Продам кабель Audioquest Sky (1,5 m)

Архів завершених лотів барахолки
Аватар користувача
Jaroslav
ветеран
Пости в темі: 1
Повідомлень: 3508
З нами з: 23 березня 2011, 17:22
Звідки: Львов
Подякували: 17 разів
Вік: 71
Контактна інформація:

Продам кабель Audioquest Sky (1,5 m)

#1

Непрочитане повідомлення Jaroslav »

Кабель з верхньої лінійки срібних кабелів американської фірми Audioquest. Це один з найбільш популярних кабелів в лінійці виробника. Кабель відрізняється наявністю DBS-системи 72V.
Роз’єми, виготовлені з надчистої міді з посрібленням, масивні, але підключаються досить м’яко, без зайвих зусиль. Провідники з полірованої срібної моножили. Срібні жили розташовуються в тефлоновим трубках, що можна вважати повітряним діелектриком. Внутрішня конструкція складається з трьох провідників. Кабель екранований, багатошаровий екран виготовлений з металізованого карбону. Застосована традиційна для Audioquest технологія підмагнічування діелектрика – DBS, на кожному кабелі розташовані корпуси самої системи і її живлення, яке забезпечується шістьма батарейками 12 В типу 23АЕ. Виробник рекомендує міняти батареї раз в декілька років, а для зручності використання передбачена можливість перевірки їх стану – досить натиснути кнопку на корпусі і переконатися, що індикатор світиться. При бажанні можна відключити систему підмагнічування, просто від’єднавши роз’єми від корпусу.
Звучання кабеля відкрите, світле і легке. Динаміка висока, детальність також на гідному рівні. Подача акуратна і точна, може бути, тільки лише трохи пом’якшена, ніжна. Однаково добре відтворюються і основні тони, і післязвуччя. Характер кабелю ненав’язливий, цілком успішно справляється з різними жанрами і інтонаціями. Легка або важка, радісна чи сумна, музика звучить без явних переваг. Також непогано йде справа зі швидкістю – її рівно стільки, скільки потрібно, труднощів на швидких і складних фрагментах запису не чути. Частотний діапазон передається в рівно. Бас швидкий, легкий, серединка насичена і одночасно легка, трохи пом’якшена, верхні частоти акуратні і точні.
Хоча срібний почерк кабелю вгадується безумовно, немає акценту на верхніх частотах, як немає і розбалансування по динаміці або насиченості звучання у всьому діапазоні.
м.Львів
+380676743020,Ярослав
http://www.audio-video.com.ua
Ціна 550 $
Вкладення
Audioquest Sky 1.5  DSC_0883fmaill.JPG
Audioquest Sky 1.5  DSC_0884fmaill.JPG
Audioquest Sky 1.5  DSC_0885fmaill.JPG
Audioquest Sky 1.5 DSC_0882fmaill.JPG
Ярослав
067 674 30 20
audioclasse@yahoo.com
Закрито

Повернутись до “Архів”