PAlex писал(а):Глянув, в мене модель 6А.
PAlex писал(а):Дякую!
Резонне питання: чи потрібно для кайфового звучання секції попереднього підсилення використовувати й в коректорі якісь "граючі" балони, може досить буде просто справних?
Схема знайшлася для версії В (знов я не дома), але по пам'яті вони майже(?) однакові...
PAlex писал(а):Celestioi Ditton 44. Вони досить часті гості на агліцькому Їбєї, але завжди самовивіз, що робить купівлю такою, що втрачає сенс. Але якось їбейний пошукачь намалював мені їх топову модель Ditton 66, та ще й поблизу Лондона. Я без великої надії поставив останні гроші та зненацька став покупцем.
JLT_2011 писал(а):Доброго дня!
Я щось невтямлю, Лондон ближче до Вінниці?
Яким чином вони доїхали до вас? Сам задивляюсь на Ditton 33,хочу до Leak 30 прикрутити,як ваш 30 - й справляється з 66-ми? Буду вдячний за відповідь.
papirus311 писал(а):meest express
alpha parcel
JLT_2011 писал(а):Хіба meest express працює з UK? meest USA/Germany знаю, meest UK , ні.
alpha parcel - 20кг в Україну!
JLT_2011 писал(а):Яким чином вони доїхали до вас? Сам задивляюсь на Ditton 33,хочу до Leak 30 прикрутити,як ваш 30 - й справляється з 66-ми? Буду вдячний за відповідь.
PAlex писал(а):Тому наскільки б дешево не продавалось щось десь під Єдінбургом з самовивозом, купляти його сенсу не має! Хіба що річ суперкоштовна.
PAlex писал(а): Хоча звуком з Лік я теж іноді вихваляюся. Якщо не вимагати від нього неймовірного, він теж звучить дуже захоплююче + завжди готов вмикнутися та працювати.
PAlex писал(а):...был бы на работе, отпечатал бы и отсканировал... Через пару дней так и сделаю.
PAlex писал(а):Сделал.
Вернуться в Системы участников
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5