Сделано в Украине

Розмови на різні теми
Аватар користувача
Saburov S.A.M.
ветеран
Пости в темі: 31
Повідомлень: 9581
З нами з: 24 листопада 2011, 15:33
Звідки: UA
Подякував: 9793 разів
Подякували: 8498 разів
Вік: 45
Контактна інформація:

Re: Сделано в Украине

#276

Непрочитане повідомлення Saburov S.A.M. »

Да, Фішер - це Мукачево. А клей (карабмідо-формальтдегідні смоли) для лиж - лісохім комбінат Перечин (смт 20км від Ужгорода).
Аватар користувача
Fundorin
ветеран
Пости в темі: 9
Повідомлень: 6116
З нами з: 26 листопада 2011, 15:47
Звідки: Дніпро
Подякував: 3176 разів
Подякували: 8159 разів

Re: Сделано в Украине

#277

Непрочитане повідомлення Fundorin »

:rolleyes:
Такого вы еще не видели: экскурсия на завод презервативов в Днепре

Мало кто знает, но в Днепре находится единственный в Украине завод по производству презервативов. Информатор посетил «MedPack Украина» и готов поделиться с вами нюансами производства.

[youtube][/youtube]
https://dp.informator.ua/2018/04/06/dne ... ervativov/
"Таков наш век: слепых ведут безумцы!"
"Король Лир", Уильям Шекспир, © 1608 г.
Аватар користувача
Fundorin
ветеран
Пости в темі: 9
Повідомлень: 6116
З нами з: 26 листопада 2011, 15:47
Звідки: Дніпро
Подякував: 3176 разів
Подякували: 8159 разів

Re: Сделано в Украине

#278

Непрочитане повідомлення Fundorin »

В ночь с 18 на 19 апреля в Днепре провели тестирование нового трамвая К-1 М6.

Данную модель электротранспорта изготавливают на днепровском «Южмаше».

Новый трамвай ездил по маршруту трамвая № 1. Об этом сообщает Информатор.

В течение двух лет разработкой украинского трехсекционного трамвая К-1 М6 занималась компания «Татра-Юг», после чего транспорт опробовали в Каменском. Отличительные черты трамвая — низкие ступеньки и вместительные вагоны. Производитель заявляет, что пассажировместительность трамвая — 267 человек.

Салон трамвая К-1 М6 оборудован эргономичными креслами и местами для людей с ограниченной мобильностью. Помимо этого, в вагоне установлены кондиционеры, светодиодное освещение, встроена система информирования пассажиров. В вагонах предусмотрен Wi-Fi.
https://dp.informator.ua/2018/04/19/v-d ... j-tramvaj/
"Таков наш век: слепых ведут безумцы!"
"Король Лир", Уильям Шекспир, © 1608 г.
Аватар користувача
Fundorin
ветеран
Пости в темі: 9
Повідомлень: 6116
З нами з: 26 листопада 2011, 15:47
Звідки: Дніпро
Подякував: 3176 разів
Подякували: 8159 разів

Re: Сделано в Украине

#279

Непрочитане повідомлення Fundorin »

«Я продаю не шоколад, а емоції», - мешканець Краматорська виготовляє шоколадні гайки, шурупи, болти

Інженер-електромеханік з Краматорська Донецької області у вільний від роботи час виготовляє робочі інструменти з шоколаду.
Зображення
Таке хобі в житті хлопця з’явилося після поїздки до Львова.

«Гуляючи цим чудовим містом, я не міг не зайти до львівських майстерень, - розповів Олексій. - Таке різноманіття шоколаду, мене вразило мов дитину. Я накупив безліч подарунків для рідних та близьких і повернувся додому. Мені й самому захотілось спробувати виготовляти власну продукцію, але не таку, яка є на прилавках магазинів, а щось особливе та незвичайне».
https://business.vchasnoua.com/article/ ... rupi-bolti
"Таков наш век: слепых ведут безумцы!"
"Король Лир", Уильям Шекспир, © 1608 г.
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#280

Непрочитане повідомлення Neprus »

Шоу America's Got Talent.
Над созданием необычного номера «The Escape» (Побег) работали хореограф Константин Томильченко и режиссер Александр Братковский) и компания PROFI LTD.

[youtube][/youtube]
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 73
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: Сделано в Украине

#281

Непрочитане повідомлення Art »

Делается хорошее кино :ok:

"... 13 червня 2018 було повідомлено, що до знімальної групи приєдналися колеги з Голлівуду, а саме режисер Джон Вінн (він виступить у ролі співрежисера фільму), а також продюсери Джефф Райс, Юрій Карновський і Раджа Коллінз..."
Вкладення
IMG_5005.PNG
IMG_5006.PNG
IMG_4998.JPG
IMG_4997.JPG
IMG_5003.JPG
IMG_5004.JPG
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#282

Непрочитане повідомлення Neprus »

Призером фестиваля рекламы в Каннах стал ролик с мостом на Троещину в Киеве
Снятый в Киеве рекламный ролик бренда одежды Diesel получил три награды на международном фестивале рекламы в Каннах. Об этом 23 июня сообщило издание The Village Україна. Видео получило "Канские львы" в категориях "режиссура" ("Бронзовый лев"), "продакшн-дизайн" ("Бронзовый лев") и "операторская работа" ("Серебряный лев"). На видео, опубликованном в сентябре 2017 года, присутствует, в частности, Подольско-Воскресенский мост в Киеве (на Троещину) и Национальный университет театра, кино и телевидения имени Ивана Карпенко-Карого. "Все локации использовали в первоначальном виде, с минимальным использованием декораций", – отметил Никита Буковский, продюсер отвечающей за продакшн киевской студии Family Production.
http://gordonua.com/news/kiev/prizerom- ... 52510.html
[youtube][/youtube]
Yaroslaw
ветеран
Пости в темі: 5
Повідомлень: 3864
З нами з: 24 листопада 2011, 22:29
Звідки: Славутич
Подякував: 6690 разів
Подякували: 2978 разів
Вік: 50

Re: Сделано в Украине

#283

Непрочитане повідомлення Yaroslaw »

Українська кухня, про яку написали у Michelin: як київський шеф-кухар переосмислює традиційні рецепти
Олександра Власюк журналістка
13 липня 2018
Гід Michelin – авторитетний довідник, котрий формує гастрономічну мапу світу. Донедавна Україна не мала й шансу на неї потрапити. Але у травні на сайті Michelin вперше з’явились імена українських шеф-кухарів.
Гастрономічний оглядач розповів про виступ шеф-кухаря київської "Канапи", Ярослава Артюха, на World Gourmet Summit у Сінгапурі.
В інтерв’ю "УП.Життя" Ярослав розповів про свій шлях у професію, власне розуміння української кухні й те, як її треба переосмислити, щоб зробити популярною у всьому світі.
НАВЧАННЯ
Показати текст
Я вибрав цю професію, бо вона видавалась цікавою. Коли дивився фільм, у якому показували ресторан і виносили якусь страву, завжди було цікаво: як її створюють?
Що взагалі відбувається десь там, на кухні, коли ніхто не бачить?
Мене захоплювала ця невідомість. Тому я вирішив вникнути в суть цієї історії і спробувати себе в ролі кухаря.
Куховарити мені подобалося. Вдома я завжди щось готував.
Навіть якщо це були бутерброди, я щоразу по-іншому викладав інгредієнти.
Я вирішив піти навчатися в НУХТ. Знайшов там спеціальність "технолог бродильних вин".
Вона мене зацікавила тим, що можна експериментувати, змішувати нові смаки – це захоплювало.
Але я не здав екзамен з хімії. Тому наступного дня подзвонив в училище і запитав, що потрібно для вступу.
Мені сказали: "Нічого не треба, але місць вже дуже мало, тому приїжджайте одразу".
Я приїхав, мені дали анкету, я її заповнив, а мені кажуть: "Поки будемо оформляти документи, ідіть здавайте екзамен". Так я й вступив та ще й навчався на бюджеті.
Навчання в училищі дало мені досить мало. Те, що зараз викладають - застаріле. Система не змінюється. Книжки як були старих зразків, так і є.
Стандарти застарілі й, напевно, навіть директор не в змозі внести якісь зміни, бо все це вирішується на державному рівні.
Тому все, чого можна навчитися в училищі – базові речі.
Як виглядає ніж, яка різниця між розробкою курки, корови та свині, норми гігієни та санітарії – речі, які повинен знати кожен кухар.
Але для їх вивчення не треба аж так багато часу.
Наприклад, є предмет вивчення обладнання. Ті речі, якими ми під час нього користувались, у звичайному, більш-менш сучасному ресторані не знайдеш.
Навіщо це вивчати – загадка. Максимум, який я би витратив на таке навчання – півроку, аби вивчити базові стандарти.
Все інше пізнається на практиці. Наприклад, в "Канапі" я вперше почав працювати з осетровою рибою тому, що сам її замовив.
У мене був су-шеф з Бердянська, який показав, як її розібрати, бо раніше я цього не робив.
Хоча вона є в книжках, ти маєш знати, як це все розбирається. Але одна річ – теорія, а інша – побачити продукт наживо і не знати, з якого боку до нього підступитися і чи все ти правильно зрозумів з книжок.
Думаю, серед тих, кого беруть у навчальні заклади, вчитися на кухаря, справді вмотивованих людей не більше 10%.
З мого класу (25 осіб) працюють на професійних кухнях п’ятеро чи шестеро.
РОБОТА
Показати текст
Моя перша робота була на практиці. Ми залишалися допомагати після практики або коли були великі бенкети і нам за це платили.
Якщо говорити про професійну кухню, то першою роботою був ресторан-кафе "7 п’ятниць" на Богдана Хмельницького.
Його лише відкривали і туди пішли працювати знайомі мені з практики шефи.
Вони подзвонили і сказали: "Хочете проходити практику в нормальному ресторані – приходьте до нас".
Там ми з другом проходили практику приблизно три місяці. Тоді ж працювали помічниками кухарів і отримували 50% від ставки.
Після практики мені сказали: "Нафіг тобі це училище? Роби собі вільний графік і будеш працювати, ми тебе всьому навчимо".
Мені тоді було 17 чи 18 років. З допомогою шеф-кухаря я домовився про вільне відвідування і працював.
Це заощадило час, бо я вже мав гарну зарплату, а мої одногрупники тим часом читали підручники й ходили на безкоштовні практики. Вийшло так, що я ще двох своїх знайомих звідти забрав на роботу.
"КАНАПА"
Показати текст
Українською кухнею я зацікавився випадково. Працював у Gastrorock шеф-кухарем. Тоді саме відкривалася "Канапа" і я пішов сюди су-шефом.
Для всіх це було неочікувано – пішов на нижчу посаду! Але мені тоді було 22 чи 23 роки, і сказати, що я був досвідченим шефом, було б нечесно.
Вчитися новому завжди цікаво. Цікавою була нова кухня, хоча важко назвати українську новою.
Та якщо казати про глибоке вивчення, то про неї я нічого не знав. Так потрапив сюди і почав працювати. З часом почав вивчати українську кухню детальніше, знаходити книжки, цікавитися рецептами, технологіями.
Коли сюди прийшов, тут вже були двоє шефів.
Я дивився, що вони роблять, аналізував, пропонував власні ідеї. Однак їх ніхто не брав до уваги.
Тобто мені не казали, що "ти фігню придумав", але втілення цих ідей не було.
Потім сталось так, що шеф "Канапи" пішов. На кухні хтось мав керувати процесами. Команді сказали, що знайдуть кухаря, але зараз кухнею займаєтесь ви.
Тому вперед: оновлюйте страви, вигадуйте і робіть, що хочете. Це було в період Майдану, тому проблема з шеф-кухарем стала гострішою.
Нам хотіли привезти якогось відомого шефа з Європи чи з Грузії. Мене це здивувало, адже готувати він мав би українську кухню.
Але інколи людина, яка зовсім не пов’язана з кухнею, ознайомившись з нею, може знайти новий підхід.
Думаю, саме на це і була ставка, щоб зробити українську кухню більш модерновою, сучасною й цікавою.
Шеф міг би робити це зі свого боку, а Дмитро Борисов його б коригував стосовно того, які продукти використовувати та які у нас є страви.
Тоді ніхто не розумів, що таке нова сучасна українська кухня. Що це взагалі значить? Тому, мабуть, і виникла така ідея.
Але шефа не могли знайти довго. Врешті, мені сказали: "Не випендрюйся, ставай і працюй".
Вже тоді у мене був повний карт-бланш. Я потихеньку починав втілювати власні ідеї в життя.
Вони добре прижилися і стали майже культовими, як-от подача вареників в качалці.
РЕЦЕПТИ І ПРОДУКТИ
Показати текст
Потім я почав читати давні книжки, бо мої знання страв закінчувались на списку борщ-вареники-деруни-зрази.
Хотілося якихось забутих рецептів, родзинок. Навіть глибшого пізнання, звідки ця страва пішла.
Бо для мене було шоком і відкриттям те, що деруни – це білоруська страва, а не українська. Хоча я все життя їв деруни і думав, що це українська кухня.
Я почав шукати старі книжки. Відкриттям було те, що в "Книге о вкусной и здоровой пище" 48-го року є устриці.
Взагалі те, що їх тоді їли, а на території України були устричні ферми.
Зараз вже люди про це щось знають. Та якщо повернутися на п’ять років тому, коли ми казали, що у нас устриці з України, що їх тут вирощують, то у всіх були посмішки на обличчі і така зневага, мовляв: "Що ви нам парите?"
Я можу взяти традиційну українську страву й інтерпретувати її з точки зору нової української кухні. Наприклад, молозиво.
У мене бабуся в Черкасах, яка в дитинстві давала мені молозиво.
Для мене тоді це була жахлива історія, бо я не розумів, що це. Для мене слово "молозиво" означало "морозиво" і коли мені давали якусь невідому штуку, я казав: "Це ж не морозиво".
А зараз чітко розумію, що це за страва, як вона готується і подаю її в "Канапі". Але доповнюю її.
Наприклад, ще з дитинства не люблю в молоці пінку. Але сучасні шефи використовують її по-своєму.
Хтось у неї щось загортає, хтось нею щось накриває… Ми ж вирішили посипати її цукром і вийшла хрустка чіпса, яка на смак нагадує згущене молоко.
Нею я прикрасив молозиво, у якому є і молоко, й згущене молоко.
Додав мак – теж асоціація з бабусиними пиріжками з дитинства. Вона пекла пиріжки з маком, а я ходив полем і збирав макові головки, зривав і смакував.
Так я зробив маковий спонж – нова технологія з новими тенденціями.
Тому молозиво, яке ми подаємо – це давня страва, яка виглядає більш сучасно.
Ідея страви "Рублена чорноморська креветка" виникла інакше, внаслідок поєднання локальних інгредієнтів та технології, яку у нас використовують.
В Україні насправді дефіцит власних морепродуктів. Максимум, який я нарахував – це устриці, рапани і мідії. Начебто більше нічого.
Але є креветка. То чому б не використати її?
Побачив відео, де Рене Редзепі дає точнісінько таку ж маленьку креветочку на льодяній тарілці, вмокаючи у якийсь соус.
І вирішив: якщо він десь там в Норвегії може дозволити собі подавати її живою і її їдять, то чому я не можу робити щось подібне з чорноморськими? Це ж наш продукт.
Я не можу відмовити людині, яка приходить до мене і каже: "В мене є ось такий класний продукт".
Коли питаю про об’єми поставок та інші деталі, а мені кажуть: "Ну, п’ять кілограмів на рік цього продукту можемо привезти", то для себе ідею використовувати це я вже поховав.
Але намагаюсь, все ж, знаходити ідеї, щоб у людини не зник інтерес до її справи.
Бо якщо скажу: "Чувак, мене п’ять кілограмів не цікавлять", людина втратить віру в те, що робить, може зупинитися і припинити.
Навіть якщо ідея і продукт цікаві.
Людина може вкласти в розвиток цієї справи весь час і гроші, та якщо її ніхто не підтримає, то зусилля будуть марними.
Тому такі продукти я інколи використовую в дегустаційному сеті, бо він не продається масово, або для гастрономічних вечерь.
Так підтримую людину, бо працюю з її продуктом і бачу, що виходить. Крім того, отримую фідбек від гостей.
УКРАЇНСЬКА КУХНЯ
Показати текст
Національну кухню варто ідентифікувати, насамперед, за стравами.
Не варто забувати історію і те, на чому ми виросли.
Якщо я зараз почну готувати незнайомі українцям страви, але з локальних продуктів і розповідати всім, що це українська кухня, то мене закидають камінням.
В цій історії є місце для експериментів та розвитку нашої кухні з використанням тих продуктів, які лише починають з’являтися.
Тільки так ми почнемо робити нову, сучасну українську кухню.
Я вірю в регіональну кухню. Те, що їдять в кожному куточку країни, те, що там росте. Якщо говорити про Закарпаття – для мене це грибна юшка, банош, овечі сири, ягоди.
Одеський регіон – це, звісно, річкова та морська історія – юшки і безліч видів риби.
Все те, що ми їли в дитинстві вдома, або коли приїздили в гості в інші регіони – це і є регіональна кухня.
Українські страви мають зацікавлювати історією. Варто розповідати, який шлях ми пройшли від класичного рецепту до більш сучасного.
Те, що ми зараз робимо в "Канапі" – більш сучасна кухня, але вона легша та корисніша, ніж та, яку готували наші предки.
Припустимо, банош – я знаю, який він має бути в оригінали, але їсти його сучасний європеєць не буде.
Тому що це така каша, з якої по тарілці розтікається жир.
Варто лише змінити набір продуктів і відтворити той самий смак у легшій страві. Можна змінити подачу. Але головне – не втратити сенс тої страви, яку ми презентуємо.
Я не беру участь в конкурсах, які проводять на території України, але зацікавлений в міжнародних змаганнях.
Лише тому, що можу якось вплинути на те, щоб нас помітили.
Це, насамперед, можливість показати людям нову українську кухню, що ми теж вміємо готувати цікаво і смачно, розвиваємось, а наша історія може бути цікава світу.
Мій інтерес у конкурсах – визнання української кухні та вихід на міжнародний рівень.
Вірю, що українська кухня зможе здобути світову популярність, але якщо цим питанням будуть займатись не тільки шеф-кухарі.
Важливо, аби цей процес зацікавив державу.
Просто так популярною не стала жодна кухня. Такими речами займаються цілеспрямовано і системно.
Думаю, якщо українська кухня стане популярною у всьому світі, тоді її почнуть цінувати в Україні.
БОРЩ В РЕСТОРАНІ "КАНАПА" (РЕЦЕПТ)
Складові:
Показати текст
бульйон м'ясний – 900 грамів
свинина – 150 грамів
морква – 15 грамів
яблуко, буряк, томати – по 50 грамів
цибуля – 20 грамів
картопля і капуста – по 30 грамів
рослинна олія – 25 грамів
чорнослив – 10 грамів
квасоля консервована – 40 грамів
масло вершкове – 10 грамів
паприка і перець чорний – по 2 грами
оцет і цукор – по 8 грамів
сіль – 5 грам
паста з сала – 40 грамів
сметана – 60 грамів
петрушка – 5 грамів
одна копчена груша
свинячі вушка – 50 грамів
Приготування:
Показати текст
Свинячі вушка попередньо відварити, нарізати соломкою. Картоплю нарізати великими кубиками, а цибулю дрібними.
Влити бульйон в каструлю і закип'ятити його. Коли бульйон закипить, вогонь трохи зменшити.
Додати м'ясо, варити на середньому вогні. Протягом всього процесу періодично збирати ложкою піну, яка буде з'являтися.
Нарізати соломкою моркву, буряк, яблуко і капусту. Додати картоплю і капусту в каструлю з бульйоном.
Розігріти сковороду. Розтопити на ній вершкове масло і влити рослинну олію.
Обсмажувати на цій суміші цибулю і моркву протягом 1-2 хвилин. Додати буряк і яблука. Обсмажувати овочі ще 1-2 хвилини.
Додати до овочів, які смажаться, паприку, оцет, цукор і томати. Протушкувати на маленькому вогні 10 хвилин. Додати квасолю і цілий чорнослив.
Покласти в каструлю до бульйону і м'яса все, що обсмажувалося на сковороді.
Вмішати в масу пасту з сала. Зменшити вогонь. Залишити борщ на 15-20 хвилин томитися.
За 5 хвилин до готовності додати свинячі вушка. У тарілку до подачі страви додати зелень і сметану.
Олександра Власюк, журналістка, спеціально для УП.Життя
https://life.pravda.com.ua/society/2018/07/13/231851/
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 73
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: Сделано в Украине

#284

Непрочитане повідомлення Art »

За два уик-энда общий бокс-офис ленты, вышедшей в прокат 4 октября, составил 30 миллионов 786 тысячи 504 гривны, а на широких экранах ее уже посмотрели 359 979 зрителей

:rofl:


Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 73
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: Сделано в Украине

#285

Непрочитане повідомлення Art »

С одной стороны, ребята конечно молодцы :ok:
(ну конечно не без того, что начитались о невероятном успехе Kanken, пожизненной гарантии Zippo и ручной работе мастеров Haute couture :rolleyes: )



Создатели отечественного водонепроницаемого рюкзака собрали на самой большой в мире краудфандинговой площадке в три с половиной раза больше заявленной цели.

Украинская команда HURU сегодня успешно завершила кампанию на Kickstarter, собрав почти $52 тыс. вместо заявленных $15 тыс.

HURU - это эргономичный смарт-рюкзак с пожизненной гарантией. Его емкость можно расширить с 14 литров до 40 литров. В нем легко разместить 15-дюймовый ноутбук. Он водонепроницаем благодаря водоотталкивающей ткани Cordura и застежкам YKK. Рюкзак от дождя может защитить не только свое содержимое, но и своего владельца благодаря капюшону. В нем также есть потайные карманы для того, чтобы спрятать ценные вещи. В HURU еще есть теплоизолирующий отсек для напитков, отдел для планшета или книги и съемный органайзер для кабелей, зарядных устройств и других мелких вещей.

Основатель и CEO компании HURU Олег Власенко рассказал НВ, что все собранные на Kickstarter средства команда потратит на производство рюкзаков. Проект поддержало 245 бекеров и свои рюкзаки они получат уже в ноябре-декабре этого года, пообещал он.

По его словам, HURU будет продаваться на одноименном сайте и на Amazon. Компания также намерена открыть свое представительство в США. Начальный объем продаж Власенко оценил в одну тысячу штук. Первая партия из 200 рюкзаков скоро поступит в продажу, отметил руководитель HURU.

Рюкзаки HURU - это полностью украинская разработка, подчеркнул Власенко, от идеи до производства, расположенного в Киеве и Львове.



Но с другой стороны (повторяется история об украинских джинсах и трусах с конскими ценниками) - "... Сейчас на Kickstarter рюкзак можно заказать за 249 долларов, но позже он будет стоить 350 долларов..." :shok:

Так шо, ну его в пень! :negative:

Будем ходить с рюкзаком Xiaomi.
Вкладення
IMG_7806.JPG
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#286

Непрочитане повідомлення Neprus »

:)
Вкладення
Пакет.jpg
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 73
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: Сделано в Украине

#287

Непрочитане повідомлення Art »

Вкладення
IMG_7900.JPG
Аватар користувача
Art
ветеран
Пости в темі: 73
Повідомлень: 8108
З нами з: 08 грудня 2011, 11:17
Звідки: Днепр
Подякував: 9195 разів
Подякували: 8931 разів
Вік: 57

Re: Сделано в Украине

#288

Непрочитане повідомлення Art »

Neprus писав:Призером фестиваля рекламы в Каннах стал ролик с мостом на Троещину в Киеве
Снятый в Киеве рекламный ролик бренда одежды Diesel получил три награды на международном фестивале рекламы в Каннах...
На видео, опубликованном в сентябре 2017 года, присутствует, в частности, Подольско-Воскресенский мост в Киеве (на Троещину)]




30 ЛИСТОПАДА, 2018
Американська співачка Майлі Сайрус презентувала кліп на пісню Nothing Breaks Like a Heart, який зняла на Дарницькому мосту в Києві.

Співачка розмістила відео на своєму YouTube каналі.

Наразі відео подивилися понад мільйон людей.

Пісню Nothing Breaks Like a Heart співачка записала разом з британським діджеєм Марком Ронсоном.

Наприкінці жовтня Майлі приїжджала до Києва для зйомок кліпу, через що міст був перекритий на вихідних.





Шото espresso.tv подгоняет :fool2: Там просмотров 11 лямов 598 тыс.

:shok: Или это столько накапало за 4 дня???

Хотя... с такой хорошей жопой :rolleyes:
Аватар користувача
хохол
ветеран
Пости в темі: 5
Повідомлень: 2771
З нами з: 09 вересня 2012, 12:53
Звідки: запорожье
Подякував: 2954 разів
Подякували: 3268 разів
Вік: 62

Re: Сделано в Украине

#289

Непрочитане повідомлення хохол »

"Family Production" - это дети моего однокашника и друга с детства! :yahoo:
Аватар користувача
Chega
ветеран
Пости в темі: 2
Повідомлень: 1965
З нами з: 23 листопада 2011, 09:31
Подякував: 2143 разів
Подякували: 2543 разів
Вік: 55

Re: Сделано в Украине

#290

Непрочитане повідомлення Chega »

Сонячні панелі на жалюзі: як українська інновація досягла всесвітнього успіху.
https://espreso.tv/article/2018/06/04/s ... go_uspikhu

[youtube][/youtube]
"Не такі страшні російські воші, як українські гниди"
O5O5II26I3 Вінниця
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#291

Непрочитане повідомлення Neprus »

Потрясающие картины украинки Ирины Кумберланд
Художник-маринист Ирина Кумберланд рисует потрясающие картины моря красками, доводя изображения до фактически фотографической четкости.
Ирина родилась и выросла в Украине, всегда любила рисовать, однако довольно долго не позволяла себе полностью отдаться любимой страсти. Она восемь лет училась в медицинском вузе, и рисовала только когда позволяли перерывы между учебой и экзаменами. Когда Ирина встретила своего будущего мужа американца Тодда, он стал для нее источником вдохновения и поддерживал ее стремление рисовать. Вскоре она переехала за ним в США, оставив медицинскую карьеру, друзей и родных. Вскоре в нашей стране начался Майдан, а после война с российскими оккупантами. Ирина не спала ночами переживая за своих родных, постоянно пребывая в напряжении и в тревоге, именно в это время ежедневные прогулки по берегу океана стали тем, что возвращало ей душевное равновесиеи и успокаивало сердце. Она попыталась запечатлеть красоту океана на холсте, используя собственный фрактальный метод, который позволяет максимально точно передать природную красоту и успокаивающую силу океана. С тех пор множество людей могут наслаждаться в своем доме потрясающими работами Ирины, которые буквально заряжены целебной энергетикой моря.

https://enigma.ua/articles/ukrainka_ris ... FPZwF1m19c
[youtube][/youtube]
Аватар користувача
Pischeslav
слухач
Пости в темі: 2
Повідомлень: 736
З нами з: 22 липня 2015, 12:14
Звідки: Харьков
Подякував: 129 разів
Подякували: 230 разів

Re: Сделано в Украине

#292

Непрочитане повідомлення Pischeslav »

Fundorin писав:робочі інструменти з шоколаду
Продолжение шоколадной темы. Появились чехлы "Палёнка ROSHEN" на телефоны iPhone в магазине aliexpress https://ru.aliexpress.com/item/Lavaza-a ... Title=true
В здоровом питании - здоровый звук.
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#293

Непрочитане повідомлення Neprus »

Pischeslav писав: Продолжение шоколадной темы. Появились чехлы "Палёнка ROSHEN" на телефоны iPhone в магазине aliexpress https://ru.aliexpress.com/item/Lavaza-a ... Title=true
Разве эти чехлы сделаны в Украине?
Аватар користувача
Pischeslav
слухач
Пости в темі: 2
Повідомлень: 736
З нами з: 22 липня 2015, 12:14
Звідки: Харьков
Подякував: 129 разів
Подякували: 230 разів

Re: Сделано в Украине

#294

Непрочитане повідомлення Pischeslav »

Neprus писав: Разве эти чехлы сделаны в Украине?
Производство в Китае, но проект... Не долго музыка играла, товар уже снят с продажи.
Вкладення
Палёнка ROSHEN.jpg
В здоровом питании - здоровый звук.
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#295

Непрочитане повідомлення Neprus »

Pischeslav писав: Производство в Китае, но проект... Не долго музыка играла, товар уже снят с продажи.
А проект, скорее всего, мокшанский. В этой теме такое чистый оффтоп. С подобным лучше в "политические" ветки.
Аватар користувача
ae3502bx
слухач
Пости в темі: 1
Повідомлень: 961
З нами з: 11 грудня 2011, 20:33
Звідки: Кривий Ріг
Подякував: 1726 разів
Подякували: 1008 разів

Re: Сделано в Украине

#296

Непрочитане повідомлення ae3502bx »

Українська опера IYOV увійшла до десятки найкращих у світі.
За рейтингом Music Theatre NOW, опера-реквієм українського режисера Влада Троїцького й композиторів Романа Григор'єва та Іллі Разумейка IYOV визнана однією з 10 найкращих сучасних у світі.
Як інформує Цензор.НЕТ, журі рейтингу вперше включило до списку твір з України.
Почесне журі рейтингу складається із представників п'яти континентів. Вони вибирали найкращі серед 436 творів із 55 країн світу.
У результаті відбору до ТОП-10 сучасних опер світу ввійшли: IYOV (Україна), And / Or / Pro / methe (Іран), AquaSonic (Данія, Швеція), The Cave (Греція), Falling Awake (Данія), #FREEBRAHMS (Люксембург, Німеччина), The Howling Girls (Австралія), Jigokuhen (Китай), Mitra (Бельгія, Австрія), MUSRAROPERA (Італія, Бразилія, Німеччина).
Джерело: https://censor.net.ua/ua/v3104359
"Ми всі помиляємося, бо розмовляємо з ними так, наче вони нормальні люди"
Аватар користувача
Neprus
ветеран
Пости в темі: 17
Повідомлень: 19221
З нами з: 19 листопада 2011, 20:54
Звідки: Київ
Подякував: 6144 разів
Подякували: 16895 разів

Re: Сделано в Украине

#297

Непрочитане повідомлення Neprus »

[youtube][/youtube]
Аватар користувача
moose
ветеран
Пости в темі: 26
Повідомлень: 10221
З нами з: 15 грудня 2010, 14:32
Подякував: 10026 разів
Подякували: 9932 разів
Вік: 53

Re: Сделано в Украине

#298

Непрочитане повідомлення moose »

В Стокгольмі
Вкладення
51479922_10213438581828946_7805041894320242688_n.jpg
My friends are toys. I make them. It's a hobby.
Аватар користувача
Chega
ветеран
Пости в темі: 2
Повідомлень: 1965
З нами з: 23 листопада 2011, 09:31
Подякував: 2143 разів
Подякували: 2543 разів
Вік: 55

Re: Сделано в Украине

#299

Непрочитане повідомлення Chega »

Сонячна енергетика.
http://kness.energy/
"Не такі страшні російські воші, як українські гниди"
O5O5II26I3 Вінниця
Аватар користувача
moose
ветеран
Пости в темі: 26
Повідомлень: 10221
З нами з: 15 грудня 2010, 14:32
Подякував: 10026 разів
Подякували: 9932 разів
Вік: 53

Re: Сделано в Украине

#300

Непрочитане повідомлення moose »

16 українських компаній-аутсорсерів потрапили у світовий топ-100

https://dou.ua/lenta/news/outsourcing-top-100-2019/
https://www.iaop.org/Content/19/165/5037
My friends are toys. I make them. It's a hobby.
Відповісти

Повернутись до “Розмови та тусня audiogarret”