Saburov S.A.M. писал(а):слуханув Карміну Бурану вчора.
Вперше в житті не захотілось вимкнути хор тих тьоток на перших же секундах.
Але сам запис бажає кращого.... Яке саме видання знавці порадять як найкраще не лише по виконанню, а по запису в першу чергу?
Saburov S.A.M. писал(а):слуханув Карміну Бурану вчора.
Вперше в житті не захотілось вимкнути хор тих тьоток на перших же секундах.
Але сам запис бажає кращого.... Яке саме видання знавці порадять як найкраще не лише по виконанню, а по запису в першу чергу?
Saburov S.A.M. писал(а):cподівався що хтось вже прообив таке сортування до мене)
moose писал(а):Це один з трьох творів всіх вримйон і народів, які однаково можна іспаскудити і возвеличити, ше реквієм і планєти. імо.
ps Я oдного разу в пластинковін гастрономні нарахував з дюжину кармінів...
moose писал(а):Чороношкіра сопрано Elizabeth Llewellyn вдає з себе китайку в опері Пуччіні Мадам Батерфляй.
Хоч самій Пуччінівскій героїні до Кетая як Шварцнегеру до московського участкового, но Elizabeth побиває всілякі рекорди.
moose писал(а):Десь на днях дивився кіно про Нью Йоркську балетну компанію і про темношкірих балери.
Баланчин Джордж колись казав, що справжні балерини мають мати шкіру кольору обібраного
яблука. І тут виявляється, що танцювати хочуть не тільки блідолиці норвежки, а і дехто з
афроамериканськими коренями. І хоча Нью Йорк - місто-космополіт, расизм там також існує.
Дівчата мають надзвичайний талант, живуть балетом, но хто їм дохтир як їх прабатьки з Гани.
Та і я якось важко собі можу представити лебедів різного окраса в балеті. Я цю Елізабет
бачив як вона виступала в Ель Тріттіко, нічо так, приємний голос, не пищалка. Бархатистий.
Но там ше хоч якось це не кидалося. А от яка з неї мадам Батерфляй...
хохол писал(а):Дик, мене колір зовсім не зтурбував, я спіткнувсь на "китайці", бо мадам Батерфляй джапанка жеж, чи вони вам всі однакові, японці чи китайці)))
moose писал(а):
Однаково... Ну так
А ви би пішли на виставу, де китайців, чи навит японців грають чорношкірі актори?
Або навить ці кетайські скрипалі чи піаністи, наскільки вони можуть відчути сутність гри?
https://www.ranker.com/review/kyung-wha ... 696953&g=2
dukua писал(а):
Охренеть. Просто охренеть.
dukua писал(а):Може, чому б й нi?
...Грустно смотреть на украинский расизм. И одновременно смешно.
dukua писал(а):При чем к Вашему конкретно расизму мюзикл об Уганде?
dukua писал(а):Кстати, сенкс, купил билет на февраль, схожу живьем посмотрю - говорят, действительно неплох мюзикл
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2