хохол писал(а):Stella Lee Jones или по ихнему ステラ・リー・ジョーンズ )))
Я, ваще-та, так себе отношусь к японскому прогу, у них как-то всё занадто, будто они хотят выглядеть проговей самых проговых прогеров))), но чё-та в последнее время меня на джапанцев всё же пробивает...
alex-rael писал(а):
Саня , послухай Ars Nova, якщо ти не рівно дихав на ELP в свій час.
хохол писал(а):Жартуєш?))) звичайно слухав, навіть десь є в мене, треба пошукать)))
alex-rael писал(а):
Мені перший період їхньої творчості подобається, там де їх 3-є дівчат.
Ну й, якщо пішла така японська п"янка, послухай ще PAGEANT (там музика дихає атмосферою Genesis та Camel).
moose писал(а):Під надзором композитора Карміна Бурана, від народа і для народа. Плєбейсько....
хохол писал(а):Так композитор Кармін Буран десь там, чи це він із зовні дивиться?)
moose писал(а):
Орф наглядав за процесом запису лічно. На коверті є відмітка -
recorded under the personal supervision of cal orff
https://www.discogs.com/Carl-Orff-Wolfg ... se/2852527
moose писал(а):rainbow finyl vinyl - збірка з задніх частин сінґлів і дещо з живих записів, Бонет, Тернер і навить Діо, маладьожнєнько так...
https://www.discogs.com/Rainbow-Finyl-V ... se/6137583
Savik писал(а):Пане, moose!!
Ви, мабуть, cправжнiй фанат Rainbow, та маєте i переслухали усi номернi альбоми, навiть офiцiйнi концерти i от, надiйшла черга, до "заднiх" частин. Смiшно! Такий собi гумор!
moose писал(а):
Я не фанат, і нічого не мушу. Був на хапці, купив пару пластінок, між іншим і цей Rainbow, підійшло по настрою.
Діло було ввечорі, домашні розбіглися, по своїх ділах, викрутив звук на третю пополудні, як колись, замолоду. Гриміло.
Крім того, в мене не так вже багато пластинок, самі можете здогадатися чому.
Почав записувати, що придбав, в обліковку на дискогсі. Маю аж 207 штук
moose писал(а):
Я не фанат, і нічого не мушу. Був на хапці, купив пару пластінок, між іншим і цей Rainbow, підійшло по настрою.
Діло було ввечорі, домашні розбіглися, по своїх ділах, викрутив звук на третю пополудні, як колись, замолоду. Гриміло.
Крім того, в мене не так вже багато пластинок, самі можете здогадатися чому.
Почав записувати, що придбав, в обліковку на дискогсі. Маю аж 207 штук
Castle писал(а):Без жартів, аж цікаво що там в тих 207шт ....бо чесно цікавлять ваші музикальні уподобання
Savik писал(а):Якщо читати цей форум, то в нього iх нема и нiколо не було!
хохол писал(а):Якшо людина тока почав збирати колекцію, нічо дивного чи поганого в тім шо він купує навмання, потім розкладе і класифікує
Сейчас этот форум просматривают: Андреич и гости: 1