продам головку Cleraudio Virtuoso V2 Ebony

Архів завершених лотів барахолки
Аватар користувача
Jaroslav
ветеран
Пости в темі: 1
Повідомлень: 3507
З нами з: 23 березня 2011, 17:22
Звідки: Львов
Подякували: 17 разів
Вік: 71
Контактна інформація:

продам головку Cleraudio Virtuoso V2 Ebony

#1

Непрочитане повідомлення Jaroslav »

Головка звукознімача Virtuoso V2 Ebony німецької фірми Clearaudio має повністю закритий елегантний прямокутний корпус з опуклими боковинами, який виконаний з цінної породи дерева ebony (чорне дерево). Такий матеріал відрізняється твердістю, жорсткістю і високою щільністю. Завдяки такому корпусу забезпечуються чудові антирезонансні властивості головки, що сприяє меншому прикрашанню звуку і робить його більш реальним. У трохи скошеній нижній частині корпусу картриджа є металева вставка з логотипом і назвою моделі.
Підвищена, в порівнянні з попередньою версією, Virtuoso вихідна напруга до 4 В. За рахунок цього досягається більш низький рівень шумів. В системі перетворювача встановлені нові потужні магніти, які дозволяють отримати більш широкий динамічний діапазон.
Clearaudio Virtuoso V2 Ebony може похвалитися високим показником поділу каналів в 30 дБ. Головка чудово відстежує доріжку диска. Її вага дорівнює 8,4 м Притискна сила знаходиться в межах від 1,8 до 2,6 г, хоча виробник рекомендує встановлювати оптимальні 2,4 грам. Вибір фонокоректора для головки не складе великих труднощів, так як згідно з інструкцією його вхідний імпеданс повинен бути рівний стандартному показнику в 47 Ком.
Новий картридж відрізняється поліпшеними показниками опору, індуктивності, ємності і чутливості. Розробникам вдалося значно знизити рівень спотворень і отримати більш рівну частотну характеристику в порівнянні з попередньою моделлю.
Завдяки формі корпусу, а також спеціальній лінії, нанесеній на передню частину картриджа, забезпечується порівняно нескладне налаштування головки.
Звучання Clearaudio Virtuoso V2 Ebony досить насичене, тепле, рівне.При цьому детальність також залишається на високому рівні. Модель дозволяє отримати чудову об’ємну сцену і забезпечує правильний тональний баланс, відмінну динаміку і досить глибокий структурований бас, абсолютно точне фокусування образів в просторі і чіткість передачі музичного матеріалу.

Особливості головки звукознімача

Оптимізований до резонансів корпус з чорного дерева
Використання більш потужних магнітів для поліпшення динамічного діапазону
Збільшена вихідна напруга
Характеристики:
Розділ каналів (1 кГц): 30 дБ
Точність відстеження: 90 мкм
Оптимальна притискна сила
(Рекомендована 1,8 -2,6 г): 2,4 г
Імпеданс котушки: (1 кГц): 0,68 кОм
Індуктивність котушки: 0,40 H
Імпеданс навантаження: 47 кОм
Ємність навантаження: 100 пФ
м.Львів
+380676743020,Ярослав
http://www.audio-video.com.ua
Ціна 700 $
Вкладення
Clearaudio Virtuoso V2 Ebony DSC_0673fmaill.JPG
Clearaudio Virtuoso V2 Ebony DSC_0674fmaill.JPG
Clearaudio Virtuoso V2 Ebony DSC_0675fmaill.JPG
Clearaudio Virtuoso V2 EbonyDSC_0676fmaill.JPG
Ярослав
067 674 30 20
audioclasse@yahoo.com
Закрито

Повернутись до “Архів”