SVS написав: мої нові моноблоки на 6С33С
dukua написав:Не хотите ли несколько слов (хотя бы общих) сказать по звуку, схемотехнике и т.п.?
valeriy vanzha написав:А зачем вы применяете такие мощные лампы? Они близки по звучанию к камням, если уже такая тугая акустика, то германий или еще лучше гибрид лампа + германий будет интересней. Магия ламп в таких мощностях пропадает. ИМХО
piramida написав:SVS, якщо не секрет, як анодне живлення зроблене?
SVS написав:320В, 170 мА. При ньому звучання мені подобається більше, ніж при малій напрузі-великому струмі. Драйверу, правда, треба добряче постаратися, бо зміщенння при цьому -140...120 Вольт.
piramida написав:Мене більше цікавило П-фільтр, L-фільтр, електорнний чи щось інше?![]()
І по виходному трансу питання. Якому значенню опору на аноді (Rн*Ктр*Ктр) для 6С33С ви надаете перевагу?
SVS написав:Ще пару слів в розвиток теми камінь-не камінь. Якщо говорять про "теплий ламповий звук", то це байка про бабусине радіво. Різниця між транзисторами і лампами має бути в тому, що при якісному транзисторі ви все таки розумієте що слухаєте всього лише запис, а при якісній лампі маєте ілюзію живого виконання. А живе виконання вимагає якісного відтворення усього частотного діапазону. Якось так.
Я ще не чув ширика який не треба було б підпирати, при чому і знизу, і зверху (це щоб слухати і AC/DC, і Вівальді, наприклад в одній системі з однаково хорошим результатом). Для Вівальді можна і не підпирати, там пройде і ширик, і підсилення на 3-4 Вати. А для НЧ потрібна потужність, тому і апарат має бути відповідним.
valeriy vanzha написав:О "теплом ламповом звуке" вроде я не упоминал, и у меня лампы точно якісни, живе виконання (например классики) вимагає трохи більше чем відтворення усього частотного діапазону.
dukua написав:А все-таки, не пробовали ли Вы перед 6С33С менее мощные лампы этого типа? 6Н5С и их западных старших братьев (от обыденной 6080 до потрясающей 5998)?
SVS написав: Про меншу потужність я б посперечався, у 6AV5 накал 1,2А, а у 6Н5С - 2,5А.
dukua написав:Упс, пардон.
Неверно употребил термин "перед". Имел ввиду - менее мощные лампы (6Н5С etc.) именно вместо 6С33С, как выходные?
Повернутись до Музичні фестивалі, зустрічі форумчан
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість