и всё же

Розмови на різні теми
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#11876

Непрочитане повідомлення Шмель »

Подробности задержания боевика в Святогорской Лавре.

Вчера, 13 июня, на сайте Славянского отделения полиции была опубликована информация о задержании участника НВФ (незаконных вооруженных формирований) в храме. Житель Славянска добровольно присоединился к боевикам весной 2014 г.

Из собственных источников в правоохранительных органов удалось выяснить, что задержанный четыре года скрывался в Святогорской Лавре. Все это время он выполнял различные хозяйственные работы.
Задержание производили сотрудники контрразведки СБУ. Охрана Лавры (казаки) не хотели пускать сотрудников СБУ на территорию Лавры, мотивируя это тем, что нельзя находиться с оружием на территории. Однако, охрану Святогорской Лавры быстро привели в чувство и боевик был задержан.

Информация об участнике НВФ, по словам источника, была собрана сотрудниками Национальной полиции.
На фото начальник охраны Святогорской Лавры

Александр Славянец.

http://slavinfo.dn.ua/novosti/858671
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#11877

Непрочитане повідомлення Шмель »

Ризаева: Вспомнились слова казака: "Я отрежу твою грудь и буду в мяч играть по Донбассу". Что вы знаете о футболе, едущие на чемпионат в РФ?!


http://gordonua.com/blogs/gayde-rizaeva ... 50834.html
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#11878

Непрочитане повідомлення Шмель »

Олександр Доній.

Про наше національне лицемірство...
Зараз надзвичайно популярно у політиків та інтернет-спільноти проявляти свій патріотизм зневажливими репліками щодо тих, хто їде на чемпіонат футболу в Росію.
Ті, хто їздять до Росії, і справді допомагають російській пропаганді, а значить посилюють Росію в її боротьбі з Україною. Та ще й ті, хто перетинає український кордон , може стати і не просто жертвою , а і реальною жертвою у в'язниці(приклади:Сущенко,Карпюк).
Тож чи справедлива критика? Так справедлива.
Так в чому ж лицемірство?
Та в тому, що нація спокійно сприймала, як українська футбольна збірна , замість бойкоту чемпіонату в Росії, намагалася туди пробитися через груповий турнір.
Лицемірство в тому, що тренер збірної Андрій Шевченко призначався на цю посаду під зобов'язання потрапити на чемпіонат до Росії.
Чи була дискваліфікація української збірної з боку ФІФА в разі бойкоту чемпіонату в Росії?
Так , могла бути.
Чи шкода було б українських футболістів, для яких однією з мрій є участь у різноманітних чемпіонатах? Так шкода.
І що?
А чи шкода було американцям своїх спортсменів, коли США бойкотували Олімпіаду в Москві у 1980?
Мабуть було шкода.
Тільки от США вирішили бойкотувати Москву за агресію в Афганістані, а не тоді, коли провалили групові змагання.
Відчуваєте різницю?
І США тоді бойкотувати Олімпіаду в Москві, і решта західних країн.
А за що, пригадуєте?
За те,що СРСР окупував Афганістан. Не Аляску, Не Новий Йорк, а віддалену країну в Центральній Азії.
У нас же Росія вкрала частину території, а ми спокійно брали участь у групових турнірах за участь у чемпіонаті в Росії!
Тому і такий половинчастий нині "бойкот" цього чемпіонату. Політики типу туди не їдуть, а команди всі-їдуть..
Українські депутати і міністри закликають не їхати "5 тисяч вболівальників", коли щоденний потік з України в Росію через транспортні магістралі в рази більший.
Це ми з Вами у фейсбуці можемо закликати когось кудись не їхати-бо у нас нема інших важелів впливу окрім закликів. А депутати і міністри мають повноваження приймати рішення.Хотіли б-давно б скасували б залізничне і автобусне сполучення з Росією. Але ж не роблять цього.
От тому я і пишу про наше національне лицемірство..
Три роки треба було переконувати Президента держави закрити підприємство у Росії! Три роки! А тепер ті,хто виправдовували Ліпецьку фабрику Порошенка, раптово стали гіпер-патріотами, і почали компанію про "5 тисяч вболівальників, які краще б не поверталися". А ми всі піддаємося цій інфообробці, і втягуємося в ті маніпуляції.

Висновки :
1.їздити в Росію не варто. Ні кому, ані вболівальникам, ані музикантам, ані політологам з журналістами.(виключення-міжнародні і гуманітарні делегації(наприклад по обміну полоненими і ув'язненими).
2.Нами намагаються маніпулювати. І ці маніпуляції дуже вдалі.
3. Лицемірство є однією зі складових рис української нинішньої політики.
4.Намагайтеся думати самостійно, а не піддаватися інфокомпаніям. Навіть якщо ці компанії виглядають дуже "патріотичними" на перший погляд.
5.Просто-думайте!

Аватар користувача
Saburov S.A.M.
ветеран
Пости в темі: 619
Повідомлень: 9581
З нами з: 24 листопада 2011, 15:33
Звідки: UA
Подякував: 9793 разів
Подякували: 8498 разів
Вік: 45
Контактна інформація:

Re: и всё же

#11879

Непрочитане повідомлення Saburov S.A.M. »

після набору > 25000 голосів трьома петиціями щодо захисту традиц. сім'ї, всіма обласними центрами пройшли масові і злагоджені демонстрації і фестивалі на цю ж тему. Зокрема йшлося про усунення проектних норм про вік "згоди" в 14р, програми навчання молодших класів, усиновлення гомосятіной дітей і т.д. Загально-українське журношлюхство, як завжди, витримало ідеальну злагоджену мовчанку щодо подій і суспільної позиції, висловленої масштабно і публічно.

Зате зараз європолітики, тисячи мусорів і всі центрові ЗМІ напоготові - тре висвітлити пєдіко-парад максимально широко, при тому, що він становитеме лише пару % від загально українських акцій "за сім'ю", що протягом місяця йшли країною.
Востаннє редагувалось 14 червня 2018, 16:20 користувачем Saburov S.A.M., всього редагувалось 2 разів.
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#11880

Непрочитане повідомлення Шмель »

Юрий Бутусов.

14 июня 2014-го - последний десант в Луганский аэропорт. 49 погибших героев... Они не успели вступить в бой с врагом, но они прекрасно понимали опасность вылета, и были готовы рискнуть собой...
Благодаря расследованию военной прокуратуры и приговору Павлоградского суда по делу генерала Назарова мы можем восстановить что произошло.

1. Российские наемники вели охоту на наши самолеты и вертолетов. В мае 14-го было сбито 5 наших вертолетов и 1 самолет. При попытке сбить самолет в Краматорске был уничтожен диверсант и захвачен переносной зенитно-ракетный комплекс. Летчики в зоне АТО понимали, какой огромный риск применять авиацию над неконтролируемой нашими силами территорией, но продолжали выполнять опасные задания.
2. Украинское командование решило удерживать отрезанные от снабжения аэродромы Луганска, Донецка и Краматорска. Поначалу опасались, что на них высадят десант, а затем решили использовать как плацдармы в тылу противника. Однако российское командование для переброски наемников и оружия использовало наземные магистрали. Удержание аэропортов имело значение только если мы контролировали границу. 12 июня украинские войска начали операция по перекрытию государственной границы. В рамках операции Луганский аэропорт должен был стать точкой развертывания одной из наших группировок.
3. Однако российское командование решило сорвать планы перекрытия границы. Отряды наемников с тяжелой боевой техникой вступили в бой в районе Саур-Могилы и Дмитровки. 29 мая в Луганск прибыл отряд российского спецназа "Вагнер" полковника Дмитрия Уткина для проведения диверсий и нападений на украинские войска. И для срыва сосредоточения сил в Луганском аэропорту противник направил две группы диверсантов с переносными зенитно-ракетными комплексами.
4. На тот момент в Луганском аэропорту находилось не более 150 военнослужащих, которые не могли обеспечить безопасность на взлете и посадке. 8 июня при посадке самолета Ил-76 он был обстрелян из стрелкового оружия, в самолете были пробоины. Стало понятно, что риск огромный. Так как количество вылетов самолетов в аэропорт резко возросло в течение одной недели, противник, который все это прекрасно наблюдал, организовал противодействие.
5. Радиоразведка СБУ контролировала телефонные разговоры главарей наемников, в частности банды Плотницкого, который обсуждал 12 июня организацию засады под аэропортом.
6. 13 июня под руководством Верховного Главнокомандующего Петра Порошенко состоялся военный совет, где обсуждался вопрос переброски подкреплений в Луганский аэропорт самолетами для проведения операции перекрытия границы, чтобы ударить с севера навстречу нашей южной группировке. На встрече сам Порошенко и министр внутренних дел Арсен Аваков высказали сомнения, можно ли посылать войска в Луганск самолетами, и говорили о том, что противник постарается сбить самолеты и сорвать высадку. Однако никаких выводов из этого обсуждения не было сделано.
7. С 25 мая командующим АТО на территории Донецкой и Луганской областей был назначен генерал-лейтенант Виктор Муженко, который назначил своим начальником штаба генерал-майора Виктора Назарова. Операцией по переброске войск непосредственно руководил Назаров.
8. Представитель СБУ в штабе АТО дважды докладывал о подготовке противником засады на самолеты под Луганским аэропортом. Однако Назаров на этот доклад внимания не обратил. Также доклад об угрозе засады сделал представитель ГУР МО в штабе АТО - но и его доклад Назаров проигнорировал. Единственной мерой предосторожности было решено считать ночное время посадки.
9. Секретность операции не соблюдалась. В течение дня 13 июня три самолета Ил-76 стояли на поле гражданского Днепровского аэропорта, близ самолетов размещались десантники. Все это на глазах многих сотен людей. Понять куда летят самолеты было несложно - Ил-76 могли принять всего два аэропорта, и Луганское направление было очевидным - туда уже осуществлялась переброска грузов в последние дни.
10. Украинские летчики прекрасно понимали огромный риск операции, и высокую вероятность засады противника в условиях активных боевых действий и обстрелов в предыдущие дни, понимали свою беззащитность. Однако все равно приняли решение выполнять задачу. Ни один из летчиков и десантников, которых направили в Луганск не струсил и не отказался от выполнения приказа.
10. Никаких вариантов избежать засады у наших летчиков не было, поскольку ночная посадка требует включения аэродромных огней, огней самолета, и посадка ночью хорошо заметна и слышна.
11. Диверсанты противника не успели среагировать на посадку первого самолета, и сосредоточили огонь на втором. Шансов увернуться и спастись у огромного незащищенного самолета не было никаких. 49 украинских военных погибли.
12. Гибель 49 человек в луганском аэропорту является вторым по числу жертв боевым столкновением после прорыва из Иловайска. Единовременная потеря 49 мотивированных воинов, потеря целого подразделения, которых тогда было так мало, нанесла большой урон дальнейшим операциям украинских войск на Донбассе. Одновременно противник был воодушевлен удачной засадой, и использовал это в информационной войне для демонстрации бессилия украинской армии против наемников.
13. Обвинение против генерал-майора Назарова в служебной халатности строится на показаниях военнослужащих СБУ и ГУР Минобороны. Виновность Назарова определена согласно материалам военно-тактической экспертизы, проведенной военнослужащими ВСУ, летчиками-испытателями Александром Пахольченко и Виктором Лукьянчуком. Назаров получил приговор - 7 лет тюрьмы за служебную халатность.
14. Летчикам Пахольченко и Лукьянчуку угрожали увольнением из армии, если они не изменят свои показания. Они отказались и подали заявление о давлении на экспертов в военную прокуратуру, причем угрожали не только начальники, но и адвокат Назарова.
15. Генерал-майор Назаров получил повышение по службе, и от должности не отстранен - он является и.о. первого заместителя начальника Генштаба ВСУ. Свою должность Назаров использовал для незаконного давления на экспертов по делу. Назаров добился сокращения должностей и увольнения летчиков-испытателей Пахольченко и Лукьянчука из армии.
16. Сейчас идет процесс в апелляционном суде, и Назаров пытается сфальсифицировать повторную военно-тактическую экспертизу, уже без Пахольченко и Лукьянчука для того, чтобы себя оправдать.
17. Процесс против Назарова - первый в истории украинской армии прецедент, когда командир привлекается к ответственности за гибель подчиненных, которая произошла в результате халатности, недооценки реальной обстановки, и пренебрежения данными разведки.
18. Приговор для Назарова - это борьба с советской психологией начальников типа "бабы еще нарожают" и "война все спишет". Постыдное увольнение Назаровым и Муженко летчиков Пахольченко и Лукьянчука - демонстрация полной аморальности и незаконности действий двух генералов.

Аватар користувача
Fundorin
ветеран
Пости в темі: 611
Повідомлень: 6116
З нами з: 26 листопада 2011, 15:47
Звідки: Дніпро
Подякував: 3176 разів
Подякували: 8159 разів

Re: и всё же

#11881

Непрочитане повідомлення Fundorin »

:shok:
У Комітетах ВР аномальна кількість керівників, - КВУ
23-05-2018 09:54

66% депутатів мають керівні посади в комітетах ВР.

Дві третини народних депутатів перебувають на керівних посадах в Комітетах Верховної Ради. Із загалом 416 нардепів 251 є головами, першими заступниками, заступниками, секретарями чи головами підкомітетів.

У Комітеті з питань культури та духовності 100% депутатів формально є керівниками. Крім голови, першого заступника, заступника та секретаря в межах Комітету діє три підкомітети, що також мають своїх голів. Зокрема, це підкомітети з питань охорони історико-культурної спадщини, з питань благодійної діяльності та фінансування культури, а також з питань державної політики у сфері розвитку та використання державної мови та мов національних меншин в Україні.

У Комітеті з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму на керівних посадах перебувають 88% депутатів (7 із 8 депутатів), Комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення – 83% (5 із 6), Комітеті у закордонних справах та Комітеті з питань промислової політики та підприємництва – по 80% (8 з 10).

Найменше керівників у Комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин – 33% (10 із 30 депутатів) та Комітеті з питань економічної політики – 44% (7 із 16).

«Ситуація в комітетах ВР підтверджує, що значна частина депутатів страждають так званою «генеральською хворобою», що передбачає надмірне захоплення регаліями. Тому в рамках реформи парламенту потрібно не лише зменшувати кількість комітетів, але й кардинально змінити підхід до вироблення їх структури», - зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

Парадоксально, але попри значну кількість депутатів на другорядних посадах, третина комітетів не мають офіційних голів. Це стосується дев'яти комітетів: Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Комітету з питань європейської інтеграції, Комітету з питань запобігання і протидії корупції, Комітету з питань науки і освіти, Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, а також Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності.

Інформація в рамках проекту «Дослівно».
http://www.cvu.org.ua/nodes/view/type:n ... vnykiv-kvu
"Таков наш век: слепых ведут безумцы!"
"Король Лир", Уильям Шекспир, © 1608 г.
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#11882

Непрочитане повідомлення Neprus »

Медведчук, кум російського президента, його права рука, став головним співвласником телеканалу NewsOne.
А ще Медведчук купив за 25 млн доларів телеканал 112. Формальним власником каналу став громадянин ФРН Едуард Кац, придбавши офшорну компанію-власника 112 лише за 10 000 доларів.
Також Медведчук готовий купити ще один інформаційний телеканал - ZIK.
О так ворог під час війни забирає інформаційний простір України під себе.

Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 311
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: и всё же

#11883

Непрочитане повідомлення mihail »

Оце робота для Антимонопольного комітету !
Але в нас його практично немає , він немає ніяких прав - і це вина самі знаєте кого !
Аватар користувача
Saburov S.A.M.
ветеран
Пости в темі: 619
Повідомлень: 9581
З нами з: 24 листопада 2011, 15:33
Звідки: UA
Подякував: 9793 разів
Подякували: 8498 разів
Вік: 45
Контактна інформація:

Re: и всё же

#11884

Непрочитане повідомлення Saburov S.A.M. »

______
Востаннє редагувалось 15 червня 2018, 12:55 користувачем Saburov S.A.M., всього редагувалось 2 разів.
Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 311
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: и всё же

#11885

Непрочитане повідомлення mihail »

Цей номер що ти написав ї є проти ?
Тра тільки позвонити ?
Пршу пардону за роз"яснення ! :hi:
Аватар користувача
Saburov S.A.M.
ветеран
Пости в темі: 619
Повідомлень: 9581
З нами з: 24 листопада 2011, 15:33
Звідки: UA
Подякував: 9793 разів
Подякували: 8498 разів
Вік: 45
Контактна інформація:

Re: и всё же

#11886

Непрочитане повідомлення Saburov S.A.M. »

да, проти
Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 311
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: и всё же

#11887

Непрочитане повідомлення mihail »

Позвонив - " Дядько" скзав , шо мій голос зараховано :)
Аватар користувача
Saburov S.A.M.
ветеран
Пости в темі: 619
Повідомлень: 9581
З нами з: 24 листопада 2011, 15:33
Звідки: UA
Подякував: 9793 разів
Подякували: 8498 разів
Вік: 45
Контактна інформація:

Re: и всё же

#11888

Непрочитане повідомлення Saburov S.A.M. »

народ, деза. Я лох.
Сорі, не перевірив за другом одразу (( От блін, підмивало ж мене спочатку перевірити(
Ті самі номера кожного дня беруть участь у якомусь новому опитуванні, і мій знайомий лоханувся - закинув мені вже застарілу інфу просто, на сьог. день

З.Ы. Але той номер шо ми набрали - був хоча б ПРОТИ Тимохі, виявляється)))) :yahoo:
Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 311
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: и всё же

#11889

Непрочитане повідомлення mihail »

Saburov S.A.M. писав:народ, деза. Я лох.
Сорі, не перевірив за другом одразу (( От блін, підмивало ж мене спочатку перевірити(

Володя а :Smile198: :)
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#11890

Непрочитане повідомлення Шмель »

Тетяна Малахова.

Коли я була на Сході, мене найбільш за все вразив дорожній знак, який вказував, що до Горлівки 15 кілометрів. Це було так жахливо – ось вона, поруч… а ти не можеш туди поїхати. До неї – прірва… І чомусь одразу пригадалася мирна Горлівка влітку – щедрі сади біля самісіньких шахт і дороги, засипані жовтогарячими абрикосами… фонтани, катамарани на ставках, виступи акторів на стадіоні «Шахтар» на свята і … Поночка, ростова лялька, яка стояла на проспекті Перемоги і запрошувала в кафе, де продавали якісь чарівні за смаком тістечка… Ти розумієш, що та Поночка залишилась в далекому минулому, а на тому місті тиняються інші «ляльки» - озброєні песиголовці… і вже котрий рік тобі щотижня сняться не фонтани і солодкі як мед абрикоси, а темне мовчазне місто, яким ти йдеш, озираючись, і думаєш, що тебе зараз впізнають і кинуть на підвал…

До Горлівки – п'ятнадцять кілометрів.
Автівкою приблизно сім хвилин…
До Горлівки – гілками руки мертвих
І тисячі холодних домовин…

До Горлівки здається кільки кроків,
Про Горлівку розмови, мрії, сни…
До Горлівки – чотири довгих роки
Жорстокої підступної війни.

До Горлівки - жахливі сновидіння,
Поребрики, дільба на цих і тих.
До Горлівки – загиблих білі тіні
І ріки сліз спустошених живих…

До Горлівки дорога крізь Личаків,
Через Яремче, Самбір, Стрий.
До Горлівки – червоне поле маків…
До Горлівки – запеклий бій!

До Горлівки – неначе в пащу звіра –
Розбита БТРами дорога.
До Горлівки - любов, надія, віра
І Перемога! Перемога!
Тетяна Малахова

Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 1093
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: и всё же

#11891

Непрочитане повідомлення Art »

Мля, хто это??? :shok:


"... 24 июня, впервые в Днепре, в Летнем театре парка имени Шевченко состоится благотворительный концерт неповторимой Ирины Эмировой «Я люблю Вас!»
Хиты, подарки, интерактивные номера и превосходное солнечное настроение ждут Вас. Концерт посвящен Международному Дню борьбы с наркозависимостью..."


Нарыл только такое...


russianshanson:
"Ирина Эмирова - автор-исполнитель из Санкт-Петербурга.
Ирина Эмирова не просто певица, она – психолог и экстрасенс с практически двадцатилетним стажем работы. Все ее песни основаны на реальных событиях из жизни разных людей, каждая композиция — короткометражный фильм о переживаниях определенного человека.
...
12 апреля 2015 года Ирина Эмирова приняла участие в 20-м фестивале Аркадия Северного в Санкт-Петербурге.
Певица исполнит незабвенную «Мурку». Для зрителей певица предстанет в новой ипостаси. Ее исполнение этой классической песни совершенно необычно по тембру голоса и темпераменту.
Серьезность и цельность всем работам Ирины Эмировой, без сомнения, придает ее супруг и продюсер Андрей Эмиров.

27 февраля 2016 года в известном питерском клубе «А2» прошел первый публичный концерт Ирины Эмировой «Искренне ваша», а также представила публике свой первый DVD «Искренне Ваша», содержащий 20 песен.

В 2018 году Ирина Эмирова выпустила 3 новых альбома: «Не было-было. Лирика», «Притяжение любви», «Счастья желаю»".
Вкладення
IMG_4814.JPG
IMG_4816.JPG
IMG_4815.JPG
Аватар користувача
AleksR
ветеран
Пости в темі: 186
Повідомлень: 1107
З нами з: 15 листопада 2011, 10:07
Звідки: Ukraine
Подякував: 800 разів
Подякували: 1916 разів

Re: и всё же

#11892

Непрочитане повідомлення AleksR »

А что именно заинтересовало в этой "певице"? Как по мне - обычная нацменка, которая доит кацапоидных ватанов, а теперь и наших решила слегка постричь))
Аватар користувача
mihail
ветеран
Пости в темі: 311
Повідомлень: 4184
З нами з: 04 січня 2011, 23:46
Звідки: м.Рiвнe
Подякував: 5960 разів
Подякували: 4804 разів
Вік: 64

Re: и всё же

#11893

Непрочитане повідомлення mihail »

Гадаю Арта зацікавила далеко не сама " співачка "
а питання :
- А на Х/// взвгвлі вона тут треба в Україні ? !
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 1093
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: и всё же

#11894

Непрочитане повідомлення Art »

AleksR писав: а теперь и наших решила слегка постричь))

Сорри, не указал, что концерты бесплатные.


Но ведь кто-то же, заказывает эту "музыку"!? :rolleyes:
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#11895

Непрочитане повідомлення Neprus »

Рубрика: «Выбрасываем пессимизм на свалку» (15 июня) :
Показати текст
1. Канада поддерживает введение миротворцев ООН на Донбассе, - Геращенко.

2. Трюдо заверил в дальнейшей поддержке Украины.

3. Климкин: Должны вернуться на Донбасс.
"Реальная безопасность под контролем миротворцев, освобождение наших ребят и настоящие выборы, организованные Украиной и международным сообществом, – это путь к миру", – отметил Климкин.

4. Штат Иллинойс объявил 2018 г. годом памяти жертв Голодомора-геноцида.

5.1 Европарламент требует немедленно освободить Сенцова и других политзаключенных.
Европейский парламент принял резолюцию с требованием к российским властям немедленно и безоговорочно освободить Олега Сенцова и всех других незаконно задержанных в России и в Крыму граждан Украины.

5.2. Украина поблагодарила Европарламент за принятие резолюции по Сенцову.

5.3.. США в ОБСЕ призвали Кремль освободить всех украинских политзаключенных.

5.4.. В день открытия ЧМ-2018 возле «Лужников» активисты повесили плакат в поддержку Олега Сенцова.

5.5. Страны-участницы ООН просят Гутерриша обсудить с Путиным политзаключенных.

6.1. В Сенате США хотят санкций против нарушителей религиозных свобод в Крыму и на Донбассе.

6.2. В США представили резолюцию о нарушениях Россией религиозных свобод в Крыму и на Донбассе.

7.1. Филарет: Украина победит в войне с Россией.
"Чем война закончится? Нашей победой. В это надо твердо верить. Нет никакого сомнения. Потому что правда с нами. А там, где правда, там Бог. А где Бог, там победа. Всегда", – сказал предстоятель УПЦ КП.
По его словам, в Украине "государство помогает церкви, церковь помогает государству. Но свободно".
"В России не так – там Церковь находится в полной зависимости от государства. У нас этого не будет", – отметил Филарет.
По его мнению, если украинская церковь получит Томос, то будет "не просто одна - а самая большая".
"Сейчас Киевский Патриархат по сравнению с Московским больше вдвое", – отмечает патриарх.
"Если же к КП еще присоединятся УАПЦ и остальные, то мы будем крупнейшими. А остаток Московского Патриархата должен называться Русской Православной Церковью в Украине.", - считает Филарет.
"Но это будет сравнительно небольшая Церковь и влияния она уже не будет иметь", - добавил он.

7.2. Филарет говорит, что 10 иерархов УПЦ МП поддержали Томос об автокефалии.
Предстоятель Украинской Православной Церкви Киевского патриархата Филарет заявляет, что 10 иерархов УПЦ МП подписали обращение к патриарху Варфоломею о предоставлении Томоса на автокефалию украинской церкви.

8. Порошенко: в условиях агрессии РФ мы строим новую военную медицину по стандартам НАТО.

9. Порошенко: до конца года около 500 амбулаторий нового типа должны заработать в селах Украины.

10. ЕБРР выделит Украине 250 млн евро на развитие энергетики.

11. ЕБРР заложил в новую программу инвестиции в энергетику и банковский сектор Украины.

12.1. МИУ и Нyperloop подписали Меморандум о сотрудничестве.
12.2. Hyperloop появится в Украине через пять лет — Омелян.
Министерство инфраструктуры Украины и компания Hyperloop Transportation Technologies договорились о сотрудничестве в области развития технологий высокоскоростной транспортировки — Hyperloop.
12.3. Мининфраструктуры: билет на Hyperloop будет стоить дешевле, чем на самолет и поезд.
12.4. На Hyperloop из Киева в Одессу можно будет доехать за 30 мин.
Строительство 1 км наземной трубы Hyperloop будет стоить около $10 млн., что дешевле строительства железной дороги, а билет будет стоить дешевле, чем на самолёт и поезд.

13. Украина и Китай будут развивать взаимную торговлю мясом птицы.

14. В Украине создадут систему с информацией о погоде, состоянии воздуха, воды и климатических изменениях

15. Евродепутатка Ребекка Хармс примет участие в Марше равенства в Киеве.
Евродепутатка Ребекка Хармс 14-17 июня посетит Украину и примет участие в Марше равенства.

16.1. Ломаченко сохранил лидерство в списке лучших боксеров мира по версии ESPN

16.2. Мне нужен бой и пояса Гассиева, - Усик.
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 1093
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: и всё же

#11896

Непрочитане повідомлення Art »

:diablo:


... Экс-глава милиции Закарпатской (с 2010 по 2012 гг.), а потом и Винницкой (с 2012 по 2014 гг.) областей Виктор Русин решил не отказываться от подарка сына...
Вкладення
IMG_4818.JPG
IMG_4817.JPG
Шмель
ветеран
Пости в темі: 964
Повідомлень: 1722
З нами з: 19 грудня 2011, 08:29
Звідки: Славянск
Подякував: 3511 разів
Подякували: 2650 разів

Re: и всё же

#11897

Непрочитане повідомлення Шмель »

Ада Роговцева приїхала на передову подякувати і вклонитися українським військовим

Видатна українська актриса театру і кіно Ада Роговцева приїхала на фронт аби виразити українським захисникам слова вдячності і підтримки.

Про це йдеться у сюжеті “Радіо Свобода”.

“Доречно низенько вам вклонитись і поцілувати цю землю, щоб вона була українською. Тому що так як ви живете і що ви переживаєте — так не може бути, так не треба, щоб було. Ми понесемо цю правду вашу, ми говоримо про це”, — промовила артистка перед військовими.

Після цього Роговцева разом зі своїми колегами зіграла постанову на імпровізованій сцені прямо посеред неба.

Українські воїни подякували акторці за увагу та візит і зізнались, що такі теплі зустрічі дають їм зрозуміти, що вони не самотні в цій боротьбі.

Сама акторка відзначила, що тільки власні пережиті емоції на передовій дають змогу хоч трохи зрозуміти життя на війні.

“Я знаю цей біль, знаю ці тривоги, знаю цей страх, знаю цю мужність, відданість людей, яким я низенько-низенько вклоняюсь. Хай їх Бог береже, вони герої”, – додала акторка.

https://rubryka.com/2018/06/15/ada-rogo ... vijskovym/
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 4982
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: и всё же

#11898

Непрочитане повідомлення Neprus »

Про гей-парад...
Показати текст
Я з повагою ставлюся до боротьби сексуальних меншин за свої права. Я не бачу нічого негативного в прайдах - хоча сам далекий від гей-культури. Для мене головне - толерантність суспільства, його готовність до поваги до особистості та її прав. Той, це ходить до церкви, має поважати того, хто ходить в мечеть. Віруюча людина повинна поважати агностика або атеїста. Представник сексуальної більшості має поважати представників меншості. Чоловік має поважати жінку. Колір шкіри, стать, національність, політичні переконання, сексуальна орієнтація, віра - не привід для конфронтації, а причина для радості. Радості людини, що народилася у настільки різноманітному світі. Світі, в якому один крок від життя до смерті і від любові до ненависті. Ось чому так важливо те, що переконує нас у важливості життя і любові. Ось чому так огидно те, що призводить до смерті і ненависті. Навіть коли це виправдовується інтересами держави, більшості, віри.

Але не менш огидний цинізм. Цинізм в якому ми живемо. А ще ми живемо у відсталому архаїчному суспільстві, яке тільки починає свою подорож в сучасність. І темпи його розвитку не змінять ніякі розпорядження, ніякі побажання наших друзів. Тільки відкритість і час.

Найпрудкіші з нас користуються цією відкритістю, щоб заробляти гроші. Захист прав сексуальних меншин, боротьба «за здорову сім'ю» - для багатьох лише привід для заробітку. Як для багатьох така ж можливість заробити - боротьба з корупцією, створення за гранти десятків законопроектів, які ніхто ніколи не прочитає, не те що проголосує, та й моя власна професія. На цьому тлі губляться ті чесні щирі люди, які хочуть справжніх змін. В українському суспільстві ці люди - безнадійні маргінали. Їм немає місця ані на трибунах, ані на парадах, ані на амвонах, ані на екранах. Це - місця для циніків, які вірять тільки в наживу.

Всі прекрасно засвоїли правила гри. Одні захищаються - інші нападають. Одні грають в захисників геїв, інші - в правих радикалів. Правоохоронці роз'єднують гравців, щоб не допустити провокацій. Влада все прекрасно розуміє, але повинна не допустити провокацій, щоб показати Заходу, яка вона цивілізована. І це ще добре - була б проросійська влада, розігрувала таку ж активність на захист «здорової сім'ї», щоб отримати гроші в Росії. Але зараз - інший тренд, інша гра. Ліберальні журналісти напишуть статті на підтримку прайду, щоб показати, які вони сучасні. «Захисники скреп» розкажуть, як вони захищають релігійні та сімейні цінності. І ті, і інші вчора могли бути просто комсомольськими активістами і захищати зовсім інше, але тоді за це краще платили.

Коли все закінчиться, хтось із організаторів прайду піде обговорювати з ким-небудь з «захисників здорової сім'ї», як боротися з корупцією - адже до наступного параду рік, а жити треба. Про хлопця-поліцейського, який може залишитися калікою в результаті їхньої гри або про покалічену масовку вони й не згадають - це просто обслуга тих, хто зрозумів, як треба жити. І це не образ. Я знаю цих людей, і багато хто з моїх читачів знає. Але ми так звикли жити в цьому цинізмі, так звикли обманювати самих себе і світ навкруги, що інакше вже не можемо.
Аватар користувача
valeriy vanzha
ветеран
Пости в темі: 141
Повідомлень: 2504
З нами з: 06 квітня 2011, 21:50
Звідки: Полтава
Подякував: 7156 разів
Подякували: 1965 разів
Вік: 69

Re: и всё же

#11899

Непрочитане повідомлення valeriy vanzha »

Art писав::diablo:


... Экс-глава милиции Закарпатской (с 2010 по 2012 гг.), а потом и Винницкой (с 2012 по 2014 гг.) областей Виктор Русин решил не отказываться от подарка сына...
Він "має честь"?!
Аватар користувача
Saburov S.A.M.
ветеран
Пости в темі: 619
Повідомлень: 9581
З нами з: 24 листопада 2011, 15:33
Звідки: UA
Подякував: 9793 разів
Подякували: 8498 разів
Вік: 45
Контактна інформація:

Re: и всё же

#11900

Непрочитане повідомлення Saburov S.A.M. »

Neprus писав:Про гей-парад...
Показати текст
Я з повагою ставлюся до боротьби сексуальних меншин
а я без поваги ставлюсь. І мені плювати, як це стикується чи не стикується з будь якими "цивілізаційними", чи іншими ідеями. Аргументація на базі "цивілізовано- не- відстало-сучасно" - для мене порожній демагогічний звук.
Насправді там де йшлася колись мова про "боротьбу меньшин", мова іде про "тиранію меньшин", що і є кінцевою метою. Тож плювати на думку "цивілізованого" світу і подібні аргументи від них.
Простіше кажучі - най йдуть в сраку. Одне до одного.
Відповісти

Повернутись до “Розмови та тусня audiogarret”