різати шарами на CNC, з великою кількістю відходів та витраченого часу - не виправдано
Тобто конкурентної переваги ви з цього дизайну не маєте
Зазвичай АС з випуклими боковими стінками, сприймаються як дорожчі. Ріжте вже тоді горизонтальними шарами, зі складною формою боковин. Більш жорстка форма, акустично більш прийнятна, ще й стінки можно буде робити більш тонкими.
Если есть доступ к ЧПУ раскройке, почему бы не сделать гнутые корпуса и , например, разнести динамики по глубине для согласования фазы. Такие варианты ввобще рассматривались? Или это значительно увеличит цену?
Я роблю в АвтоКад і моделі і креслення, ще не стикався щоб хтось не розумів цей формат.Попутно спрошу - в какой программе делаете чертеж? (в моем городе фирмы, предоставляющие услуги чпу раскройки, просят файлы в каких-то экзотических форматах, простой автокад они не пнимают ...)
Кажется, мэтр сэр Troels Gravesen сменил ориентацию - с пассивных меганавороченных на фильтры 1-го (грубо) порядка.
Вот его свежая фраза, датированная июнем 2019:
"it clearly demonstrates how higher order filters add an edginess to every note played and how transparency is reduced"
-"'это {его новый подход} демонстрирует, как фильтры высоких порядков добавляют к каждой сыгранной ноте резкости и как падает прозрачность".
Во как: век живи - век учись! (и покупай дорогие хорошие динамики)
поміняв проводку і послухав К73-16 на вч, врешті помяняв на Audin MKP-QS.. К73 грають грязно і підрізають самий верхній смачний діапазон. Зовсім негодяться
Так бюджетний вч заграв як скан-спік ревелаторнесподівано. Сподіваюсь автор теми вже на вч К73 не використовує
-vu- написав:Слухайте, корпуса в вас замовити можна? Десь два по сто п'ятдесят.
У Fusion 360 можу зробити креслення.
Макс Штирлиц написав:сколько стоят такие?
...Shemyakin написав:Мої враження: по "емоційності", цілісності, рівномірності тембрального балансу не поступаються моїм фаворитам
Shemyakin написав:Дротом ), в де яких проектах літцендрат
Shemyakin написав:При чому туту Cardas?
Shemyakin написав:Рекомендуєте Cardas? )
Повернутись до Інформація від дилерів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість