и всё же

Розмови на різні теми
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12101

Непрочитане повідомлення Neprus »

ВІДПРАЦЮВАННЯ КРАМАТОРСЬКА СИЛАМИ ООС: РОЗКРИТО 18 ЗЛОЧИНІВ, ЗАТРИМАНІ 3 БОЙОВИКА
За наказом командувача Операції об’єднаних сил Сергія Наєва в Краматорську проведено 2 етапи оперативно-профілактичного відпрацювання. Комплексні заходи покликані посилити рівень безпеки у місті та нейтралізувати будь-які загрози для громадян. Участь в спецоперації взяли всі підрозділи, задіяні в ООС, зокрема поліція.
Показати текст
Відпрацювання проводилося протягом двох днів – 23 та 29 червня у вечірній і нічний час, на які зазвичай припадає пік злочинів.

На кожному етапі в спецоперації були задіяні співробітники Краматорського відділу поліції, управління патрульної поліції, підрозділів патрульної служби поліції особливого призначення, військовослужбовці Нацгвардії та військової служби правопорядку.

Місто та прилеглі селища патрулювали в посиленому режимі піші й автомобільні наряди. Для більш ефективного реагування на звернення громадян чергували додаткові слідчо-оперативні групи. В’їзди-виїзди з міста та стратегічні транспортні розв’язки прикривали мобільні блокпости та бронегрупи на спецтехніці.

Під час інструктажу групи отримали завдання щодо виявлення та припинення діяльності організованих злочинних груп, учасників незаконних збройних формувань, профілактики тяжких злочинів, забезпечення охорони громадського порядку, а також виявлення фактів незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

В ході спецоперації було розкрито 18 злочинів. Всі підозрювані притягуються до кримінальної відповідальності.

Зокрема поліцейські затримали трьох бойовиків, які в 2014 році чергували на блокпостах терористів, здійснюючи незаконну фільтрацію громадян та виявляючи українських патріотів.

Розшуканий та затриманий серійний викрадач, який скоїв щонайменше 4 крадіжки з помешкань громадян. Також правоохоронці встановили особи двох зловмисників, які з січня цього року обкрадали приватні будинки місцевих мешканців. Всього розкрито 8 майнових злочинів.

Правоохоронці припинили 4 наркозлочини. Так, у краматорчанина вдома було вилучено шприц з речовиною, схожою на опій ацетильований та посів нарковмісних рослин.

Крім того, поліцейські склали 163 протоколи за адміністративні правопорушення. Зокрема було припинено 28 порушень безпеки дорожнього руху, відсторонено від керування транспортом 7 водіїв в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Співробітники поліції виявили та притягнули до відповідальності 7 осіб, які вчинили насильство в сім’ї. Родини взяті на контроль.

Також виявлений іноземець, який незаконно перебував на території України.

Загалом в ході відпрацювання було перевірено понад 600 осіб та стільки ж транспортних засобів.

За розпорядженням командувача Операції об’єднаних сил такі комплексні відпрацювання пройдуть в усіх великих містах Донеччини.
http://police.dn.ua/news/view/vidpratsy ... 3-bojovika
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#12102

Непрочитане повідомлення Шмель »

Особенно умиляет " у краматорчанина вдома було вилучено шприц з речовиною, схожою на опій ацетильований та посів нарковмісних рослин." :good2:
alex-rael
ветеран
Пости в темі: 244
Повідомлень: 6224
З нами з: 21 листопада 2011, 21:03
Звідки: Ужгород
Подякував: 9463 разів
Подякували: 15497 разів
Вік: 62

Re: и всё же

#12103

Непрочитане повідомлення alex-rael »

Шмель писав:Особенно умиляет " у краматорчанина вдома було вилучено шприц з речовиною, схожою на опій ацетильований та посів нарковмісних рослин." :good2:
Юридично-процесуальна нормаа: до рішення суду у протоколі не можна стверджувати навіть очевидні речі.
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12104

Непрочитане повідомлення Neprus »

Украдено руками европейских воров
Провезено по каналам кашных мастеров
Центр Киева, точка по продаже контрабасной воровайки, просрочки и неликвида. Работает без перерыва уже полтора года. Жалобы, проверки, СМКОР, все похуй.
Показати текст
Теперь Гройсман будет бороть, ага. С таким же успехом.

Но твой фоп и тов налоговая просветит проверкой до атомарного уровня. А твоему белому импорту сертификат соответсвия понадобится даже на упаковку.

П.С. Кстати. Как Юра Иванющенко ввозит через левый порт контрабас или кашники на таможне фуры обилечивают в принципе понятно. А как и с какими документами эту воровайку грузят в Европе на суда и фуры в объеме снабжения 40-миллионного рынка сбыта, если там коррупции нет? Вот уж вопрос века, который почему то в ЕС никого не интересует.

П.С.С. - поясняю за воровайку. Два тезиса.

Первый тезис, организационный. Воровайка это ж не всегда когда груз в фуре увели или со склада на усушку утруски охранники выносят. Например, если мы видим как товар идет по ценам ниже чем акционные в Европе, при этом у него сроки годности норм - как это делается? Это значит вполне белая фабрика в Румынии или Словакии выходит на еще одну ночную смену с левыми работниками и отгружает всю смену налево.

Второй тезис. Экономически нецелесообразные цены в рознице. Если цена такого же легального (условно легального) продукта в массовых розничных сетях допустим Х, то не имеет смысла продавать ее в контрабасных точках ниже чем Х-20%, все равно купят это же Украина. В случае если вы видите цены в полтора, в два раза ниже чем на легальный товар в рознице(а на ходовые вещи так и бывает) - вы должны признать что маржинальность реализации контрабаса превышает все разумные пределы для простой перепродажи или розничного завоза. И контрабасеры открыто бьются за монопольную долю рынка, при этом им хватает на крышевание, мутки, какие-никакие документы, логистику, хранение, склады и т.д. и неслабый заработок. Это возможно исключительно на воровайке.

Ну и замечание по "ввозят челноками" перекупленное. Вы тут сами вчера писали что кашники на границе обилечивают вереницы фур. Как вы думаете там только электроника? Нет, не только. Я уж не говорю когда речь идет о корабельных нормах, а не машинных и не вагонных. Ну и скупка у кучи мелких перекупов не позволила бы держать цену ЦЕНТРАЛИЗОВАНО низко, был бы рынок. Мы не видим тут рынка, дорогой Ногай.
Вкладення
36455422_597175687321407_4433888906542317568_n.jpg
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#12105

Непрочитане повідомлення Шмель »

alex-rael писав: Юридично-процесуальна нормаа: до рішення суду у протоколі не можна стверджувати навіть очевидні речі.
Поражают масштабы борьбы с наркомафией. :good2:
В каждой аптеке в свободной продаже имеется налбуфин и его аналоги (генерики). Продаётся всем подряд и в неограниченном количестве. Рецепт не треба. :shok:
А тут аж 1(один) шприц з наркотичною речовиною! Зато какие силы задействованы! Показушный балаган...
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12106

Непрочитане повідомлення Neprus »

Ладно, давайте я вам поясню как оно бывает
Показати текст
Была в Италии такая Мандара Групп, которую возглавлял Джузеппе Мандара. Себя он скромно называл Королем Моцареллы или Armani of Mozzarella. Был одним из самых больших производителей буйволиной моцареллы в Италии.

В 2012 году он был арестован вместе со всеми активами компании. Как оказалось Джузеппе был просто прикрытием для семьи Казалези из Каморры, которая как давала ему деньги на развитие и создание бизнеса так и прикрывала его потом. С 1983 года, ага.

Список обвинений огромен. Мошенничество, нарушение санитарных норм, сокрытие аварий на производстве, пересортица сырья и т.д. и т.п.

А вообще вкладываться в агробизнес Каморра и другие итальянские группировки начали еще с 1970. Мафиозный оборот в агро и перерабатывающем секторе Италии на сейчас составляет примерно 15 млрд евро по официальным оценкам. Это вполне белые деньги на этапе инвестиций, но черные и серые методы работы потом.

Примерно половина именно итальянской моцареллы на 2013 год была по сути поддельной и изготавливалась на левых фабриках Каморры и других группировок. Аналогично с оливковыми маслами и многим другим.

Понятно, что в самой Италии Каморра заинтересована в том, чтобы продать свой продукт с высокой наценкой как именно качественный и итальянский. Потому большая часть их махинаций в Италии - подмена дорога сырья дешевым, некачественным, зарубежным и т.д. Их не особо интересует везти свои товары и продавать их в Украине за копейки.

Однако в Италии мафии хоть и удается работать, но до комфортных условий очень далеко. Кланов и группировок много и периодически кто-нибудь подпадает под раздачу правоохранительных органов. А нарушение санитарных норм может приводить к серьезным последствиям вроде ареста всех производственных мощностей. Именно потому итальянская мафия расползается по ЕС и ползет понятно куда - на восток.

Самый последний скандал с итальянской мафией - жестокое убийство боевиками Ндрангеты журналиста Яна Куцяка с его девушкой в Словакии. Журналист расследовал, вы не поверите, связи Ндрангеты с руководством Словакии, вплоть до премьера Фицо(ушел в отставку, но сейчас премьер его сопартиец и Фицо по прежнему не сидит) и его помощницы, не помню фамилии уже.

Чем интересовалась Ндрангета в Словакии? Субсидиями в аграрку, всякая экологически чистая лабуда. Субсидии понятное дело пилят(что и раследовал Куцяк), но агросектор и переработка являются легальным средством вложения денег, которые Ндрангета традиционно получает от торговли кокаином(самый крупный розничный оператор Европы) и рекета. Объемы трафика кокаина в ЕС огромны - только доля конфиската составила 70 тонн в 2014 году. Как вы понимаете, трафик и пересечение границ у группировки налажены неплохо и такие малые объемы прячутся в легальном трафике агропродуктов и товаров произведенных на подконтрольных группировке мощностях.

Начав инфильтрацию в Словакию в начале 90х, сейчас калабрийцы вполне срослись с местными словацкими элитами на всех уровнях. Образован замкнутый цикл реинвестиции и отмыва черных денег, субсидирования благодаря продажным чиновникам собственных инвестиций опг в агросектор и переработку. Ну и куда-то все это экспортируется с поддельными лейбами "произведено в Италии". Кстати, Ндрангету обвиняют и в махинациях с НДС возникавшим при фиктивном экспорте за пределы ЕС.

Через несколько дней после возникновения скандала из-за убийства Куцяка, в Кошице сгорела налоговая. Более пяти часов не могли потушить, пока не сгорело всё.

Именно Кошице называют зоной инвестиций и распила Ндрангеты и именно там судили "авторитетного итальянского бизнесмена" Антонио Вадалу, которого арестовали по обвинению в убийстве Куцяка.
На фотке горящая словацкая налоговая передает вам привет.
Вкладення
36478222_597252767313699_4131299621496422400_n.jpg
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12107

Непрочитане повідомлення Neprus »

Стало відомо, як виглядатиме "Музей Революції Гідності"
https://www.pravda.com.ua/news/2018/07/2/7185062/
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12108

Непрочитане повідомлення Neprus »

Санкции? Не слышали! Компании «санкционного» российского бизнесмена Мордашова продолжают зарабатывать в Украине
Механизм санкций против агрессора, вполне очевидно, необходимо совершенствовать - он, мягко говоря, не идеален (детали - в материале по ссылке). На основании этого материала готовлю депутатское обращение в СНБОУ.
http://sprotyv.info/ru/news/kiev/sankci ... odolzhayut
Аватар користувача
Fundorin
ветеран
Пости в темі: 611
Повідомлень: 6116
З нами з: 26 листопада 2011, 15:47
Звідки: Дніпро
Подякував: 3176 разів
Подякували: 8159 разів

Re: и всё же

#12109

Непрочитане повідомлення Fundorin »

Savik писав: А я постоянно убеждаюсь, что если человек д......., то это навсегда!
О чем с Вами можно говорить, господин .."хороший собеседник". Если Вы постоянно лезете с вопросами о которых ничего не знаете, не видели, в руках не держали и даже не подозреваете. Только сунуть носом в дерьмо, которое Вы сами сюда приносите.
Не успел всуе затихнуть вопрос о геях-пидарасах так на тебе, давай поговорим "на тему нездоровой любви к детям"!!!!
В чем назначение Вашего ..посыла??
Вы хотя бы один раз видели вживую предмет Вашего......нездорового интереса, общались, ..."собеседовали" и тому подобное??
О чем говорить??
Об угнетении коренных народов Северной Америки? Вы эту тему тоже когда-то поднимали. Так Вы и тут полный профан.
Нонсенс.
О как бомбит гражданина-товарища-барина! Какие сильнейшие аргументы он приводит в защиту своей позиции. В ветке про Уотерса - это то, что он бухает с музыкантами, поэтому они патриоты от Бога. Тут тоже неотразимый аргумент: собеседую и тому подобное (интересно, что под этим подразумевается - бухает или...) с ЛГБТ, поэтому они тоже патриоты и нефиг их трогать. А я ведь про них и не писал. Только лишь показал как кандидат в президенты переквалифицировался с пиар-акций с коровами на слет мальчиков. Где тут хоть слово про них?

И если мои посты так ранят нежную душу, зачем их читать? Есть же прекрасная функция на любом форуме - игнор. Так нет же, нужно обязательно что-то обидное написать оппоненту. Я ведь тоже мог в ответ его обидеть, но зачем, природа это сделала за меня.

А может быть все дело в солидном возрасте?

Быть стариками - не простая штука.
Показати текст
Не все умеют стариками быть.
Дожить до старости - ещё не вся наука,
куда трудней достоинство хранить.
Не опуститься, не поддаться хвори,
Болячками другим не докучать,
Уметь остановиться в разговоре,
Поменьше наставлять и поучать.

Не требовать излишнего вниманья,
Обид, претензий к близким не копить
До старческого не дойти брюзжанья;
Совсем не просто стариками быть.

И не давить своим авторитетом,
И опытом не слишком донимать.
У молодых свои приоритеты
И это надо ясно понимать.

Пусть далеко не всё тебе по нраву,
Но не пытайся это изменить,
И ложному не поддавайся праву
Других уму и разуму учить.

Чтоб пеною не исходить при споре,
Не жаловаться и поменьше ныть,
Занудство пресекая априори;
Совсем не просто стариками быть.

И ни к чему подсчитывать морщины,
Пытаясь как-то время обмануть.
У жизни есть на всё свои причины,
И старость - это неизбежный путь.

А если одиночество случится,
Умей достойно это пережить.
Быть стариками трудно научиться,
Не все умеют стариками быть.
Это у нас тут еще модераторы сильно мягкие. На других форумах за переход на личности карают как минимум предупреждением.
"Таков наш век: слепых ведут безумцы!"
"Король Лир", Уильям Шекспир, © 1608 г.
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 1093
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: и всё же

#12110

Непрочитане повідомлення Art »

"... Американский сервис сначала долго «не замечал» главный инфраструктурный объект полуострова. Накануне интернет-пользователи обратили внимание, что мост через Керченский пролив даже после открытия так и не появился на картах сервиса. И вот недавно на Google-картах мост получил обозначение на украинском языке — «Кримський Мiст»..."


Затем втихаря уберут "ь", изменят "i" на "о" и дело в шляпе :blush:


Полез посмотреть, а там с маршрутами судов вообще не смешно:
Керчь - Порт-Кавказ
Порт-Кавказ - Варна
Керчь - Поти
Керчь - Батуми

По Азову лишь один - Керчь - Ейск. Всё :sad:
Вкладення
IMG_5256.JPG
IMG_5259.JPG
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12111

Непрочитане повідомлення Neprus »

Прокуратура задержала руководителей "Днепропетровского облавтодора" и "Автомобильных дорог Украины"
Генеральный прокурор Украины Юрий Луценко сообщил, что руководители дорожных предприятий вносили в акты выполненных дорог завышенные показатели и нанесли убытки государству почти на 4 млн грн.
Подозреваемым избрали меру пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой залога 10 млн грн.

http://gordonua.com/news/politics/proku ... 53814.html
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12112

Непрочитане повідомлення Neprus »

Як прибрати сміттєзвалище зверненнями?
Ви їдете відпочити на природу. Дерева, схили, річка, і раптом ви бачите сміттєзвалище, що псує усю красу. Що робити?
https://lb.ua/blog/oleksandr_rudomanov/ ... shche.html
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12113

Непрочитане повідомлення Neprus »

Парламент криминализировал незаконный вывоз из Украины леса и дров
В Уголовном кодексе Украины будет новая статья № 201-1 о незаконном вывозе лесоматериалов (в частности необработанных), пиломатериалов ценных и редких пород деревьев. Контрабанда всех этих товаров будет предусматривать ответственность в виде лишения свободы от 3 до 5 лет. Если человек совершил подобное преступление не в первый раз или в крупном размере - ему будет угрожать лишение свободы от 5 до 10 лет, конфискация имущества и лишение права занимать определенные должности до 3 лет.
Если преступление совершила организованная группа или речь идет о контрабанде в особо крупном размере, то наказание - лишение свободы от 10 до 12 лет с лишением права заниматься определенной деятельностью до 3 лет и конфискацией имущества.

https://112.ua/politika/parlament-krimi ... 52228.html
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12114

Непрочитане повідомлення Neprus »

В Каменец-Подольском запущена первая в Украине комбинированная ТЭС на биомассе
В Каменец-Подольском заработала первая в Украине комбинированная био-теплоэлектростанция на альтернативных видах топлива, - сообщает пресс-служба Хмельницкой ОГА.
Общая мощность станции 45 МВт. Планируется, что вырабатываемой энергии хватит на обогрев 200 городских многоквартирных домов, а также несколько детских садов и школ, это составляет примерно 60% городских объектов. Станция будет работать на отходах сельского и лесного хозяйств, в основном это щепа, солома и стебли кукурузы.
Строительство станции началось в 2015 году, деньги были выделены Мировым банком. ТЭЦ на биомассе сэкономит городу более 15 млн кубометров газа на сумму 115 миллионов гривен в год.

https://knk.media/ekonomika/35745-v-kam ... masse.html
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12115

Непрочитане повідомлення Neprus »

То політтехнологи Віктора Медведчука у Тимошенко, а тепер взагалі росіяни...
СБУ заборонила на три роки в'їзд в країну російського політтехнолога Олексія Ситникова, що працює на Тимошенко.
Він був затриманий на кордоні та відправлений в сторону нового курсу Тимошенко - в Росію.
Таке рішення СБУ пов'язано з роботою Ситникова на окупантів в Криму.
Українські ЗМІ неодноразово повідомляли про співпрацю Ситникова з главою партії "Батьківщина" Тимошенко. Сам політтехнолог підтвердив цю інформацію виданню "Гордон", уточнивши, що працює з нею з 1996 року. В інтерв'ю газеті Metro Ситников також повідомив, що "не без його участі" Тимошенко стала прем'єр-міністром України.
Також Ситников потрапив в базу центру Миротворець: https://psb4ukr.org/?p=1268310

Вкладення
36613356_1987240274634095_1159979308400246784_n.jpg
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12116

Непрочитане повідомлення Neprus »

«Вата» другого рівня. Як люди з проукраїнськими поглядами опиняються на боці ворога в інформаційній війні
Як некривдний паблік із мемасами та лайфхаками перетворюється на м’яку силу кремлівської пропаганди
https://petrimazepa.com/vata_drugogo_ri ... ormaciinii
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12117

Непрочитане повідомлення Neprus »

Петро Порошенко
‏Вніс до ВР проект Закону «Про податок на виведений капітал».
Цей закон значно спростить життя бізнесу. Як це відбулося в Естонії, де такий закон вже діє. Приємно, що цей законопроект сьогодні під час зустрічі з бізнес-спільнотою мав величезну підтримку.

Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#12118

Непрочитане повідомлення Шмель »

Neprus писав:«Вата» другого рівня. Як люди з проукраїнськими поглядами опиняються на боці ворога в інформаційній війні
Як некривдний паблік із мемасами та лайфхаками перетворюється на м’яку силу кремлівської пропаганди
https://petrimazepa.com/vata_drugogo_ri ... ormaciinii

Путін в головах......
Ми і не помітили як путінські технології, путінський спосіб мислення, путінські "скрєпи" міцно засідають в голови тих, хто пригрівся біля влади....
Багатьох з цих людей, які нині отримують владні дивіденди я давно знаю. Багато хто з них раніше говорив про свою прихильність до України. Більше того, вони і зараз вдають з себе патріотів(деякі швидше за все і вважають себе такими).
Публічно женуть на путніську Росію. Бо -"патріоти". А от використовують точнісінькі технології, як путінські спецслужби.
Це ми раніше дивувалися, а як же можуть росіяни всерйоз питати "Якщо не Путін. то хто???", даючи зрозуміти,що Путін-як божество є безальтернативним. З 150-мільйонної російської нації не спроможні побачити альтернативу. Бідна така нація,що не спроможна надати альтернативу керівнику держави, пародія це на демократію за всієї наявності начебто "демократичних" інституцій.

І що ми маємо в нашій країні за 4 роки після Євромайдану?

Наближені до влади(ой, не люблять вони , коли їх називають "порохоботами", ну, що ж, назвемо "наближеними до влади") запустили "мислевірус" :

"Реально вибори в 2019 будуть між Порошенком і Путіном. Все решта - мімікрія".

Я був здивований, коли побачив такі пости(звісно, як під копірку написані) на сторінках у здавалося (вірніше-раніше здавалося) "демократів". Перебування біля владоможців, виявляється швидко змінює мізки у потрібному для влади напрямку. І цей напрямок-ідентичний путінському "єдиномислію".
Тобто, українці не мають права висувати альтернативу "божественному Порошенкові". Звісно, кожен,хто наважиться конкурувати з "божественним"-це ж "путінський викормиш". Бо вибори в Україні можуть бути лише між Путіним і "божественним Порошенком". Скрєпи. скрєпи.... Як швидко вони себе проявили в українських головах....

Це і є -путінізм. Путін в головах таких порохоботів вже переміг. Вони можуть хоч сто разів на день лаяти Путіна, але насправді вони мріють про таку саму побудову держави-з безальтернативною владою, ну, і ,звісно, собою, біля владоможців. І чого ж дивуватися,що в Росії є сонм серед числа "творчих людей"(режисерів, акторів. музикантів тощо), які славословлять Путіна. Адже, якщо не Путін, то хто? А тут, якщо не Порошенко-то тільки Путін...

З ментальною "рошенізацією", себто путінізацією, Вас, пані та панове. Ваш Путін вже переміг. І Ваш Путін-це Ви самі.

Як далеко ми все таки ще від усвідомлення демократичних цінностей...

Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12119

Непрочитане повідомлення Neprus »

Іван Міклош про найважливіші досягнення України за чотири роки
Україна досягла «надзвичайних змін протягом останніх чотирьох років на шляху до ринкової економіки та ліберальної демократії», – наголошує в своїй статті колишній віце-прем’єр-міністр Словаччини і Голова стратегічної групи радників з підтримки реформ України (SAGSUR) Іван Міклош.
Показати текст
«Подеколи, читаючи міжнародний коментар стосовно України, складається враження, що країна практично не змінилася з часів протестів на Євромайдані і ери Януковича, проти якої протести і відбувались. Однак, за більше ніж чотири роки, Україна досягла більше, ніж говорять», – пише Міклош у статті під назвою «Українські реформи: склянка напівпорожня, чи напівповна».

​Експерт наголошує на «досягненнях у сфері економіки, зокрема, стабілізації державних фінансів, зниженні інфляції, стабілізації валютного курсу і масштабного очищення банківської системи, що створили потужне середовище для економічного відродження та зростання».

Ось які чотири з п’яти сфер масштабної корупції закрились – чи зменшились – в Україні, на думку експерта:

- Ринок газу. Три роки тому через державні субсидії, домогосподарства сплачували лише 12% реальної ринкової ціни за газ. Олігархи крали мільярди доларів державних грошей щорічно, купуючи дешевий газ і продаючи його українським компаніям, або поставляючи на експорт за реальною ринковою ціною. Цей канал було закрито в 2016 році, коли ціни на енергію збільшили у відповідності до ринкових рівнів. Можливість для корупції буде повністю закрита щойно уряд лібералізує всі тарифи на газ, наголошує аналітик.
- Банки. До реформ, проведених після Майдану, багато приватних банків були просто банкоматами для їхніх власників, інструментом для їхнього збагачення за рахунок грошей платників податків. Велика кількість кредитів надавалась пов’язаним сторонам, які не збирались віддавати гроші банку. Зрештою, гарантії за депозитами виплачували за державні кошти. Ці банки (80 зі 180) закрили і найбільший банк (Приватбанк) був націоналізований через його системну важливість, наголошує Міклош.
- Державні закупівлі. Зі серпня 2016 року всі державні установи, включно з муніципалітетами, зобов’язані користуватись системою державних електронних закупівель – ProZorro – яка отримала міжнародне визнання своєї ефективності.
- Відшкодування ПДВ. Єдиний електронний реєстр відшкодування ПДВ замінив собою неефективну і корумповану систему.

Водночас, сфера, яка, на думку Міклоша, потребує реформ – це державні підприємства. «Україна має 3 500 таких підприємств і, незважаючи на заяви, прогресу в цій сфері досягнуто не було», – заявляє реформатор.

Міклош також наголосив на прогресі з таких важливих реформ, як: децентралізація, дерегуляція, податкова реформа та реформа в сфері енергетики, пенсійна реформа та реформа охорони здоров’я, а також побудова антикорупційних установ.

«Протягом останніх чотирьох років, міжнародні партнери опублікували багато переліків того, що Україна має досягти, однак тільки дехто знайшов час, щоб визнати значний прогрес, який вже досягнуто», – пише аналітик.

«Попри всі виклики і затримки, реформи в Україні є справжніми і вони прогресують», – робить висновок експерт.

Він також наголошує на важливості прискорити реформування після президентських та парламентських виборів в 2019 році, «адже склянка – лише напівповна».
https://www.radiosvoboda.org/a/29333619.html
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 1093
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: и всё же

#12120

Непрочитане повідомлення Art »

Шмель писав:Жена одного из представителей оккупационной власти в Макеевке является владелицей гостиницы в Святогорске

КИЇВ.3 липня.УНН. "Дитячий оздоровчий табір "Славутич", в якому вчора отруїлося 12 дітей, належить цивільній дружині екс-президента України Віктора Януковича Любові Полєжай. Про це УНН стало відомо з власних джерел.

Згідно з інформацією, яка потрапила в розпорядження агентства УНН, Любов Полєжай є чинним кінцевим бенефіціаром ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санітарного типу "Славутич", а розмір статутного капіталу фірми складає 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в оздоровчому таборі "Славутич", що знаходиться в Київські області, отруїлося 12 дітей, 1 дитина в комі, її зараз готують до транспортування в лікарню "Охмадит".
11 дітей потрапили до медичного ізолятора табору. На сьогодні ізольованих залишається 7. Загалом в оздоровчому таборі знаходиться понад 200 осіб.
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 1093
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: и всё же

#12121

Непрочитане повідомлення Art »

Neprus писав:Стало відомо, як виглядатиме "Музей Революції Гідності"



"...У березні 2017 року президент Петро Порошенко узаконив надання землі під "Музей Революції Гідності"..."

...

Музей Революції Гідності сьогодні, 4 липня, отримав припис від департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури про заборону будівництва музею та меморіалу на Інститутській. Про це в ефірі Громадського радіо розповів директор музею Ігор Пошивайло. «Фактично постанова забороняє будь-які дії: від зміни об’єктів, заборони знесення малих архітектурних форм до заборони насаджень», — сказав Пошивайло.

https://hromadskeradio.org/news/2018/07 ... udivnyctva

...

На офсайте - http://maidanmuseum.org/uk такого заявления пока не видно.
Вкладення
IMG_5277.JPG
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12122

Непрочитане повідомлення Neprus »

Сьогодні Тимошенко відкрито проявилася як путінський криголам.
Зазвичай вона завжди діяла обережно і підступно, прикриваючи антидержавні дії популіською риторикою про "інтереси народу", але її заяви про зговір Порошенка з лідерами бойовиків (!) активізувати бойові дії та віддати нові території щоб не проводити вибори - це вже свідома провокація.
Це не хіхікання в Кремлі з українського президента "мазуріка" і навіть не використання посади для підписання енергетичної кабали в обмін на гебешну підтримку її президентських амбіцій.
Це відкрите вигорожування дій росіян як причини війни, просування ворожої пропаганди та свідоме нав'язування недовіри до українського війська через звинувачення Головнокомандуючого в зраді.
І як завжди представник т.зв. "українських змі" красавєц ведучій услужліво підказує - "тобто АТО захлинулась через корупцію?"
Не через вторгнення російських військ, не через артилерійські обстріли з-за кордону, не через поставки зброї і бурятів - "через корупцію", кажуть на UAR̶U̶-Перший, загибли тисячі українців.
Не сумнівайтесь, план знищення української держави нікуди не дівся, у Москви багатий досвід організації нам Руїни за допомогою своїх пасіпак.
Схоже, малороси підуть ва-банк і їхня богиня дала цьому старт.

Вкладення
36630365_1707906775982802_2678526572847169536_o.jpg
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12123

Непрочитане повідомлення Neprus »

Генпрокурор Луценко - про митницю
Показати текст
Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час зустрічі президента України П.Порошенка з представниками бізнесу заявив, що для боротьби з контрабандою на українській митниці необхідно забезпечити її повноцінне та прозоре функціонування, а не задіювати силові структури.

"Відповідно до Митного кодексу, на території митниці не має права перебувати ніхто, крім митників. Ні СБУшники, ні поліцейські, ні прокурори, ні навіть народні депутати. А якщо вони навіть туди зайшли, то не мають права чинити жодних дій", - сказав Ю.Луценко.

"Щоб боротися з контрабандою, треба зайнятися митницею. А в нас уже третій рік немає керівника митниці. Щоправда, сьогодні призначили виконувача обов'язків заступника виконувача обов'язків глави. У мене взагалі враження, що це уряд виконувачів обов'язків, даруйте", - додав він.

Генпрокурор зазначив, що з контрабандою потрібно боротися "не пошуком контрабандних контейнерів, а виявленням контрабандних фірм, сімейств, груп".

"Тому на митниці нічого робити ні СБУшникам, ні поліцейським, ні прокурорам. Їм потрібно створити аналітичні центри, які виявлять 10-11 сімейств, які, в принципі, ми всі знаємо. Їх потрібно зібрати в одному приміщенні і сказати: або "плюс 30" до бюджету, або в'язниця. Але якщо їм говорять, що при цьому потрібно ще на вибори відкласти, то це не працює", - зазначив Ю.Луценко.

Генпрокурор пропонує "припинити кавалерійські атаки". "І не думати, що якщо ми введемо зараз поліцію або ще когось, то все одразу стане добре. Чи не стане. Добре буде, якщо почнуть працювати аналітики, й серйозний бізнес навіть не помітить цієї роботи, тому що це серйозний бізнес. А помітять кілька груп", - сказав він.

"Тому коли прем'єр-міністр посилається, що він з вами узгодив цю постанову Кабміну, то я вам не заздрю. Я наголошую: митниця має отримати керівника, відновити аналітичні служби, поставити електронні сканери, поновити взаємодію з нашими партнерами по бізнесу та припинити введення туди спецназу будь-якого кольору", - резюмував Ю.Луценко.
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#12124

Непрочитане повідомлення Neprus »

Засудження тоталітарних режимів в армії. Інструкція генерала Муженка
І трохи про декомунізацію здорової людини
https://petrimazepa.com/zasudzenna_tota ... la_muzenka
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#12125

Непрочитане повідомлення Шмель »

Подивився допит спікера Парубія у справі Єфремова, в ході якого він дав прямі свідчення про те, що захоплення адміністративних будівель і підготовку сепаратистського референдуму на Луганщині у травні 2014 року бойовики здійснювали за узгодженням з Медведчуком і його організацією "Український вибір". З допиту витікає, що слідству давно відомо про факти злочинної діяльності Медведчука.

Питання 1. Чому Prosecutor General's Office of Ukraine, маючи свідчення одної з перших осіб держави і низки народних депутатів, за чотири роки не вжила заходів щодо затримання і притягнення до кримінальної відповідальності Медведчука та його спільників?

Питання 2. Чому діяльність "Українського вибору" досі не заборонена?

Питання 3. Хто відповідсть за злочинну недбалість, яка призвела до уникнення злочинцем відповідальності, і за призначення особи, яка керувала захопленнями органів державної влади і сепаратистськими процесами на Сході, до складу Мінською групи від України?

Відповісти

Повернутись до “Розмови та тусня audiogarret”