консенсус експертів по обидва боки океану. Для його збереження останніми місяцями чимало працювала українська дипломатія.
Більш того, сам Зеленський також начебто розумів користь такого підходу та доклав зусиль для його збереження.
Саме тому, як уже було сказано, українському президенту ще не пізно скорегувати свою позицію, пояснити, що саме він мав на увазі, і не допустити втягування країни в американські справи.
Хто постраждає найбільше?
Показати текст
Що все це означає у контексті американської передвиборчої ситуації?
Від часів слухань у Конгресі США про імпічмент президенту Трампу Білий дім дуже обережно поводився на "українському напрямку".
До дій Трампа тут прикута пильна увага опозиції та преси, та й навіть великої частини його власної адміністрації. Він розуміє, що не може особисто долучатись до розкручування нового витка "Байденгейту".
Топ-команда Трампа, що була задіяна у тиску на Київ у 2019 році, "засвічена", дехто пішов у відставку, а хтось перебуває під слідством.
Але це не означає, що спокуса кинути тінь на дії Байдена стосовно України зникла.
За умов, коли епідемія коронавірусу лише збільшила розрив між Байденом та Трампом не на користь останнього, використовуються всі засоби для боротьби проти кандидата від демократів.
Тому тема України та Байдена знову оживає у протрампівському дискурсі та просочується у політику.
Ба більше, нинішня активізація цієї історії може відбуватись не під безпосереднім наглядом та контролем Білого дому, а за ініціативою союзників Трампа у США та певних гравців в Україні (без підігрування яких ця історія могла б давно повністю вщухнути).
Щодо союзників президента Трампа у США, то треба звернути увагу на дії голови комітету з внутрішньої безпеки і державного управління Сенату США Рона Джонсона.
Сенатор Джонсон позиціює себе як друг України, часто буває у нас в гостях, але, на жаль, його дії та висловлювання подекуди сприяють негативному іміджу нашої країни, зокрема її баченню як невиліковно корумпованої.
Цього разу він прийняв рішення відкрити розгляд справи про Хантера Байдена та "Бурисму" в рамках свого комітету. Про такий намір він заявляв давно, але цікаво, що відкриття розгляду збіглося в часі з драматичними подіями в Києві.
Активним учасникам цієї справи з обох боків Атлантики зрозуміло, що справжнього компромату, негативу про Байдена вони не знайдуть, оскільки тут просто немає "складу злочину". Але йдеться не про це.
Йдеться про забруднення іміджу Байдена.
Річ у тому, що американці називають "optics": ця історія має виглядати так, що начебто Байден у чомусь тут винний. "Немає диму без вогню", а тому, якщо є скандал, то має бути якесь підґрунтя.
Тому інформація про те, що українці відкривають якісь кримінальні впровадження і навіть президент це підтримує, цілком логічно лягає у канву розкручення нового етапу цієї справи.
Врешті-решт, це сильно не зашкодить Джо Байдену. Проти нього зараз використовується чимало ліній нападу, й "українська" серед них не є одною з провідних.
Демократи давно визначилися з цього приводу, як і прихильники Трампа.
Щодо незалежних виборців, то є ознаки того, що ця історія їм набридла. У будь-якому разі, увага американців сьогодні прикута до епідемії коронавірусу та її впливу на економіку країни.
Але для українсько-американських відносин останні події можуть мати негативне значення. Вони псують довіру між сторонами.
Перший крок у цьому зробив Білий дім, але цього разу це може зробити уже Київ.
Це відбувається на тлі того, що наразі підтримка України у США є стабільною.
Ба більше, ми і досі конче потребуємо цієї підтримки. Але це може змінитися за умови, що Київ гратиме у цю небезпечну гру.
Автор: Володимир Дубовик,
директор Центру міжнародних досліджень і доцент кафедри міжнародних відносин
Одеського національного університету імені І. Мечникова
Аватар користувача
dukua
ветеран
Пости в темі: 268
Повідомлень: 6531
З нами з: 20 червня 2012, 07:22
Звідки: HMB
Подякував: 3797 разів
Подякували: 8063 разів
Вік: 53

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4761

Непрочитане повідомлення dukua »

Yaroslaw писав:Рубит сук, на которых сидит.
Трамп однозначно будет переизбран на второй срок.
То есть - до Ноября 2024 года.
Позиции демократов коронокризис пошатнул сильнее, чем республиканцев.
Даже в самом оплоте демократов - Калифорнии - многие стали ненавидеть их, начиная с того же Илона Маска.
(фактически, между властями и ним произошел громкий скандал в стиле: "Свалю нах из вашего еб...го штата в милый республиканский Техас, если не откроете мой автозавод", "Ну и пи..й нах, обойдемся без плешивых")

Не мудрствуя лукаво, из этих соображений и строится внешняя политика команды Зеленского.
К.м.к., ничего серьезного из очередной ветви разбирательст не получится - т.к. пленки никак не изменили и ничего не добавили к уже имеющейся у всех информации.
И никто не оспаривает и не будет оспаривать, что Шокин = коррупция, и его таки стОило убрать.
Так что это такая мелкая "месть" одной политсилы другой за попытку импичмента, роль Зеленского здесь крайне незначительная.
Expectation bias is very real, and nobody is immune.
Аватар користувача
valeriy vanzha
ветеран
Пости в темі: 295
Повідомлень: 2504
З нами з: 06 квітня 2011, 21:50
Звідки: Полтава
Подякував: 7156 разів
Подякували: 1965 разів
Вік: 69

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4762

Непрочитане повідомлення valeriy vanzha »

dukua писав:
Трамп однозначно будет переизбран на второй срок.
То есть - до Ноября 2024 года.
Позиции демократов коронокризис пошатнул сильнее, чем республиканцев.
Даже в самом оплоте демократов - Калифорнии - многие стали ненавидеть их, начиная с того же Илона Маска.
(фактически, между властями и ним произошел громкий скандал в стиле: "Свалю нах из вашего еб...го штата в милый республиканский Техас, если не откроете мой автозавод", "Ну и пи..й нах, обойдемся без плешивых")

Не мудрствуя лукаво, из этих соображений и строится внешняя политика команды Зеленского.
К.м.к., ничего серьезного из очередной ветви разбирательст не получится - т.к. пленки никак не изменили и ничего не добавили к уже имеющейся у всех информации.
И никто не оспаривает и не будет оспаривать, что Шокин = коррупция, и его таки стОило убрать.
Так что это такая мелкая "месть" одной политсилы другой за попытку импичмента, роль Зеленского здесь крайне незначительная.
По месту конечно виднее, но неужели так очевидно, что Трамп будет повторно избран?
Как на мой взгляд Трамп это американский Зеленский, просто у вас система отлажена и одна ветка власти уравновешивает другую.
И как карантин повлиял на позиции демократов, они же не были у власти?
Аватар користувача
dukua
ветеран
Пости в темі: 268
Повідомлень: 6531
З нами з: 20 червня 2012, 07:22
Звідки: HMB
Подякував: 3797 разів
Подякували: 8063 разів
Вік: 53

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4763

Непрочитане повідомлення dukua »

valeriy vanzha писав: Как на мой взгляд Трамп это американский Зеленский
Так это общемировой тренд в последнее время.
Технологии позволяют.

Интересно, что все еще сохраняющаяся система "коллегии выборщиков" изначально задумывалась для того, чтобы обезопасить результаты выборов от "мнения дебилов".
Т.е. было просто - сначала некое сообщество людей выбирало самого уважаемого среди них, "самого грамотного".
И ему и только ему давалось полное право решать, за кого же отдать свой голос из власти.
Сейчас, правда, механизм уже так не работает (за несколькими случаями исключений).

P.S. а разница между ними - в том, что один марионетка в руках олигархов, а второй - сам себе олигарх. Но от этого никому не легче, конечно.
Expectation bias is very real, and nobody is immune.
Аватар користувача
koba
ветеран
Пости в темі: 129
Повідомлень: 2291
З нами з: 27 листопада 2010, 21:22
Звідки: Ізмаїл
Подякував: 3760 разів
Подякували: 3489 разів
Вік: 55

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4764

Непрочитане повідомлення koba »

dukua писав:
Трамп однозначно будет переизбран на второй срок.
Не так давно было совершенно очевидно, что победит мадам Клинтон, не?
Зе: вы сделали это вместе!
Аватар користувача
dukua
ветеран
Пости в темі: 268
Повідомлень: 6531
З нами з: 20 червня 2012, 07:22
Звідки: HMB
Подякував: 3797 разів
Подякували: 8063 разів
Вік: 53

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4765

Непрочитане повідомлення dukua »

koba писав: Не так давно было совершенно очевидно, что победит мадам Клинтон, не?
Верно, будем посмотреть. А пока -можно мелкий подпольный тотализатор организовать на здешних мощностях :biggrin:
Expectation bias is very real, and nobody is immune.
Аватар користувача
koba
ветеран
Пости в темі: 129
Повідомлень: 2291
З нами з: 27 листопада 2010, 21:22
Звідки: Ізмаїл
Подякував: 3760 разів
Подякували: 3489 разів
Вік: 55

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4766

Непрочитане повідомлення koba »

dukua писав:
мелкий подпольный тотализатор
На щелбаны что ли?
Зе: вы сделали это вместе!
Аватар користувача
yahennadiy
ветеран
Пости в темі: 55
Повідомлень: 2021
З нами з: 13 вересня 2014, 07:50
Звідки: Кривий Ріг
Подякував: 2286 разів
Подякували: 2409 разів
Вік: 61

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4767

Непрочитане повідомлення yahennadiy »

dukua писав:Трамп однозначно будет переизбран на второй срок. .
Начебто, останне (17-20 травня 2020) опитування Fox News дає перевагу Байдена над Трампом 48/40 відсотків.
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 28266.html
Але, все ще попереду. Думаю, буде багато технологій, багато бруду.
Нація є об’єднанням на ментальних засадах. Відповідно, Нація це спільне минуле, культурна традиція, побутові практики, мова, освіта, армія...
Аватар користувача
Ловец сноВ
ветеран
Пости в темі: 129
Повідомлень: 1267
З нами з: 25 квітня 2015, 06:28
Звідки: Безлюдовка
Подякував: 1323 разів
Подякували: 1048 разів
Вік: 47

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4768

Непрочитане повідомлення Ловец сноВ »

Харків. На коронавірус хворіють вже 20 медиків обласної “інфекційки”
https://sos.pravda.com.ua/news/2020/05/24/7150425/
"Стоп реванш": у Дніпрі та Запоріжжi
https://www.pravda.com.ua/news/2020/05/24/7252976/
На Майдані пройшла акція протесту через політику Зеленського
https://www.pravda.com.ua/news/2020/05/24/7252956/
In Me Omnis Spes Mini Est
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4769

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Слушна думка.
Червоно-чорний прапор доцільно було б встановити біля кожної адміністрації.
Як нагадування.
Вкладення
Dwp80G2WsAEUYOy.jpg
Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 324
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4770

Непрочитане повідомлення mihail »

Як на мене , то це був би найкращий НОВИЙ прапор
Нової України !
Червоно чорний- жовто блакитний !
Бо Жовтоблакитний - це як на мене якийсь вже дуже пацифічний !
А такий новий символізував би наше прагнення жити з усіма у мирі ,
- але якщо ворог прийде до нас, то українці не пошкодують крові
для захисту своєї землі і свободи !
Та, нажаль, з цим теперішнім керівництвом нам аби жовтоблакитний не втратити ...
Дякуючи ну таки дуже " мудрій " частині - України - наріду
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 217
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4771

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

На каждую хитрую жопу найдется х@й с винтом. :rofl:
П’ятий президент України Петро Порошенко не пішов на допит у Державне бюро розслідувань у справі про незаконне переміщення через кордон культурних цінностей, натомість відкрив виставку картин, які фігурують у вищевказаній справі.
Показати текст
Джерело: Порошенко у Facebook
Пряма мова: "Сьогодні у Музеї Івана Гончара відкривається виставка художніх робіт із колекції Петра і Марини Порошенків. Після завершення карантину десятки тисяч шанувальників мистецтва матимуть можливість ознайомитися із найкращими зразками світового мистецтва із нашої колекції, яку ми дбайливо збирали. Це було задовго до війни, ми хотіли повернути Україні й українському народу те, що українцям належить по праву.
Вдячний Марині за ідею та чудовому музею Гончара, який прийняв колекцію. Також вдячний тим, хто прискорив відкриття цієї виставки: фактичному керівникові ДБР адвокату Януковича пану Бабікову, куратору правоохоронних органів в Офісі президента адвокату Єфремова пану Смирнову, усій потужній команді Генеральної прокуратури України на чолі із Генеральним прокурором пані Венедіктовою. Особливі слова подяки Військовій прокуратурі, бо лише вони наважилися внести відверто брехливу інформацію до єдиного реєстру розслідувань, департаменту ДБР із розслідування злочинів серед військовослужбовців, які це підписали".
Деталі: На виставці представлені оригінали митних декларацій 43 картин, їх перелік і платіжні доручення на оплату, зроблені із особистого рахунку Порошенка після сплати усіх податків державі.
Що передувало: Державне бюро розслідувань терміново викликало п’ятого президента України Петра Порошенка 26 травня на допит у якості свідка.
Зазначалося, що Порошенка викликали на допит у рамках кримінального провадження № 42020000000000307. У провадженні розслідують обставини переміщення через кордон України з приховуванням від митного контролю колекції з 43 картин всесвітньо відомих художників.
Українська правда
Аватар користувача
Дмитрий Медведев
ветеран
Пости в темі: 480
Повідомлень: 10150
З нами з: 27 листопада 2010, 17:14
Звідки: Харьков
Подякував: 3912 разів
Подякували: 15413 разів
Вік: 63
Контактна інформація:

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4772

Непрочитане повідомлення Дмитрий Медведев »

Yaroslaw писав:На каждую хитрую жопу найдется х@й с винтом. :rofl:
Там ППЦ творится - ГБР штурмует выставку с маски-шоу :diablo:
ATL, Cabasse, Octave, Audia Flight, TRI, Oyaide, Acoustic Revive, Audio Replas, fo.Q, Sforzato, Melco, SAEC
Аватар користувача
Ловец сноВ
ветеран
Пости в темі: 129
Повідомлень: 1267
З нами з: 25 квітня 2015, 06:28
Звідки: Безлюдовка
Подякував: 1323 разів
Подякували: 1048 разів
Вік: 47

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4773

Непрочитане повідомлення Ловец сноВ »

Державне управління справами (ДУС) звернулося до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням виділити медзакладам для топ-чиновників, зокрема і відомій лікарні "Феофанія", додаткові 23,4 млн грн. Варто зауважити, що річний бюджет ДУС на 2020 рік складає понад 2,05 мільярди гривень.

"Просимо доручити Міністерству фінансів України разом із заінтересованими органами розглянути зазначені пропозиції щодо виділення додаткового фінансування з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками за бюджетною програмою ДУС "Надання медичних послуг медичними закладами" на загальну суму 23,4 млн грн", - пише в листі Сергій Борзов, керівник Держуправління.

Як виявилося, перші медзаклади країни так само як і лікарні в регіонах не мають достатньої кількості костюмів біозахисту, респіраторів, захисних окулярів та масок.

Зокрема, 12 мільйонів 845 тисяч необхідні для закупівлі медикаментів, 9 мільйонів для закупівлі нового медичного обладнання, 637 тисяч гривень для закупівлі предметів та інвентарю для медичних потреб та 174 тисячі для ремонту медичного обладнання тощо.

В обґрунтуванні свого запиту на кошти з фонду у ДУС зазначили, що вони відповідають за епідемічне та санітарне благополуччя президента, РНБО, ВРУ, КМУ та інших органів та служб влади найвищих рівнів.

Також в Держуправлінні наголосили, що окрім топ-чиновників у відомчих медзакладах обслуговують і "інші категорії населення"...

Окрім "Феофанії" мова йде про Поліклініку №2, Науково-практичний центр профілактичної та медичної медицини та Центр превентивної медицини, які також в управлінні ДУС. На офіційній сторінці Національної служби здоров’я України у переліку лікарень, що приймають хворих на COVID-19 ані "Феофанії", ані будь-якої іншої лікарні ДУС немає.
https://www.epravda.com.ua/columns/2020/05/26/660989/
In Me Omnis Spes Mini Est
Аватар користувача
Ловец сноВ
ветеран
Пости в темі: 129
Повідомлень: 1267
З нами з: 25 квітня 2015, 06:28
Звідки: Безлюдовка
Подякував: 1323 разів
Подякували: 1048 разів
Вік: 47

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4774

Непрочитане повідомлення Ловец сноВ »

МОЗ спланувало закупівлю медзасобів проти коронавірусу із завищеними цінами.
Журналісти опублікували копії документів, в яких за підписом міністра охорони здоров’я Максима Степанова, обґрунтовувалися заплановані витрати з загального державного фонду розміром майже 3 млрд гривень.
https://bihus.info/rozpyl-19-yak-moz-po ... SGVeWgOed4
In Me Omnis Spes Mini Est
Аватар користувача
moose
ветеран
Пости в темі: 158
Повідомлень: 10221
З нами з: 15 грудня 2010, 14:32
Подякував: 10026 разів
Подякували: 9932 разів
Вік: 53

Re: Президент 2019 (Другий тур)

#4775

Непрочитане повідомлення moose »

Дмитрий Медведев писав: Там ППЦ творится - ГБР штурмует выставку с маски-шоу :diablo:
Главний врач страни робитиме виїмку доказів. Чи це ДБР, яке йому не належить? Шо там в Каліфорнії, мєнти Aбаму не пресують?
My friends are toys. I make them. It's a hobby.
Закрито

Повернутись до “Горищна навколополітична тусня”