Пиво - напиток коварный.Karmadon писав:Вызвонил друзей, сходили на пиво, потом еще и еще... И что характерно, никаких крепких напитков!
Если поймал струю - вроде все в кайф.
А потом Похмелюга жесточайшая...
Пиво - напиток коварный.Karmadon писав:Вызвонил друзей, сходили на пиво, потом еще и еще... И что характерно, никаких крепких напитков!
когда я первый раз купил пуэр то это был твердый пласт породы диаметром 20 смmoose писав:Доречі, у минулу суботу купив шматочок махоні, продавець такий каже тут одна тверда і друга мнякша,
ну я кажу давай тверду. Як приніс додому а воно як камінь не маю чим різати, є ніж для сира, з дирками такий,
так він зараза не бере. Це шо, міні бензопилу треба мати чи шо? Чим твердий сир ріжете, панове барскі?
господа, а сколько вы его выпиваете в наши то годы?Yaroslaw писав:
Пиво - напиток коварный.
Если поймал струю - вроде все в кайф.
А потом Похмелюга жесточайшая...
Ну я ш и говорю. Хорошая компания, пьется хорошо и много, "старческую норму" проскочить - как 2 пальца об асфальт.Fisha писав: господа, а сколько вы его выпиваете в наши то годы?
в 25 лет я пил 10 бутылок темного старый лоцман и в принципе утром живой был
5 лет назад я если выпивал 3 бокала то утром ок, 4 бокала - уже не ок
сейчас выпиваю один (не один выпиваю а один бокал ) и второй уже не хочется, два это если встречаю друга раз в 3-4 месяца
Недобрий ранок: чому з віком похмілля стають тяжчими
18 березня 2017
Чому від часів, коли ми завжди прокидалися "як огірочки", з часом лишається лише спомин, щодо цього наука поки не може дати однозначної відповіді. Але є кілька версій.
Про це пише The Huffington Post.
1 У печінці меншає ензимів
Алкоголь – це, передусім, токсична речовина, і коли ви його п’єте, задача тіла – розщепити та вивести етанол. За цей процес відповідають ензими. Спочатку під їхньою дією те, що ви випили, перетворюється на ацетальдегід, а потім – у ацетат. Цей процес забирає близько однієї години.
Одначе з віком рівень ензимів стає нижчим, і тому ацетальдегід надовше затримується в організмі, викликаючи такі неприємні симптоми, як нудота і головний біль.
2 Тіло повільніше відновлюється
Із віком ваше тіло повільніше оговтується від будь-якої травми, від вірусу або тяжкого тренування в спортзалі. І від вживання алкоголю теж.
"Коли людина стає старшою, її метаболізм змінюється, а ще вповільнюється нейропластичність – здатність до відновлення функцій нейронів", - зазначає директор Національного інституту вивчення зловживання алкоголем та алкоголізму.
3 Стиль життя вимагає від вас більшого
Нині на вас значно більше відповідальності, ніж було у веселі студентські роки. Замість того, щоби провести ранок у ліжку, ви, хай навіть почуваєтеся кепсько, мусите мчати здавати проект або вести дитину на якийсь захід. Ви не маєте часу на те, щоби як слід подбати про себе під час похміля, і тому воно стає справжньою мукою.
4 Ліки погано "міксуються" з алкоголем
Хронічні болячки змушують вас ковтати пігулки – і дуже багато з них, зокрема антидепресанти, засоби для зниження тиску, ліки, що приймаються при діабеті чи алергії - утворюють не найкращий коктейль із алкоголем. Причому деякі поєднання дуже небезпечні.
Коли лікар щось вам призначає, не забудьте обов’язково спитати, чи можна вам вживати алкоголь.
5 Ви намагаєтеся кинути виклик біології
За результатами опитування, проведеного мережею безалкогольних барів, найтяжче похмілля буває у 29-річних пияків. Бо вони відчайдушно намагаються втриматися за ті ж самі "алкогольні звички", які мали в юнацькі роки.
Також експерти нагадують, що від вашої конституції теж залежить те, як ваше тіло метаболізує алкоголь. І коли ви худнете чи набираєте вагу, це теж відіграє свою роль.
Тож пильнуйте себе та пам’ятайте: алкоголь – ніякий не магічний еліксир для вашого тіла.
Ессно. Твои были бы повернуты на 90 град.Макс Штирлиц писав:Фото не мои)
Я б теж, бо якось стрьомноmihail писав:Я б таке не купив ...
Это пивоварня "Shale de biere" в Северодонецке, давно уже потребляю их продукцию. Филиал нашей фирмы как раз в этом городе, и каждый раз, бывая там в командировке, не пропускал случая пропустить пару-тройку бокалов ихнего пива. А до войны, когда каждый год ездил на родину через Луганск, заходил в фирменный магазин спиртного возле автовокзала, там его на разлив продавали.Макс Штирлиц писав:Новое пиво в днепре
Вкусное
Фото не мои)
Рейтинг пив дуже високий, даремно ви так.mihail писав:Прошу пардону ,
але етикетки напевно розробив якийсь прищавий підліток ..
для якого весь світ - це комп ..
Відсутність виваженного смаку аж пре ..
І ця відсутність спроектується на сприйняття продуту, що всередені ..
Я б таке не купив ...
moose писав:
Шовковичний шнапс просто відмінний
не соглашусь толку от выверенных и имеющих огромные рекламные бюджеты мейнстримных марок? Помню "Оболонь", когда она была еще локальным, киевским брендом с "классическими" советскими этикетками - это же было ПИВО! а сейчас? Все их пиво на один вкус и отличается только между заводами по причине разной воды.mihail писав:Прошу пардону ,
але етикетки напевно розробив якийсь прищавий підліток ..
для якого весь світ - це комп ..
Відсутність виваженного смаку аж пре ..
и я не согласен )_Вячеслав_ писав:
не соглашусь толку от выверенных и имеющих огромные рекламные бюджеты мейнстримных марок? Помню "Оболонь", когда она была еще локальным, киевским брендом с "классическими" советскими этикетками - это же было ПИВО! а сейчас? Все их пиво на один вкус и отличается только между заводами по причине разной воды.
Лет 20 назад были и "Оксамитове" Оболонь, и "Чернігівське Оригінальне", и "Чернігівське віденського типу".Fisha писав: и я не согласен )
когда оболонь было как бы нормальным то в киеве было из чего выбрать и так, я всегда пил голосиевське, подольське, ярославське, были еще какие то темные сорта, уже не помню, но эти были ваще
а оболонь я и не помню когда пил, лет 12-15 назад
_Вячеслав_ писав:да, я недавно узнал, что "віденського типу" это оказывается современное "Жигулевское"
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0 ... 0%BE%D0%B5По одной из легенд, сорт с названием «Жигулёвское» появился в 1934 году: посетивший завод в Самаре А. И. Микоян спросил, почему производимое там «Венское» пиво носит такое «буржуазное» название; после этого были «приняты меры». По другой версии, это название дали пиву Жигулёвского пивзавода, победившему на всесоюзном пивоваренном конкурсе.