parfumer67 » 11 фев 2019, 15:11
ну що, доповідаю наявні враження від уважного прослуховування та порівняння.
у пт та сб тестували ці супердроти на камяній системі, де в якості ждерела було використано сіді EXPOSURE3010 та у якості підсилювача PIONEER VSX-AX3. відтворювали звук на Dynaudio FOCUS140.
прослуховувались чотири діска (класіка, джаз, вокал, на рокових творах ефект такий самий). в тесті брало участь 4 чоловіка (2ж+2м).
наступного тижня плануємо здійснити порівняння звука у аналоговому тракті.
так, поїхали:
звук дійсно різний й різний саме так наче в тракт увімкнули еквалайзер при вмиканні обробленого кабеля.
вч спектр на оброблених дротах значно ширший, але склалося таке враження, що в мідь добавили срібла, перкуссія стала драйвовіша, а тарілки змінили на більші та легкі або тонкіші.
на вокальних партіях та планах другого ряда мені здалося, що виконавець прополоскав горло, став на ципочкі та підійшов на метр-два ближче, але бек-вокаліст наче соромязливо присів на корточки або щось його стало засмучувати.
бас... бас ставав також більш драйвовішим. його не стало більше але акценти змістилися в "гумову" частину спектру. це на мій погляд. здавалося що рояль ставав грати тіж самі ноти більш натягнутими струнами...
звукова сцена в обох випадках була на дійсному рівні, зміна положень інструментів практично не була відмічена, за виключенням вокалу. післязвуччя (т.з. "хрусталь") на обробленому дроті були більш виразливими ніж на необробленому.
у сліпому тесті брали участь зовсім різні люди (3 особи+я), але нікого з поважного кругу чердака нажаль не було. усі відразу впізнавали звук обробленого дроту (дріт 2).
хлопцю 25 років однозначно пасував дріт 2 (оброблений), дві жінки нажаль віддали перевагу дроту 1 (не оброблений).
моє загальне враження - оброблений HVI дріт значно відрізняється структурою звуку та його балансом. на транзистрному тракті мені більш сподобався теж дріт 1, він звучав значно простіше від обробленого, але ж для мене така манера подачі більш приваблива.
нажаль красиво розповісти про всі моменти прослуховування не вмію ))))
з повагою, до ТС
- Вложения
-

20190210_195327.jpg (163.44 КБ) Просмотров: 127
-

20190210_195355.jpg (188.57 КБ) Просмотров: 127
-

20190210_195411.jpg (170.71 КБ) Просмотров: 127
-

20190210_195343.jpg (98.34 КБ) Просмотров: 124
все це мине... и це мине.
+38 067 507 17 77. Олександр